Možda se sjećaš da je uhvaćen onaj lik koji je imao tipa 10 svojih naloga u ChipMixer kampanji i to godinama.
Sjecam se, ali ako se ne varam lik je imao "samo" 3 accounta a ne 10.
edit: nasao sam thread, istina je u biti negdje izmedju. Lik je imao 9 identificiranih accounta, od kojih su 3 bila u CM kad je uhvacen od strane najboljeg alt/scam bustera na forumu.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5313637.msg56238191#msg56238191 Maksimalna tjedna kvota je bila 60 postova a za taj broj si mogao zaraditi 0.0375 BTC ako nisam pogrešno zapamtio.
Tjedna kvota je bila 50 postova, bar dok sam ja bio u CM (ja sam doduse upao tek nakon sto je tjedna isplata pala na "samo" $300 tjedno). Eh, kad se sad sjetim da pola vremena nisam uopce ni pisao maksimalan broj postova, a ne zelim ni razmisljati o tome koliko love sam "spusio" zbog toga. Ali jebiga, uopce nije lako napisati 50+ postova tjedno i tako na redovnoj bazi te da pritom zadrzis kvalitetu zbog koje si i upao u CM, jer je manager par puta godisnje pravio cistku. Ozbiljan je to "posao" i zahtjevao je par sati dnevno vremena za forum (bar meni), koje u tom periodu cesto nisam imao.
Na forumu samo obrišeš post dok ga netko nije primijetio, ali na blockchainu nema brisanja.
Upravo tako je i pao taj CM lik, zbog adresa koje je sherao godinama ranije prije nego je uopce upao u CM.
Da, sjećam se te CM kampanje jako dobro.
Kada god je manager imao otvorenu novu poziciju, prijave bi redovno bile na 10-15 stranica i sve bi izgledalo kao neki natječaj za pravi posao a onaj koga bi manager odabrao, njega bi cijeli forum provjeravao do stoljeća sedmog

To je jedina kampanja za koju mi je stvarno žao da nisam uspio upasti jer se stvarno moglo dobro zaraditi, čak i za hrvatske prilike.
Iskreno, ako želiš kvalitetno napisati 50 postova tjedno na ovom forumu onda je to full time posao svaki dan, a ako imaš neki drugi redovan posao i obitelj to je nemoguća misija.
Onaj lik sa 3 naloga u CM kampanji je, koliko se sjećam, uhvaćen zbog neke glupe pogreške tipa da je slučajno istu btc adresu za isplatu dao na više btc kampanja ili tako nešto.