|
yenerbatmaz (OP)
|
 |
January 29, 2026, 08:05:31 PM |
|
Bu akşam SPK'dan onay alan Best Brands Grup Enerji Yatırım A.Ş. hakkında kısa bilgiler
Arz Fiyatı: 14,70 TL Lot sayısı: 54.578.570 Adet Arz büyüklüğü: 802 Milyon TL
Bireysele eşit dağıtım olacak. Son zamanlarda halka arzlar cep harçlığı bırakıyor. Bu şirketin de arzına katılmayı düşünüyorum .En az 4-5 tavan yapar. Ytd
|
|
|
|
mandown
Legendary
Activity: 2576
Merit: 2112
|
 |
January 30, 2026, 06:48:22 AM |
|
Tam konusunu açacaktım mesajı gördüm arz büyüklüğü ve enerji şirketi olması elde tutulacak bir ürün olduğu gerçeğini gösteriyor.
bu herifler yenilenebilir enerji odaklılar enflasyon bazında zararda olsada trend de olan gümüş ve bakır için yükseltebilirler.
|
|
|
|
|
yenerbatmaz (OP)
|
 |
January 30, 2026, 06:35:18 PM |
|
Talep Toplama Tarihi: 05-06 Şubat Başvuru saatleri: 10.30-13.00 Dağıtım Şekli: Tamamen Eşit Fiyatı:14.70 TL'den olacak. kurumsal firmalar la satış yok. Uzun vade tavan tavan gidecek gibi görünüyor. Bu hisseyi multilemek lazım.
|
|
|
|
W Jr.
Copper Member
Legendary
Activity: 1932
Merit: 1428
|
 |
January 30, 2026, 08:40:12 PM |
|
Talep Toplama Tarihi: 05-06 Şubat Başvuru saatleri: 10.30-13.00 Dağıtım Şekli: Tamamen Eşit Fiyatı:14.70 TL'den olacak. kurumsal firmalar la satış yok. Uzun vade tavan tavan gidecek gibi görünüyor. Bu hisseyi multilemek lazım.
Uzun vade tavan tavan gideceğini zannetmiyorum.Bir kaç tavan gördükten sonra bozulacağına eminim.Bireysele eşit olsa da uzun süreli tavan gideceklerini dediğim gibi zannetmiyorum. Dağıtılacak miktar da biraz az olur çünkü katılım çok olur.Bu katılım oranlarıyla da ancak döner parası falan bırakır herhalde. Yine de katılanlara bol şanslar.
|
|
|
|
|
|
| R |
▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄ ████████████████ ▀▀▀▀█████▀▀▀█████ ████████▌███▐████ ▄▄▄▄█████▄▄▄█████ ████████████████ ▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀ | LLBIT | | | 4,000+ GAMES███████████████████ ██████████▀▄▀▀▀████ ████████▀▄▀██░░░███ ██████▀▄███▄▀█▄▄▄██ ███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███ ██░░░░░░░░█░░░░░░██ ██▄░░░░░░░█░░░░░▄██ ███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ▀████████ ░░▀██████ ░░░░▀████ ░░░░░░███ ▄░░░░░███ ▀█▄▄▄████ ░░▀▀█████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ░░░▀▀████ ██▄▄▀░███ █░░█▄░░██ ░████▀▀██ █░░█▀░░██ ██▀▀▄░███ ░░░▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ |
| | | | | | .
| | | ▄▄████▄▄ ▀█▀▄▀▀▄▀█▀ ▄▄░░▄█░██░█▄░░▄▄ ▄▄█░▄▀█░▀█▄▄█▀░█▀▄░█▄▄ ▀▄█░███▄█▄▄█▄███░█▄▀ ▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀ █░░██████░░█ █░░░░▀▀░░░░█ █▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄█ ▄░█████▀▀█████░▄ ▄███████░██░███████▄ ▀▀██████▄▄██████▀▀ ▀▀████████▀▀ | . ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀ ███▀▄▀█████████████████▀▄▀ █████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀ ███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄ █████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀ ████████████░███████▀▄▀ ████████████░██▀▄▄▄▄▀ ████████████░▀▄▀ ████████████▄▀ ███████████▀ | ▄▄███████▄▄ ▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄ ▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄ ▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄ ▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄ ███░████░░░░░▀██░████░███ ███░████░█▄░░░░▀░████░███ ███░████░███▄░░░░████░███ ▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀ ▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀ ▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀ ▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀ ▀▀███████▀▀ | | OFFICIAL PARTNERSHIP SOUTHAMPTON FC FAZE CLAN SSC NAPOLI |
|
|
|
|
yenerbatmaz (OP)
|
 |
February 05, 2026, 08:53:40 AM |
|
Bugün saat 10:30'da normal seanstan alım girilebilir. Halka arz olarak yapılmayacak. Saat 13:00'e kadar arzı girmek lazım. Ben 80 adet için başvuru yaptım. Fazlalık olursa iade istedim. Bir de yarın aynı sürede olacak. ( 10:30-13:00) Güzel bir miktar bırakır diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
yenerbatmaz (OP)
|
 |
February 06, 2026, 07:12:57 PM |
|
Kişi başı katılan herkese 71 adet lot gelecek. Gelecek hafta Perşembe ya da cuma günü işlem görmeye başlayacak. Güzel hisslerden birisi olacak. Lotların hepsi bireysel yatırımcının elinde bu da demek oluyor ki millet aceleci davranmaz ise en az 7-8 tavanı rahat görür. Uzun vade yatırım yapmayı düşündüğüm bir hisse. Hazır kripto piyasası leş iken en azından pazar parasını bu arzlar ile çıkarırız
|
|
|
|
|
ajanwalker
|
 |
February 07, 2026, 10:39:59 AM Merited by yenerbatmaz (1) |
|
Bitcoin kötü durumda iken halka arzlar ile çorba parası çıkarmaya çalışıyoruz. Herhafta mutlaka bir arz oluyor zaten. En az 4-5 tavan çekip çorba parası bırakıyor. Şuan ilgilenilecek yegâne şey bunlar. Bu firma iyi kar bırakır. Hissenin Ky'nin elinde olması çok güzel. Kolay kolay tavan bozmaz
|
░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ ████░▄▄▄███████▄ ████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██ ▀▀▀▀▀▀▀▀████░███ ████████████░███ ████████████░█▀ | ░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░███ ████████████░███ ████████████░███ ████▄▄▄▄████░██▀ ████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀ ████░█▀ | ░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ █████████░▄▄▄ █████████░███ ░▄░██████░██▀██▄ ▀▀░██████░▀██▄██ ████████████░█▀ | ░▄███████▀░▄██▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██ ████████████░███ ████████████░███ ██░▄░███████░███ ██░█░███████░███ ████████████░███ ████████████░█▀ | ░▄██████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▄██ ██████░███ ██████░███ ██████░███ ██████░███████▀▄ ██████░▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ | ░▄████▀██▄█████▀▄ ▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██ █████████████░███ █████░█░█████░███ █████░▀░█████░███ █████████████░█▀ ██████████░▄▄▄ ██████████░█▀ | ..... Next−Gen Crypto iGaming ..... | | | | | | | Play now |
|
|
|
|
yenerbatmaz (OP)
|
 |
February 09, 2026, 10:29:42 AM |
|
Bitcoin kötü durumda iken halka arzlar ile çorba parası çıkarmaya çalışıyoruz. Herhafta mutlaka bir arz oluyor zaten. En az 4-5 tavan çekip çorba parası bırakıyor. Şuan ilgilenilecek yegâne şey bunlar. Bu firma iyi kar bırakır. Hissenin Ky'nin elinde olması çok güzel. Kolay kolay tavan bozmaz
Şuan küçük çaplı da olsa bublarla uğraşmak en mantıklı iş hocam. Btc yukarı doğru gidiyor gibi yapıyor ama ben dahil bir çok kişi zaten altlarda bekliyor. Para pul oldu eridi gitti. Bu hissenin arz mantığı güzeldi. Kaç tavan çekecek bakalım ben X2 yaptığı zaman satarım.
|
|
|
|
ZekiBeyy
Legendary
Activity: 1750
Merit: 1005
|
 |
February 09, 2026, 10:56:05 AM |
|
2x yapsa yeter genelde bu seviyelerden satıyorum. Bireysele dağıtım olduğu için blok satış gelmeyecektir bu nedenle 2-3 tavanda çok satan olmaz diye düşünüyorum hype varken en az bin lira alırız gibi görünüyor.
|
|
|
|
|
|
yenerbatmaz (OP)
|
 |
February 11, 2026, 01:46:42 PM |
|
Başka aracı kurumlar ile Multi yapayım dedim olmadı. La ayda yılda bir şeyi mutlileyelim dedjm ama TC kimlik noya göre dağıtım oluyormuş. En son başvuru yaptığım yere dağıtım olmuş. Şükür 71 adet geldi bugün tavanla açtık devamı da gelir diye düşünüyorum
|
|
|
|
|
ajanwalker
|
 |
February 20, 2026, 05:04:26 PM |
|
Bu haftayı ful tavan çekerek gitti. Demek ki hisse küçük yatırımcının elinde olunca Tavan tavan gitmesi kolay oluyor. Gelecek haftayı da ful tavan gider. Çünkü kurumsallarin elinde hisse çok az. Küçük yatırımcı acele etmez ise daha çok gider. Ben gelecek haftayı da bekleyeceğim. Belki sonra ki haftaya kadar bekleyebilirim
|
░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ ████░▄▄▄███████▄ ████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██ ▀▀▀▀▀▀▀▀████░███ ████████████░███ ████████████░█▀ | ░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░███ ████████████░███ ████████████░███ ████▄▄▄▄████░██▀ ████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀ ████░█▀ | ░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ █████████░▄▄▄ █████████░███ ░▄░██████░██▀██▄ ▀▀░██████░▀██▄██ ████████████░█▀ | ░▄███████▀░▄██▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██ ████████████░███ ████████████░███ ██░▄░███████░███ ██░█░███████░███ ████████████░███ ████████████░█▀ | ░▄██████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▄██ ██████░███ ██████░███ ██████░███ ██████░███████▀▄ ██████░▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ | ░▄████▀██▄█████▀▄ ▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██ █████████████░███ █████░█░█████░███ █████░▀░█████░███ █████████████░█▀ ██████████░▄▄▄ ██████████░█▀ | ..... Next−Gen Crypto iGaming ..... | | | | | | | Play now |
|
|
|
|
yenerbatmaz (OP)
|
 |
February 24, 2026, 08:07:40 AM |
|
Beste bugün de tavan çekti ve 38 TL'ye yükseldi. Beste'nin büyük kısmı küçük yatırımcının elinde olduğu için belki en uzun süre tavan çekme rekoru kırabilir. Cumaya kadar tavan tavan giderse ben hepsini satarım. Diğer arzlar için sermaye lazım
|
|
|
|
|
Yabani
|
 |
February 24, 2026, 09:06:53 AM |
|
Başta tavan serisi getirebilir çünkü kimse satmak istemez ama aynı kitle panikleyince de aynı hızda çözülür. KY elinde her zaman avantaj değildir.
Önümüzdeki haftaya kadar devam ederse tutacağım yoksa satarım.
|
|
|
|
|
|
yenerbatmaz (OP)
|
 |
February 25, 2026, 07:21:32 AM |
|
Beste iyi eksi açtı ama bence bugün de tavan olacak. Kurumsal firmalar küçük yatırımcının elinden kağıtları almak için korku salıyor. Onalr kağıdı toplayınca yukarı götürmez ise nasıl para kazanabilirler. Ben bugün tavana satış koydum. Gelirse güzel bir karla vedalaşacağım.
|
|
|
|
|
ajanwalker
|
 |
February 26, 2026, 10:09:10 AM |
|
Beste güya küçük yatırımcının elindeydi. İki gündür tabana oturdu. Bu nasıl küçük yatırımcının elinde oluyor. Kurumsallar ne ara bu kadsr malı topladı iki gündür taban taban gidiyor. Ben bir tane bile satmadım. İnat ettim 42'den vereceğim. Olmazsa da kalsın öylece
|
|
|
|
|
ajanwalker
|
 |
Today at 08:33:50 AM |
|
Bugünde taban oldu. Sabah açılışta tavan olacak havası verdi ama sonra geri bastı. Önce devre kesti sonra tabana oturdu. Küçük yatırımcının bu kadar korkak olmasına anlam veremedim. Zaten elinde 70-80 lot var. Sen ben o satış emri girmese bu kağıt taban olmazdı. Neyse biraz daha geri gelirse benim alım yapıp miktar artıracağım.
|
|
|
|
|