Bitcoin Forum
February 02, 2026, 12:17:21 PM *
News: Community awards 2025

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Epstein  (Read 91 times)
execijutiere (OP)
Legendary
*

Activity: 2030
Merit: 2045

Catalog Websites

View Profile
February 01, 2026, 08:10:56 AM
Merited by Wake Up (1)

Geçen gün yayınlanan belgeler sonrası sosyal medyadan ve belgelerin sayfasından açıkcası çıkamadım.Çok kötü bir dünyada yaşıyormuşuz ve bunun farkına aslında çoktan varmıştık fakat yaşanan ve yapılan şeylerin teker teker belgeleriyle yayınlanmasının ardından tekrardan ne kadar hastalıklı insan varsa ortaya çıkmış oldu.
Bitcoinden tutun da Türkiye'deki Rixos hotel'de ölen 16 yaşındaki çocuğa kadar işin gittiğini görüyoruz.
Private linkler ile bağlanılan dünya genelinde ünlüler ve politikacılar için kurulmuş çock p*rnografi satışı yapılan yerlerde bitcoin kullanıyorlardı ve piyasanın düşmesi de bence bu haberlerden sonra oldu.Ada sadece ada değildi ve parası olanlar için premium bir yerdi.Ödemeler için de kripto kullanılıyordu.
https://x.com/ki_young_ju/status/2017381205214195775

Epstein Dosyaları'nda Jeffrey Epstein'ın bazı kızları eğitim almaları için Antalya'ya gönderdiği  ve bu eğitimlerin Rixos Premium Otel'de verildiği belirtiliyor.
https://x.com/2463nitrotoluen/status/2017527070331388123

Rixos hotelde öldürülen çocuğun bir bağlantısı olduğu artık neredeyse ortada.O dönem yaşananların da kısa özeti zaten tweette belirtilmiş.
https://x.com/icoline33/status/2017763510235611189

İhlas Holding Ceo'su Ahmet M.Ören de yaramaz ahmet olarak belgeler arasında.
https://x.com/tcdefence/status/2017642915149869533

Epstein Belgeleri
https://www.justice.gov/epstein

█████████████████████████
████████▀▀████▀▀█▀▀██████
█████▀████▄▄▄▄████████
███▀███▄███████████████
██▀█████████████████████
██▄███████████████▀▀▄▄███
███▄███▀████████▀███▄████
█████▄████▀▀▀▀████▄██████
████████▄▄████▄▄█████████

BitList 
█▀▀▀▀

█▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
.
Bitcointalk Archive 📚
Visualization ' Search

.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▀▀▀▀█

▄▄▄▄█
1kodumtek7
Full Member

Activity: 1582
Merit: 186

Spinly.io - Next-gen Crypto iGaming Platform

View Profile
February 01, 2026, 02:26:03 PM

O kadar fazla tanıdık kişilerin adı geçiyor ki dünyadan yani okudukça daha da tiksiniyor insan. Trump'ın adı ve görüntüleri de olmasına rağmen inkar ediliyor. Elon Musk'ın da partiyi sormak için mail attığı falan tespit edilmiş yani çok şey var say say bitmez. Kaçırılan çocukların hikayesi daha da korkutucu. Ayrıca partilerinde yamyamlık yapıldığı da iddialar arasında. İnsan demeye bin şahit ister bu pedofili ve caniler nasıl oluyor da hayatlarına bu kadar rahat devam edebiliyorlar inanılmaz yani.

mandown
Legendary
*

Activity: 2548
Merit: 2051

View Profile
February 01, 2026, 02:46:12 PM

Parası olanın dünyada her istediğini yapabildiği cezalandırma sisteminin sadece fakirlere özel birşey olduğunu zaten bilmeyen yoktur bu arşiv aslında insanların ellerine güç geçtiğinde yapabileceklerinin sınırları olmadığını gösteriyor.

%100 kanıtlı da olsa elinizde para varsa her konuda özgürsünüz.

nesso
Sr. Member

Activity: 663
Merit: 269

View Profile
February 01, 2026, 02:55:15 PM

O kadar fazla tanıdık kişilerin adı geçiyor ki dünyadan yani okudukça daha da tiksiniyor insan. Trump'ın adı ve görüntüleri de olmasına rağmen inkar ediliyor. Elon Musk'ın da partiyi sormak için mail attığı falan tespit edilmiş yani çok şey var say say bitmez. Kaçırılan çocukların hikayesi daha da korkutucu. Ayrıca partilerinde yamyamlık yapıldığı da iddialar arasında. İnsan demeye bin şahit ister bu pedofili ve caniler nasıl oluyor da hayatlarına bu kadar rahat devam edebiliyorlar inanılmaz yani.

Okudukça insanın midesi bulanıyor doğru ama ben yine biraz gözünü aç derim. Afrika da olanlar suan da bile inanilmaz ,onuda  gecelim yanımızdakı cografyadaki 20/30 yıldır doguda genç kızları daglara kacırılıyor 50-60 yaşında adamlara veriliyor. hala kimsenin sesi cıkmıyor. Epstein dosyasına gelince, isim çok olunca her şey gerçekmiş gibi geliyor ama bu tarz olaylarda abartı ve uydurma da çok karışıyor. Yamyamlık gibi şeyler bana biraz fazla geliyor açıkçası. Pedofili ve çocuk kaçırma kısmı zaten başlı başına korkunç, orası ayrı. Ama sosyal medyada yayılan her detayı %100 doğru kabul edersek iş iyice kontrolden çıkıyor. Bence netleşmiş bilgilerle iddiaları ayırmak lazım.
karabiber
Hero Member

Activity: 1974
Merit: 922

View Profile
February 01, 2026, 05:23:09 PM

Epstein sapkınlıkların, şeytanın vücut bulmuş hali. Bunun arkasında israilin parmağı vardır, new yorkta yahudilerin yer altındaki merkezlerine boşuna baskınlar olmadığını düşünüyorum ancak baskını yapan güçlerin güçleri yetmedi şu an kimse hatırlamıyordur bile o zamanki operasyonları.

İsrail şu an ABD’yi kuşatmış halde. Önemli siyasilerin, zenginlerin hepsinin pislikleri ellerinde. Bu sayede istedikleri gibi kullanıyorlar adamları. İran’ın işgalini bile bu meseleye bağlıyorum. ABD zaman zaman İran’a karşı sert çıkışlar yapsa da iş savaş moduna gelince anlaşmalarla ortamı ılımlı bir hale getiriyordu. Ancak İsrail belgelerle bunları kuşattığı için İran’a operasyon an meselesi. Kendileri de biliyorlar ki İran’a tek başlarına saldırmaya kalksalar haritadan kendilerinin de silineceğini.

execijutiere (OP)
Legendary
*

Catalog Websites

View Profile
February 01, 2026, 07:00:53 PM

Reis hasımlarını dinlemek için saat veriyormuş.Çok akıllı adam
link : https://x.com/gundem7x24/status/2018015730055237682

█████▀████▄▄▄▄████████
███▀███▄███████████████
██▀█████████████████████

BitList 
█▀▀▀▀

█▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
.
Bitcointalk Archive 📚
Visualization ' Search

.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▀▀▀▀█

▄▄▄▄█
lodocus
Full Member

Activity: 165
Merit: 107

View Profile
February 01, 2026, 07:30:45 PM

Şu anda hepimiz bir arayış içerisindeyiz, insan buna ihtiyaç duyuyor. Çoğumuz para, bir kısmımız belki eğitim, kariyer hedefliyor ve bu hedefler bizim özümüzü oluşturuyor aslında. Onlar olmadan dünyada bulunmamız için pek de bir neden kalmıyor. Ben aşırı zenginlerin yoldan sapmalarının, değişik değişik işlere bulaşmalarının sebebini böyle yorumluyorum.

Cebinizde bir anda milyarlarca dolar olsa ne yaparsınız? Canınız ne isterse onu yaparsınız tabi. Yatlar, arsalar, ultra lüks malikaneler derken bir yerden sonra sizi hiçbir şey kesmez. Bence o noktada aşırı zenginlerin önüne iki yol çıkıyor psikolojik olarak. Ya bir anda tüm maddiyattan vazgeçip görebileceğiniz en sade hayatları yaşamaya başlıyorlar, ya da böyle konuların açılmasına sebep oluyorlar. Bizim gözümüzden onların yaptıkları işte bu yüzden garip geliyor. mesela Warren Buffet neden öğle yemeğinde tasarruf ediyor diye düşünüyoruz, ama adamın bir yerden sonra içinde para harcama adına hiçbir istek kalmıyor.

Bu şeref yoksunlarının küçücük çocuklara yaptıkları bir bir ortaya çıksa da başlarına hiçbir şey gelmeyecek. O adada yaptıkları şeyler zihniyetlerinin ne kadar iğrenç olduğunu gösteriyor, ve bunlar dünyanın kontrolünü elinde tutan insanlar. Yaptıklarının yanına kalacak olması beni çok rahatsız ediyor.
execijutiere (OP)
Legendary
*

Catalog Websites

View Profile
February 01, 2026, 09:00:53 PM

Bill gates bizi malesef çiplemiş.
Link: https://x.com/gusholderhaber/status/2018026653465837723

Bu bir de şuan yayınlananların görünen yüzleri. Daha neler var neler kim bilir

█████▀████▄▄▄▄████████
███▀███▄███████████████
██▀█████████████████████

BitList 
█▀▀▀▀

█▄▄▄▄
.
Bitcointalk Archive 📚
Visualization ' Search

.
▀▀▀▀█

▄▄▄▄█
kriminall
Hero Member

Activity: 1596
Merit: 536

View Profile
February 01, 2026, 10:48:06 PM

Bill gates bizi malesef çiplemiş.
Link: https://x.com/gusholderhaber/status/2018026653465837723

Bu bir de şuan yayınlananların görünen yüzleri. Daha neler var neler kim bilir
2000 adet videonun açıklanmayacağı konuşuluyor. Demek ki daha neler gizlenmiş. Açığa çıkan belgeler ile Land Of Legends çocuk oteli de patlamış oldu. Fettah Tamince direkt Epstein ile görüştü mü bilmiyorum ama Sebla isimli asistanı mesajlaşmış. Dünyada eğitim merkezi kalmamış da orada spa asistanlığı yapacaklar yersen.

Phoenix Anka
Legendary
*

Activity: 1554
Merit: 1059

View Profile
Today at 11:44:13 AM

Korkunç bilgiler, iğrenç haberler var. İnsanın midesini bulandıran şeyleri görüyoruz ama bunu yapan adam yahudi olduğu için dünyadan ses çıkmıyor. Başka bir dine demeyim de Müslüman olsaydı bunu yapan, dünya topa tutar, o ülkeye savaş açardı psikolojik ve ekonomik olarak. Ama söz konusu yahudi olunca ses çıkaramıyor kimse. Adamın öldüğünü de düşünmüyorum. Dünyanın herhangi bir yerinde keyif çatıyor olmalı.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: