@W Jr. o işler öyle olmuyor
İban'ı kiralıyorsun para alıyorlar işlem başı komisyon gibi düşün sonra bu olay patlayınca vay efendim söylede böylede çevremde hala var bu işi yapan insanlar esnaf olunca çok şey görüyorsun.
İban kullandırmak dolandırıcılık için en son noktasın demek doğal olarak suçlu sen oluyorsun hesaba gelen para kayıt dışı bir para.
Hocam iban kiralama nedir ya? Senin tc senin mesuliyetin senin sorumluluğun adamlar da dolandırıp elini kolunu sallayarak işin içinden sıyrılıyor. Sen muhatapsın ve hiç bir şey iddia edemezsin. Karşı taraf seni dava etti mi girdi işte büyük bir dava.
Bizim insanlarımız dolandırılmayı hak ediyor ya bunu yapan insanı dolandırsınlar kardeşim. Sen cin olmadan adam çarpmaya çalışırsan böyle işte çarparlar adamı.
sen ülkedeki kişi başına düşen milli geliri bilmem kaç bin dolar deyip sokaktaki halkın ekmek alacak aprası yoksa malesef bunlardan başka yol yok.
Bu dolandırıcılığı yapanlar bu kişileri ve bunların çocuklarını ele alıyor cocuk cebıne 100 tl girdimi bu konuda sorun yok napsın abi çocuk? ülkede fakirle zengin kaldı arası yokki görüyor istiyor sonrası sorun asıl sorun sonra başlıyor.
Bankalar a noktasından b noktasına giden paranın kaynağını istese anında buluyor ama ama ama diyorum birileri rant sağladığı için bulunmuyor yada bulunmak istemiyor sonra olay bu çocukalra patlıyor
Bu cocuklar ağırceza mahkemelerinde yargılanıyor bilmedikleri suçlardan çocucun haberi bile yok daha kötüsü ne biliyormusunuz bilirkişiler en alakasız kişilerden seçiliyor doğal olarak suçlunun suçlu olduğuda anlaşılamıyor adam bilmiyorki

cebinde az parası olanlar madur tarafın parasını ödüyor. Birde bilerek satıp sattıktan sonra ben yapmadım diyenler varki

o hep bir komik sonra hukumet cezayı arttırıyor sebebi yalan dolan işler. hepsi üst üste biniyor doğru ceza evine.