Bitcoin Forum
April 29, 2026, 08:40:19 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Doar pe 1 Aprilie 2026 - 1L de motorina = 1 caruta de PULA, pe 1 Mai nu  (Read 60 times)
IonCreanga (OP)
Member
**

Activity: 239
Merit: 39

View Profile WWW
April 01, 2026, 04:26:19 AM
Last edit: April 06, 2026, 01:16:53 PM by IonCreanga
Merited by NeuroticFish (3), Cyrus (2)

Buna dimineata!

Nu profitati de oferta!!!

Mai bine calculati aici cata motorina va puteti cumpara cu PULA peste 3 saptamani.  Grin

Va urez o primavara minunata!!! Cheesy

NeuroticFish
Legendary
*

Activity: 4382
Merit: 7176

Looking for campaign manager? Contact icopress!

View Profile
April 02, 2026, 06:12:59 PM

Va urez o primavara minunata!!! Cheesy

Eu iti doresc, pe langa o primavara minunata, si sa iti creasca... moneda Cheesy... pana la cel putin pretul motorinei de azi Wink

b1exch.to 
  ETH      DAI   
  BTC      LTC   
  USDT     XMR    
.███████████▄▀▄▀
█████████▄█▄▀
███████████
███████▄█▀
█▀█
▄▄▀░░██▄▄
▄▀██▄▀█████▄
██▄▀░▄██████
███████░█████
█░████░█████████
█░█░█░████░█████
█░█░█░██░█████
▀▀▀▄█▄████▀▀▀
IonCreanga (OP)
Member
**

Activity: 239
Merit: 39

View Profile WWW
April 06, 2026, 01:14:40 PM

Eu iti doresc, pe langa o primavara minunata, si sa iti creasca... moneda Cheesy... pana la cel putin pretul motorinei de azi Wink

Mulțămesc frumos pentru urări, maestre! Să știi că n-a fost doar o păcăleală de 1 Aprilie, a fost si un obiectiv strategic. Am pe site pulaofdracula.fun un ticker care compară în timp real prețul unei CĂRUȚE de PULA cu litrul de motorină. Iar in portofelul C.U.R. (Crypto Utility Resource) apare jos si cata motorina iti permiti cu PULA. Vezi ca pe 1 Mai de data asta lansez serios PULA spre luna, nu ar strica sa profitati si voi ca stiti de ea dinainte. Am mai facut eu o incercare anul trecut, tokenul e de atunci pe pump.fun, dar au intrat botii de trade de la inceput si au crescut artificial MCAP pana la $6000. Bine ca au plecat, acum si MCAP a scazut la $2300. Asa ca sunt singurul si mandrul detinator al unei caruțe, 361 de roabe si 776 de PULA. Mai am si 643 de fleacuri si 125 de nimic. Acum am Gemini_CLI si face asta tot ce am in cap. Merge treaba. Am zis sa scriu intai aici, ca voi sunteti primii care m-ati sustinut si vreau sa profitati si voi de inceputul legendei. Multumesc mult pentru tot. Sănătate și virtute!

Pages: [1]
  Print  

Jump to: