Eu iti doresc, pe langa o primavara minunata, si sa iti creasca... moneda

... pana la cel putin pretul motorinei de azi

Mulțămesc frumos pentru urări, maestre! Să știi că n-a fost doar o păcăleală de 1 Aprilie, a fost si un obiectiv strategic. Am pe site
pulaofdracula.fun un ticker care compară în timp real prețul unei CĂRUȚE de PULA cu litrul de motorină. Iar in portofelul
C.U.R. (Crypto Utility Resource) apare jos si cata motorina iti permiti cu PULA. Vezi ca pe 1 Mai de data asta lansez serios PULA spre luna, nu ar strica sa profitati si voi ca stiti de ea dinainte. Am mai facut eu o incercare anul trecut, tokenul e de atunci pe pump.fun, dar au intrat botii de trade de la inceput si au crescut artificial MCAP pana la $6000. Bine ca au plecat, acum si MCAP a scazut la $2300. Asa ca sunt singurul si mandrul detinator al unei caruțe, 361 de roabe si 776 de PULA. Mai am si 643 de fleacuri si 125 de nimic. Acum am Gemini_CLI si face asta tot ce am in cap. Merge treaba. Am zis sa scriu intai aici, ca voi sunteti primii care m-ati sustinut si vreau sa profitati si voi de inceputul legendei. Multumesc mult pentru tot. Sănătate și virtute!