Bistte gördüğüm 3 tane hikaye var
Biri milletin topladığını toplamamak.

Değerinden yüksek hisselere dalmamak
Dönemin trendi olan fonların aldığı hisseleri almak.
Çok basit atatr'de resmen %60 yaptım bas bas bağırdı halka arz fiyatı altındaydı kimse yüzüne bakmıyordu göstergelerim çok basitti kimin arz ettiği ve dağıtım modeli.
Aslında 2022'de bir tane hisse yakalamış defalarca alıp satmış bir kere bile ekonomik olarak iyi hissedip depoya atmamıştım 2 liralık hisse oldu 97 lira.
mcard tera'nın arz ettiği bir hisse ilk günlerde bofa girdi 144 civarlarından girip 180'den ayrıldım.
Bistteki en büyük sorun fosili çıkmış şirketlerin hisselerini fonlar bu hisseleri uzun süre topluyor sonra 5 10 kat yukarı çıkartıyorlar başlıyorlar düşmeye bu durumu bireysel kullanıcılar yaptığınsa resmen fişleniyor ancak fonlar üzerinden yapılınca kimsenin sesi çıkmıyor.
Geçtiğimiz iki hafta boyunca güzel paralar kazandık bist kazandırmaya devam edecek kriptodan ayrılan biste geliyor doğal olarak buradaki deneyimi olmayan taraftan para almak gerekiyor bu işler böyle
1 e satılanı 100 e alacak bir enayi olacakki kar edebilesiniz. şirket bir haftada ne yaptıda arttı hesabını soran yok deli manipülasyon dönüyor taklaya gelmemek gerekli.