Ej momci (i pokoja cura da se Dkbit ne naljuti).
Trebao bih grupu od sedmoro ljudi koji će bit samnom sljedeća 4 tjedna koja će mi pomoć sa sljedećim:
$1. Testiranje novog Crypto Procesora, imamo BTC, ETH, USDT, Tron.
$2. Testiranje novog Crypto Game Providera, nakrcali me sa 100 naslova, a sumnjam da sve valja.
$3. Testiranje novog Customer Support Providera, ovo neće svi, samo par.
$4. Jedna osoba će testirati VIP managera uz moja pitanja
Neće bit KYC-ja, no pošto je ovo undercover operacija računajte da account name ne može biti Goba321 Veliki regan preko maila
MawaPjawa17@gmail.com ili ovo što mi je zadnja ekipa radila di su radili mailove tipa
FASASASAA@FTTT.com i s time pingali support, pa ih support nije doživljavao.
Neki će trebat odradit više akcija ovaj mjesec (e.g. pingaj ovog, pingaj onog, testiraj ovu igru, testiraj onu igru), drugi će trebat odradit više akcija sljedeći mjesec, no realno gledamo na max 3 sata posla tjedno.
Flat rate fee od $100 za sljedeća 2 tjedna i zatim $100 za prva dva tjedna sljedećeg mjeseca. Dobit ćete para za igrat tako da nije da će bit baš tak velika tlaka.
Ostali Info:
a.) Imat ćemo exelicu u kojoj ćete imati uvid u sve taskove koje vaš account treba odradit. Nije rocket science. Odigraj ovu igru, pingaj support i reci da se mjesec nije poravano sa saturnom i "đe pare!?", gledaj kak reagiraju.
b.) Sva komunikacija će ić preko Telegrama
c.) Trebate imat Wallet (BTC, ETH, USDT, TRON)
d.) Trebate imati legit e-mail adresu sa svoje strane, ja mogu provajdat legit telefonski broj.
e.) Withdrawal sa kasina neće bit moguć.
f.) Trebat ću nekakav oblik report carda svaki petak. Čiji mi se reportovi više svide ti će ostat samnom još mjesec dana.
Prednost dajem top 10 aktivnih članova iz ožujka (ako se prijave), znači redom;
Slajo -
PotvrđenKale
Danči
Sirko -
PotvrđenLeka ludi
Plenki
Rile
Dile
Frkće na Drvće
Grafće na Trofće -
nek ide u k****No isto tako ću uzet jednog ili dva newbija, ako imaš svega par postova, a želiš se družit s nama, javi se samo ovdje pa te PM-am.