Midas'ın bir kampanyası vardı hala sürüyor mu bilmiyorum. Varlıklarını midas'a taşıyana airpods, apple watch, iphone 17 pro falan veriyorlardı. Böyle bir şey yaparlarsa baya bi gelen olur enpara'nın ekosistemine ama şüpheliyim çünkü enpara kampanya konusunda bu zamana kadar genelde çok kısır davrandı. Şu an benim açımdan işe yarar tek kampanyası chatgpt üyeliğine verilen 250 tl ücret iadesi. Onun dışında işime yarayan bir kampanyaları yok. Haliyle yatırım bölümü aktifleşince öyle ahım şahım bir kampanya yapmalarını da beklemiyorum. Keşke yapsalar. Bu sayede müşteri kaybeden midas da vites yükseltir belki macbook air falan verir para getirene.

O kampanyanın devam ediyor olması lazım. Yanlış anlamadıysam herhangi bir miktarda varlık aktardığınızda direkt çekilişe katılıyorsunuz iPhone 17 için, eğer 10 milyon lira varlığı 90 gün boyunca tutarsanız da direkt hediye ediyorlar. Aslında süre uzun ve miktar da fazla ama 10 milyon içeride olduğu sürece ne yaptığınıza karışmıyorlar. Yani parayı dümdüz faize koymak yerine Midas'ta fonda falan tutup hem aynı parayı getirmesini sağlayıp hem de telefon almak mümkün. Ama hiç yoktan bunun için Midas'a 10 milyon lira aktarılır mı size kalmış.
Daha uygun seçenek olarak 1 milyon lirayı aynı süre tutarsanız AirPods veriyorlar. Bu da değerlendirilebilir