Biraz beklenen oldu diyebiliriz. Hem kimsenin "mantıklı" bir yatırım aracı olarak görmemesi hem de dağıtılan lot sayısını falan ele alınca beklenen bir düşüştü. Millet komple parayı kaybetmeyeyim düşüncesi ile zarar edelim ama paranın bir kısmı cebe dönsün mantığıyla hareket etti. Zaten ilk düşüş ivmesini gören herkes işin gideceği yeri tahmin etti, fiyasko olarak sonuçlandı diyebiliriz.
Muhtemelen yarın da böyle olur, sonra hafiften yukarı hareket gelirse gelir ama yatırımcıları pek mutlu etmeyeceği kesin gibi görünüyor. Sosyal medyadaki yatırım sayfaları bile ilk kez bu kadar yerden yere vuruyor bir şirketi

Hocam biraz pozitif yorumlarınız var yukarıda ama olay farklı işlemiş gibi. Sanırım en büyük saat perakendecisi olmak değil de kendilerine biçtikleri değer olayı farklı kılıyor. Değerlemelerde kendilerini çok yukarıda görüyorlardı ve doğal olarak satışlar geldi. Benim anlamadığım hepsi zaten fiyat olarak zarardayken neden halka arza girerler ki? Kurumsallardan bahsediyorum onlar da zararına veriyor sonuçta.
Şirket olarak düşüncem hala pozitif, yatırım için mantıklı mı bilmiyorum diye düşünüyordum. Peki şu saatten sonra nasıl bir senaryo olacak? Bence önemli olan bu.
Düşeceği kadar düştü mü yoksa 1-2 gün daha düşer mi kestirmek zor. Ama şirket mutlaka bir yerden destekleneceği için bence halka arz fiyatına bir iki hafta içerisinde dönebilir. Hem imaj için hem de batmamaları için bunu yapmak zorundalar. Yani risk almayı seven yatırımcılar için kumar sınıfına girebilecek bir hisse var bence karşımızda