Bitcoin Forum
July 16, 2026, 09:09:13 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Stripe, PayPal'ı satın almak için 53 milyar dolarlık dev teklifle sahneye çıktı  (Read 15 times)
Frankwitzer (OP)
Member
**

Activity: 196
Merit: 60

View Profile
Today at 05:01:26 PM

Stripe, özel sermaye şirketi Advent International ile birlikte 53 milyar dolarlık bir anlaşma kapsamında PayPal'ı satın alma teklifinde bulundu.
San Francisco merkezli Stripe, PayPal’ın en son kapanış fiyatının %28 üzerinde, hisse başına 60,50 dolar teklif etti.
https://www.coindesk.com/business/2026/07/15/stripe-mounts-blockbuster-usd53-billion-bid-to-buy-paypal
Balmain
Hero Member

Activity: 2660
Merit: 961

View Profile
Today at 05:43:27 PM

Stripe ile sanırım sadece bir kez ödeme yapmıştım ve adını ilk o zaman duymuştum. Bu kadar büyük bir şirket olduğunu bilmiyordum. PayPal'ı 53 milyar dolarlık bir anlaşmayla satın almak istemeleri, finansal güçlerini ve son yıllarda ne kadar büyüdüklerini gösteriyor. Ödeme altyapısı tarafında sessiz sedasız devlerden biri haline gelmişler. Günlük hayatta çoğu kişi fark etmese de, arka planda milyonlarca işletmenin ödeme işlemlerini yönetiyorlar. Eğer bu satın alma gerçekleşirse, dijital ödeme sektöründe son yılların en büyük hamlelerinden biri olabilir.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: