Bitcoin Forum
August 13, 2026, 09:43:55 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 [6]  All
  Print  
Author Topic: UEFA Şampiyonlar ligi 2026/27 sezonu  (Read 809 times)
kizilhare
Full Member

Activity: 459
Merit: 110

View Profile
Today at 04:37:19 PM

PSG, Aston Villa'yı 2-1 yenerek Süper Kupa'nın sahibi oldu. Üst üste 2.kez kazandılar bu kupayı, yakın zamanda Real Madrid'de üst üste 2 kez kazanmıştı bu kupayı.
PSG daha iyi oynayan bir taraftı ve bence hak ettiler kazanmayı. Aston Villa iyi fırsatlar yakaladı ama bunları gole çeviremediler.

PSG yine Şampiyonlar Ligi'nin favorisi gibi görünüyor, onları yenmek gerçekten zor.
Madjo ismini çok duyacağız ama hocam bundan eminim. 17 yaş 193 cm boy çok iri yarı bir oyuncu. Crouch gibi olursa gelişimi devam ederse 2 metreyi bulur. Vücudunu çok iyi kullanıyor ve kafa toplarında savunmaları çok zorlayabilecek bir oyuncu. PSG sürprize izin vermeden kazandı beklenen oldu diyebiliriz.

Son vuruşunu geliştirirse çok iyi olacaktır. Dün boş pozisyonda kaldı kafayı darbeli vuramadı. Darbeli vurmuş olsaydı skoru daha önce 1-1 yapardı. Emery, Abraham'ın önüne koymuş bu oyuncuyu. Kim derki daha 17 yaşında. Afrika kökenli olduğu için sanki 2-3 yaş eksik söylüyor olabilirler.
bu sene ben de onu Premier ligde takip edeceğim. İyi sezon geçirirse gelecek sene transferin gözdesi olur.

CLS63
Legendary
*

Activity: 2562
Merit: 1945

View Profile
Today at 07:37:09 PM

Ya Fenerbahçe hala akan oyundan gol bulamıyor ona ayar oluyorum, hep duran toplardan gol bulması sıkıntı bence, sizleri bilmem ama nereye kadar böyle gidecek bu.
Bugün yine galibiyet golü duran toptan geldi ve turu atlayan taraf oldu Fenerbahçe.

Lyon 2-0 öne geçti ve maçın bitimine 20 dakika gibi bir süre kaldı, umarım dediğiniz gibidir çünkü Lyon maçlarını izlemediğimden bilmiyorum sadece iyi olduklarını biliyorum. Bu gidişle Lyon ile eşleşecek Fenerbahçe.

Size bu konuda hak veriyorum. Akan oyunda gol bulma konusunda şimdilik bir istikrarsızlık cidden var. Aslında bu eşleşmenin ilk ayağında çok güzel 2 gol bulmuştuk akan oyundan. Rövanş maçında ise sadece penaltı yoluyla atabildik. Fakat ben zamanla bunların oturacağına inanıyorum. Çok güzel bir kadro kurduk ve belki son birkaç transfer daha yaparız. Lyon konusuna gelince de eğer Sparta Prag kırmızı kart görmeseydi onlar için işlerin bu kadar kolay olmasını beklemezdim. Bana göre Lyon'u geçebilecek güçteyiz.

Pages: « 1 2 3 4 5 [6]  All
  Print  

Jump to: