/snip
Nisam vidio da nam je LukeGoba popušio i negative feedback prije par mjeseci
Hm... Baš me zainteresiralo zašto je dobio negativni Trust i moram priznati da ne vidim razlog. Autor negativnog Trusta je kao referencu stavio
prvi post u threadu u kojem zapravo ne vidim gdje to Goba nekoga optužuje da je scammer. Jedino što je u tom threadu napisao je
post s njegovim standardnim mišljenjem da je cijela kripto industrija puna scammera. Iako to možda nije potpuna istina, ali činjenica je da u kripto svijetu postoji puno više scammera nego primjerice u svijetu "klasičnih" financija (dionice i slično). Ali po meni zbog toga nije zaslužio negativni Trust jer nije napisao ništa pogrešno ili optužio nekoga bez dokaza.
hmm.... ovo je napisano u komentaru negativnog trusta: ''A scammer falsely accuses people of being scammers''.
Malo neobičan izbor riječi, moram priznati jer zapravo nije pružen nijedan dokaz ili konkretna referenca da bi on sam bio scammer, a činjenica je da u cryptu zaista ima puno scammera pa ni tu ne vidim razlog za negativni trust u ovom slučaju (nitko nije konkretno optužen za scam već se radi o općenitoj tvrdnji ili mišljenju na koju svatko ima pravo).
Čini mi se da se ovdje radi o još jednoj zloupotrebi negativnog trusta na ovim forumu, ni prvi ni posljednji na žalost.
Negativni trust je, na žalost, postao moćno oružje na ovom forumu u rukama nekih ljudi, kada im se ne sviđa mišljenje nekog drugog.