Bitcoin Forum
October 09, 2026, 01:49:26 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 [5]  All
  Print  
Author Topic: Meta - diskusija/desavanja/zanimljivosti  (Read 1235 times)
Daniel91
Legendary
*

Activity: 3724
Merit: 2003

View Profile WWW
Today at 08:03:16 AM

/snip

Nisam vidio da nam je LukeGoba popušio i negative feedback prije par mjeseci

Hm... Baš me zainteresiralo zašto je dobio negativni Trust i moram priznati da ne vidim razlog. Autor negativnog Trusta je kao referencu stavio prvi post u threadu u kojem zapravo ne vidim gdje to Goba nekoga optužuje da je scammer. Jedino što je u tom threadu napisao je post s njegovim standardnim mišljenjem da je cijela kripto industrija puna scammera. Iako to možda nije potpuna istina, ali činjenica je da u kripto svijetu postoji puno više scammera nego primjerice u svijetu "klasičnih" financija (dionice i slično). Ali po meni zbog toga nije zaslužio negativni Trust jer nije napisao ništa pogrešno ili optužio nekoga bez dokaza.

hmm.... ovo je napisano u komentaru negativnog trusta: ''A scammer falsely accuses people of being scammers''.
Malo neobičan izbor riječi, moram priznati jer zapravo nije pružen nijedan dokaz ili konkretna referenca da bi on sam bio scammer, a činjenica je da u cryptu zaista ima puno scammera pa ni tu ne vidim razlog za negativni trust u ovom slučaju (nitko nije konkretno optužen za scam već se radi o općenitoj tvrdnji ili mišljenju na koju svatko ima pravo).
Čini mi se da se ovdje radi o još jednoj zloupotrebi negativnog trusta na ovim forumu, ni prvi ni posljednji na žalost.
Negativni trust je, na žalost, postao moćno oružje na ovom forumu u rukama nekih ljudi, kada im se ne sviđa mišljenje nekog drugog.

▄▄████████████████████▄▄
▄████████████████████████▄
██████████████████████████
███▄▄▀▀▀▄▀▀▄█▄▀▀▀▄█▄▀▀▄▄██
████████████▐▌████▐▌██████
███▀███████▀▀████▀▀███████
███▐▌█████████████████████
████▀▄▄██▄▄▄▄███▄▄▄███████
██████▀▀▀█▀▀▀▀█▀▀▀▀▀██████

▀████████████████████████▀
▀▀████████████████████▀▀

..1win..
█████████████████████████
████████████▀░░░▀▀▀▀█████
█████████▀▀▀█▄░░░░░░░████
████▀▀░░░░░░░█▄░▄░░░▐████
████▌░░░░▄░░░▐████░░▐████
█████░░░▄██▄░░██▀░░░█████
█████▌░░▀██▀░░▐▌░░░▐█████
██████░░░░▀░░░░█░░░▐█████
██████▌░░░░░░░░▐█▄▄██████
███████▄░░▄▄▄████████████

..POKER..
███████████▀▀▀███████████
███████▀▀░░▄▄▄░░▀▀███████
██████▄░░░░███░░░░▄██████
█████░▀▀█▄▄░░░▄▄█▀▀░█████
█████░██░░▀▀█▀▀░░██░█████
█████░░░░░░░█░██░▄▄░█████
█████▄░░░▄▄░█░▄▄░▀▀▄█████
███████▄▄▀▀░█░▀▀▄▄███████
███████████▄█▄███████████

..GAMES..
████████▀▀░░░░░▀▀████████
██████░░▄██▄░▄██▄░░██████
█████░░████▀░▀████░░█████
████░░░░▀▀░░░░░▀▀░░░░████
████░░▄██░░░░░░░██▄░░████
████░░████░░░░░████░░████
█████░░▀▀░▄███▄░▀▀░░█████
██████░░░░▀███▀░░░░██████
████████▄▄░░░░░▄▄████████
ovcijisir
Legendary
*

Activity: 2408
Merit: 1470

Open-code Isolated Crypto Wallet

View Profile WWW
Today at 11:54:08 AM

/snip

Nisam vidio da nam je LukeGoba popušio i negative feedback prije par mjeseci

Hm... Baš me zainteresiralo zašto je dobio negativni Trust i moram priznati da ne vidim razlog. Autor negativnog Trusta je kao referencu stavio prvi post u threadu u kojem zapravo ne vidim gdje to Goba nekoga optužuje da je scammer. Jedino što je u tom threadu napisao je post s njegovim standardnim mišljenjem da je cijela kripto industrija puna scammera. Iako to možda nije potpuna istina, ali činjenica je da u kripto svijetu postoji puno više scammera nego primjerice u svijetu "klasičnih" financija (dionice i slično). Ali po meni zbog toga nije zaslužio negativni Trust jer nije napisao ništa pogrešno ili optužio nekoga bez dokaza.

hmm.... ovo je napisano u komentaru negativnog trusta: ''A scammer falsely accuses people of being scammers''.
Malo neobičan izbor riječi, moram priznati jer zapravo nije pružen nijedan dokaz ili konkretna referenca da bi on sam bio scammer, a činjenica je da u cryptu zaista ima puno scammera pa ni tu ne vidim razlog za negativni trust u ovom slučaju (nitko nije konkretno optužen za scam već se radi o općenitoj tvrdnji ili mišljenju na koju svatko ima pravo).
Čini mi se da se ovdje radi o još jednoj zloupotrebi negativnog trusta na ovim forumu, ni prvi ni posljednji na žalost.
Negativni trust je, na žalost, postao moćno oružje na ovom forumu u rukama nekih ljudi, kada im se ne sviđa mišljenje nekog drugog.

Na zalost upravo zbog ovakvih primjera sam negative trust gubi na vaznosti. Sto se vise daje negative trust bez pokrica, to ce ta cijela funkcija manje vrijediti. Na zalost takva se zloupotreba dopusta, je znam da li je ikad bilo kakvih sankcija zbog toga.

▄███████████████████████▄
██████████▀▄▄▄▀██████████
█████████░█████░█████████
████████▀▀░▄▄▄░▀█████████
███████░░░█████░░░███████
██████░░░▐█████▌░░░██████
███████░░░█████░░░███████
████████▄▄░▀▀▀░▄█████████
▀███████████████████████▀

Lock.com 
█▀▀
█
█
█
█
█
█
█
█
█
█
█
█▄▄
▀▀█
█
█
█
█
█
█
█
█
█
█
█
▄▄█
█▀▀
█
█
█
█
█
█
█
█
█
█
█
█▄▄
▀▀█
█
█
█
█
█
█
█
█
█
█
█
▄▄█

Open − code isolated Crypto Wallet     Sign Up    
Rikafip
Legendary
*

Activity: 2632
Merit: 8516

View Profile
Today at 01:20:17 PM

Na zalost upravo zbog ovakvih primjera sam negative trust gubi na vaznosti. Sto se vise daje negative trust bez pokrica, to ce ta cijela funkcija manje vrijediti.
Ovo je istina, negativni trust nije problem kakav je nekad bio jer ga se cesto zloupotrebljava.

Na zalost takva se zloupotreba dopusta, je znam da li je ikad bilo kakvih sankcija zbog toga.
Trust sustav je decentraliziran, tako da ako netko pretjera, jedina eventualna posljedica je da bude iskljucen iz DT ili da eventualno dobije nazad koji negativni feedback.

Pages: « 1 2 3 4 [5]  All
  Print  

Jump to: