Bitcoin Forum
September 12, 2026, 02:12:10 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Ⓜ️ MoBit.Mjenjačnica – Anonimna mjenjačnica💠 Escrow 0.25 BTC 💠  (Read 103 times)
paco92x (OP)
Sr. Member

Activity: 644
Merit: 490

View Profile
August 03, 2026, 10:11:20 AM
Merited by MoBitExchange (5), Pmalek (3), examplens (1), Trofo (1), ovcijisir (1)

Quote from:  👻Anonimna razmjena [MoBit Mjenjačnica] & [Tor Mirror] & [Verificirani PGP] & [ANN Bitcointalk] new [MoBit X] Verificiran

🐺 MoBit. Mjenjačnica je kriptomjenjačnica bez KYC-a koja podržava .Bitcoin, Monero, Ethereum te USDT, USDC, DAI (Erc-20).. Cilj je projekta korisnicima pružiti brzu uslugu, anonimnost i sigurnost, zajamčeno PGP jamstvenim pismima i politikom nečuvanja zapisa (automatsko brisanje zapisa nakon 15 dana).

Glavne informacije

♻️ NAKNADE 1 - 1.5%
✅ Escrow 0.25 BTC.
🔐 PGP Jamstvena pisma
❎ Bez KYC-a, bez AML-a, bez zapisivanja podataka, bez JavaScripta (Onion).

Poveznice

🌐 Clearnet: https://mobit.exchange/
⚙️ API: https://mobit.exchange/api
🔍 Javni ključ / Provjera PGP-a: https://bitlist.co/service/mobit-exchange/verify-pgp
♒ Tor Mirror: http://mobit3phhr7yclrpflbfvkertxdi6guityj2jeyfk5iqgacrt2uo7ead.onion/

Quote from: MoBit
katanic97
Hero Member

Activity: 826
Merit: 1368

View Profile WWW
August 05, 2026, 09:02:32 AM

Da li je neko mozda probao usluge ove menjacnice? Vidim sve veci broj se reklamira ovde na forumu ali nisam sve bas uspeo da testiram. Za sada i dalje sam na CCE.cash-u,ali mislim da bi mogao malo i da promenim. Vidim naknade se krecu od 1 do 1.5 % sto i nije tako lose,mada je na cce od 0.4 do 0.8% ali ne za sve kriptovalute

Daniel91
Legendary
*

Activity: 3696
Merit: 1980

View Profile WWW
August 05, 2026, 09:14:09 AM
Merited by katanic97 (1)

Da li je neko mozda probao usluge ove menjacnice? Vidim sve veci broj se reklamira ovde na forumu ali nisam sve bas uspeo da testiram. Za sada i dalje sam na CCE.cash-u,ali mislim da bi mogao malo i da promenim. Vidim naknade se krecu od 1 do 1.5 % sto i nije tako lose,mada je na cce od 0.4 do 0.8% ali ne za sve kriptovalute

Ja sam probao njihove usluge, za razmjenu btc- usdt i zadovoljan sam. Sve je obavljeno za oko 45 minuta, a cijelo vrijeme na stranici možeš pratiti tijek transakcije. Sorry, zaboravio sam kolika je bila naknada.
Jedini problem sam imao kod druge transakcije, razmjene eth- btc jer sam trebao razmjeniti samo neki sitan iznos a na njihovoj stranici mi je pokazan krivi minimalni iznos eth koji može ići u razmjenu.
Dobio sam odmah poruku da sam poslao nedovoljan iznos i da se javim supportu za refund.
Javio sam se adminu ovdje na forumu (to im je jedan od kontakata, drugi je email) i sve ne riješeno za par sati, dobio sam refund i to je to.

▄▄████████████████████▄▄
████████████████████████
██████████████████████████
███▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄██
██████████▐████▐██████
███▀██████▀▀████▀▀███████
██████████████████████
████▄▄██▄▄▄▄███▄▄▄███████
██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████

████████████████████████
▀▀████████████████████▀▀

..1win..
█████████████████████████
████████████▀░░░▀▀▀▀█████
█████████▀▀▀█▄░░░░░░░████
████▀▀░░░░░░░█▄░▄░░░▐████
████▌░░░░▄░░░▐████░░▐███
█████░░░▄██▄░░██▀░░░█████
█████▌░░▀██▀░░▐▌░░░▐█████
██████░░░░▀░░░░█░░░▐█████
██████▌░░░░░░░░▐█▄▄██████
███████▄░░▄▄▄████████████

..POKER..
███████████▀▀▀███████████
███████▀▀░░▄▄▄░░▀▀███████
██████▄░░░░███░░░░▄██████
█████░▀▀█▄▄░░░▄▄█▀▀░█████
█████░██░░▀▀█▀▀░░██░█████
█████░░░░░░░█░██░▄▄░█████
█████▄░░░▄▄░█░▄▄░▀▀▄█████
███████▄▄▀▀░█░▀▀▄▄██████
███████████▄█▄███████████

..GAMES..
████████▀▀░░░░░▀▀████████
██████░░▄██▄░▄██▄░░██████
█████░░████▀░▀████░░█████
████░░░░▀▀░░░░░▀▀░░░░████
████░░▄██░░░░░░░██▄░░████
████░░████░░░░░████░░████
█████░░▀▀░▄███▄░▀▀░░████
██████░░░░▀███▀░░░░██████
████████▄▄░░░░░▄▄████████
katanic97
Hero Member

Activity: 826
Merit: 1368

View Profile WWW
August 05, 2026, 09:23:38 AM

Ja sam probao njihove usluge, za razmjenu btc- usdt i zadovoljan sam. Sve je obavljeno za oko 45 minuta, a cijelo vrijeme na stranici možeš pratiti tijek transakcije. Sorry, zaboravio sam kolika je bila naknada.
Jedini problem sam imao kod druge transakcije, razmjene eth- btc jer sam trebao razmjeniti samo neki sitan iznos a na njihovoj stranici mi je pokazan krivi minimalni iznos eth koji može ići u razmjenu.
Dobio sam odmah poruku da sam poslao nedovoljan iznos i da se javim supportu za refund.
Javio sam se adminu ovdje na forumu (to im je jedan od kontakata, drugi je email) i sve ne riješeno za par sati, dobio sam refund i to je to.

Dobro,to nije strasno ako je reseno za par sati,ipak je sitan iznos. Steta sto nisi video naknadu,ako budes sledeci put koristio seti me se Cheesy. Malo mi je cudno sto imaju samo email i kontakt ovde. Video sam sada,live supprota nemaju a i pitanje da li ce biti. Ovako kad je live support problem logicno moze da se resi instant a ne da se ceka. Hvala svakako na info,dobro mi je doslo

Pages: [1]
  Print  

Jump to: