Bitcoin Forum
September 26, 2026, 07:38:27 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
Author Topic: Uluslar ligi 2026  (Read 216 times)
Balmain
Hero Member

Activity: 2730
Merit: 975

View Profile
Today at 06:09:43 PM

Nasıl mücadele ettik, ben beğendim takımı. Fransa gibi son dünya kupasının yarı finalisti as kadroyla çıkmasına rağmen bir kaç pozisyon da bulduk olmadı. Olsaydı puan alabilirdik. Milliler ile gurur duyuyorum. En azından yenileceksek bile mücadele örneği göstermeliler böyle işte.
Güzel mücadele verildi. Yenilse bile milli takım sonuçta karşıda Fransa vardı. Fransa yarı finalist olsa bile son dünya kupasında, dünya kupasını kazanabilecek seviyede bir takımdı hatta Fransanın dünya kupasını kazanmasını bekliyordu bir çok insan. Bu maçtan sonra milli takımımıza karşı umudum biraz daha arttı o verilen mücadele sayesinde. Keşke Arda Güler'in o nefis paslarını değerlendirecek oyunculara sahip olsaydık.

yenerbatmaz
Hero Member

Activity: 1652
Merit: 510

View Profile
Today at 06:28:34 PM

Yine eski günlere geri dönmeyelim. Ben dahil bir çok kişi 0-1'lik yenilgiye sevinmiş. Maçta pozisyonlarda bulduk ama böyle maçlarda en fazla 1-2 pozisyon ancak yakalarsın onu da atacaksın.
Bu arada yeni bir Alpay'ımız doğuyor maşallah. Merih Demiral kendisini sahalarda külhan beyi zannediyor. Ona buna kabadayılık yapıyor. Ne özelliği var da kadroda yer alıyor hayret. Koskocaman ülkede bundan daha iyi defans yok. Köy bari Adil Demirbağ oynasın.
Umarım İtalya maçını galip tamamlarız. Eğer onlara da mağlup olursak işimiz zor.

RaltcoinsB (OP)
Legendary
*

Activity: 2996
Merit: 1601

View Profile
Today at 06:29:13 PM

San Marino bildiğimiz gibi Smiley Finlandiya karşısında 7-0 yenildiler şu takıma sempatim var ama bir türlü gol atamıyor Football Manager oynarken editörden dünyanın en iyi oyuncularını falan koymuştum onlara ama gerçek hayat editör gibi olmuyor Finlandiya 7 tane atmış bizimkilere Grin

Birazdan maç başlayacak ve İngiltere ile İspanya arasında bir maç başlayacak ben İspanya deplasmanda bile olsa kazanabileceğini düşünüyorum ama İngiltere kendi sahasında 3 puan alırsa önemli bir avantaj alır İspanya kaç maçtır yenilmiyor inanılmaz bir seri yakaladılar

Hvdv
Hero Member

Activity: 1372
Merit: 703

View Profile
Today at 06:49:42 PM

Bu arada Arda’ya atılan dirseği görmediniz mi? Hakem oralı olmadı VAR devreye bile girmedi. Böyle maçlarda böyle hatalar kabul edilemez. Orada kırmızı kart görmeliydi rakip. Bile isteye Arda’ya kalkarken dirseğini çakıyor. Sosyal medya çalkalandı, İspanyol taraftarlar bile çıldırmış.

Sonraki maç 2 gün sonra İtalya ile oynanacak. İnşallah o maçı kazanabiliriz. Bu arada u-21 Ukrayna ile 2-2 berabere kaldı.

Pages: « 1 [2]  All
  Print  

Jump to: