malum 2 monitor, 1 tv de tum tablolar acik oldugu icin,
BTCTURK ile ilgili yeni olusan bir animi paylasmak istiyorum
fiyat 1315-1325 civarlarinda seyrederken, kisinin biri , yaklasik 50-70 btc satti tek kalemde, hali hazirda derinlik cok saglam olmadigi icin, fiyat 1300 e dustu, sonra bunu goren, bir ton kullanici, satisa basladi, oyle bir satis dalgasi ki, 2 saatte yaklasik 200 btc satildi, fiyat tam 23 dolar 70 lira duserek , 1250 ye kadar geldi,
gariptir halen satis devam ediyor
bu arada da yurtdisi yeni zirvelerini yapiyor, cin 3030 yuan ile yeni zirve yapti, bitfniex 470 dolar ile dune gore 4 dolar primli.
bizimki de 23 dolar asagida.
Sozun ozu, btcturktte 1250 tlden satis yapanlara allah akil fikir versin diyorum. Bir bildikleri vardir demeyin, bir bildikleri yok maalesef, tamamen psikolojik.
Acil paraya mi ihtiyaclari: iyide havaleler eftler kapanali 3 saat oluyor, satsan nereye cekeceksin parayi.
Cikisa mi karar verdin? arkadas yurtidsina para gondermek zor ama, btc gondermek 30 dakka en fazla, surda en yakin bitstamp, btc-e var, cayir cayir 460-468 dolar araligindan aninda satarsin. Fiyat trde kendine geldi mi, getirirsin tekrar buraya.
boyle konusunca da, millet uslubun sert diyor. Ama kimse de kusura bakmasin, dedigimde evet haksizsin diyecek bir kisi ariyorum forumda..
Bana sorarsaniz, btcturku sadece giris ve cikis icin kullaniyorum, diger tum islemlerin yurtdisinda. O yuzden durum beni pek etkilemiyor. sadece oranin tablosu su an gozumun onunde ve dunyadan alakasiz sacmasapan hareketlerini izliyorum sadece.
Burada btcturk yetkililerine de sesleniyorum, defalarca seslendim bir daha soyleyeyim, borsanizin borsa gibi olmasini istiyorsaniz, oraya hacim kazandirin. Hacim gelirse, musteri de gelir islem yapar, komisyondan daha fazla kazanirsiniz.
edit : simdide 1185 TL ye dusmus.
fikra gibi...
size bir fikra anlatiyim mi?
BTCTURK BITCOIN FIYATI : 1,187.46 ₺ 24s. Değişim: -95.41 ₺ (%-7.44)