coaex
|
 |
August 25, 2017, 04:06:27 AM |
|
Ne oluyorsa TR saatine göre gece ya da sabah oluyor artık. Bitfinex: 4320$ Türk borsa kullanıcıları uyuyor, fiyatlar eşitlendi  bu sabah 16000TL bekliyorum. Çünkü bu dönemde TR borsalarındaki primi göz önünde bulundurursak 15000TL'yi çoktan geçmiş olmamız gerekirdi. boşuna bu saatlerde ekran başında nöbet tutmuyoruz hocam  alın çocuklar, bunu dinleyin https://www.youtube.com/watch?v=H5DpbAiw83k16000'e çıkarsa haber verirsiniz.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
 |
August 25, 2017, 07:22:33 AM |
|
Su saatte hala 15200 preevle kafa kafaya gidiyor. Bu aksam sabit giderse btc o zaman 16 yı görebilir bankalar kapanınca cuma aksamı bizim piyasa hareketleniyor
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2324
Merit: 1028
|
 |
August 25, 2017, 07:59:09 AM |
|
Türk Btc ekosistemini in-çık olayları biraz yormuşa benziyor. 4330$ fiyat. 15.500TL yi geçmesi gerekiyordu. Haftasonunu bu şekilde atlatırsak Pazartesiye tekrar 16binli rakamları konuşuyor oluruz.
|
|
|
|
apollonx
Member

Activity: 82
Merit: 10
|
 |
August 25, 2017, 08:08:02 AM |
|
Bayramdan dolayimidir nedir satislar alişlardan hayli fazla. Hal boyle oluncada turk borsalarinda fiyat fazla hareketli degil. İlk kez globalle ayni fiyata goruyorum turk borsasini, ilginç.
|
|
|
|
ardacik
Sr. Member

Activity: 259
Merit: 250
Bitcoin Freak
|
 |
August 25, 2017, 08:13:48 AM |
|
Bayramdan dolayimidir nedir satislar alişlardan hayli fazla. Hal boyle oluncada turk borsalarinda fiyat fazla hareketli degil. İlk kez globalle ayni fiyata goruyorum turk borsasini, ilginç.
BTC ler satılıp kurban almak için satılıyor 
|
|
|
|
apollonx
Member

Activity: 82
Merit: 10
|
 |
August 25, 2017, 08:51:32 AM |
|
BTC ler satılıp kurban almak için satılıyor  Kârlarla büyuk bir alem planlaniyor sanırım 
|
|
|
|
CanErik
|
 |
August 25, 2017, 10:20:23 AM |
|
BTC ler satılıp kurban almak için satılıyor  Kârlarla büyuk bir alem planlaniyor sanırım  Merhaba; Bir ara forumda BTC helalmi diye bir başlık vardı. DH'den gelen tayfa hemen sırıtıyor. Okcoin' gene ATH'ye doğru gidiyor bu arada. İyi dileklerimle
|
|
|
|
Jackling
|
 |
August 25, 2017, 03:00:01 PM |
|
BTC ler satılıp kurban almak için satılıyor  Kârlarla büyuk bir alem planlaniyor sanırım  Merhaba; Bir ara forumda BTC helalmi diye bir başlık vardı. DH'den gelen tayfa hemen sırıtıyor. Okcoin' gene ATH'ye doğru gidiyor bu arada. İyi dileklerimle bayram parasını toplayan çıkıyor o halde işlemlerde küçük bi düşüş var...
|
|
|
|
coaex
|
 |
August 25, 2017, 03:31:48 PM |
|
minimum %80'i wash trading olan türkiye bitcoin piyasasında 16000 TL'yi bulmamasını normal karşılıyorum. zaten sabah da yazmıştım, neyse isteyen ucuza satar (veya satar gibi gözükür). düşükten toplar, başka bi yerden çıkış yaparız en nihayetinde. kendine güvenen kazansın.
|
|
|
|
torrentco
|
 |
August 25, 2017, 05:10:11 PM |
|
minimum %80'i wash trading olan türkiye bitcoin piyasasında 16000 TL'yi bulmamasını normal karşılıyorum. zaten sabah da yazmıştım, neyse isteyen ucuza satar (veya satar gibi gözükür). düşükten toplar, başka bi yerden çıkış yaparız en nihayetinde. kendine güvenen kazansın.
wash trading ne demek? evt haklısınız su anda cıkılmaz resmen zararına satıyorlar gibi.
|
|
|
|
yussuf89
Legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
|
 |
August 25, 2017, 07:47:43 PM |
|
Bitfinex kaynaklı olduğu görülen 2000+ BTC hacimli bir flash crash yaşandı: 4250$a kadar dumplandı. Toparlıyor, şu an 4345$. Bitfinex'i ve o malum ekibi gerçekten sevmiyorum, yine bir şeyler çeviriyor olabilirler. Belki de ATH kırılamadığı için panik satışıdır, ama panik satışının da bir adabı olur yani aniden fiyatlanmaz genellikle. bilemedim.
|
|
|
|
SUPERSAIAN
Legendary
Activity: 2562
Merit: 1423
|
 |
August 25, 2017, 08:06:32 PM |
|
Bitfinex 4464 dolardan geri döndü. Geçen hafta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4492 doları görüp geri dönmüştü. Bu sefer biraz daha erken düşüş yaşadı. 4250 doları gösterdiler, 4300 seviyesine geri geldi.
|
| . BC.GAME | ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ██████▀░▀██████ ████▀░░░░░▀████ ███░░░░░░░░░███ ███▄░░▄░▄░░▄███ █████▀░░░▀█████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ | ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███░░▀░░░▀░░███ ███░░▄▄▄░░▄████ ███▄▄█▀░░▄█████ █████▀░░▐██████ █████░░░░██████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ | ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ██████▀▀░▀▄░███ ████▀░░▄░▄░▀███ ███▀░░▀▄▀▄░▄███ ███▄░░▀░▀░▄████ ███░▀▄░▄▄██████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ | │ │ | DEPOSIT BONUS .1000%. | GET FREE ...5 BTC... | │ │ | REFER & EARN ..$1000 + 15%.. COMMISSION | │ │ | Play Now |
|
|
|
ferhat1242
Sr. Member

Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
|
 |
August 25, 2017, 08:26:07 PM |
|
Bitfinex'de ki ne hacime ne fiyata inanmıyorum.Demedi demeyin eğer bitcoinin sonu gelicekse Bitfinex yüzünden gelir.Hırsız , yalancı , düzambaz bir ekip ..
|
|
|
|
Underworld244
|
 |
August 25, 2017, 09:26:07 PM |
|
Bitfinex'de ki ne hacime ne fiyata inanmıyorum.Demedi demeyin eğer bitcoinin sonu gelicekse Bitfinex yüzünden gelir.Hırsız , yalancı , düzambaz bir ekip ..
Borsadaki btc fiyatını o belirlemiyor sonucda yüzlerce borsa var bitfinex bir tanesi.
|
|
|
|
Tadic
|
 |
August 25, 2017, 09:36:53 PM |
|
En büyük hacim Bitfinex sonra Bithumb. Bitfinexe bir şey olursa durum Mt.Gox vakasına döner.
|
|
|
|
teramit
Legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
|
 |
August 25, 2017, 09:40:24 PM |
|
Bitfinex yada okcoin bunlar piyasanın çakalları, Neden derseniz daha önce de bu tarz işler yapmışlardı onlar çok daha büyüktü buna göre ama şimdi hacim arttığı için inside trading de ona göre bir yere kadar oluyor. Daha önce anlatmıştım ama arşive bakacak haliniz yok tekrar özetleyelim. Şimdi bu bitfinex gibi borsalar yüksek işlem hacmine sahipler aynı zamanda margin trading te de öyleler. Dikkat ettiyseniz bu siteler de stop order trigger order iceberg order gibi emir tipleri de var. Dolayısıyla bunlar da ciddi bir hacim var. Siz kendi verdiğiniz emirleri long ları shortları margin emirleri stop orderları görebilirsiniz ama başkalarınınkini göremezsiniz.(dimi lan yoksa gösteren yer varmı ,neyse ben bunları girmediğimden tahmin ediyorum).Fakat site yönetimi görebilir. Fiyat yükselirken birçok kişi düşmez burdan diyerek pozisyon açıyor. kimisi emir veriyor 4300 altına inerse eldekini sat , kimisi margin açıyor 4400 den 4500 e göre kaldıraçlı işte bu adamların hepsi 4300 e fiyat birden gelse ya eldeki marjı kaybedecek yada zararına satmış olacak. bu bilgilerin hepsini site yönetimi görüyor ve diyorki. Trend yükselişte herkes alıyor btc yükselecek ve herkes düşmez diye emir girmiş iken biz fiyatı düşürürsek margindekileri silkeleriz stop orderları da toplarız , orderların satışıyla düşecek piyasayada uygun alım emirleri verip satılanları toplarız sonrasında zaten tepki alımlarıyla piyasa yükselir bizde düşükten topplamış oluruz diyor ve kıvılcımı çakıp piyasayı tetikleyecek satışları yapıyorlar.İlk yapılan satışlar yüzünden bazı orderlar trigger oluyor ve onlarda satış vermeye başlıyor tabiki piyasasyı trigger etmek için ne kadar btc satmak gerek hesaplayıp eldeki buna yetiyor mu bakabiliryorlar. piyasa tetiklerle birlikte çakılınca otomatik marginleri site topluyor zaten.Sonrasında sert düşüşle panik yapıp satanlar da cabası. Piyasanın ne kadar düşebileceğini de emirleri toplayıp gördükleri için alttan alım için uygun yerleri de iyi biliyorlar. Piyasa düşünce dipten toplayıp düşüşü frenliyorlar ve sonrasında serbest piyasa tepki alımlarıyla market yükseliyor zaten. site yönetimi düşüş başlatan ilk satışlarıyla zirveden satmış ve alttaki alım emirleriyle dipten almış ve bildiğin kar elde etmiş oluyor.Yani elinde 3000 btc ile bunu yapmışsa bir saat sonunda 3500 civarı BTC oluyor ve şu an gördüğünüz üzere piyasa toplanıyor büyük ihtimal vurgun önceki değerine dönecek.Site yönetimi işin içinde olduğundan hiç yoktan yaptırdığı tradingler ile komisyondan da marginden de voleyi vurmuş oluyor ekstra olarak. 500 btc de oraya yazabiliriz sanırım. (Rakamlar afakidir ama mantık budur). İşte buna manipülasyon deniyor gençler legal olarak herhangi bir sorun yok adamlara suç isnat edemezsin ama ky nin camına koymuşsundur. Şimdi bilale anlatır gibi olmadı biliyorum ama zaten çok fazla bilal olduğu için bunu rahat yapabiliyor adamlar. Bu arada diyeceksiniz ki yükselecek diye margin order giren de var düşecek diye de var, düşünce herkes kaybetmiyor ki düşecek diye tahminde bulunanlar kazanıyor. Evet fakat dikkat ederseniz piyasanın keskin bir trendde olduğu zamanlarda bu işler gerçekleşiyor. Yani bugün için konuşursak büyük ihtimal birçok kişi yükselecek diye emirlerini girmiştir.Düşecek diyenler azınlıktadır. Yani stabil bir günde %50-%50 ise bugün belki %70 yükselir- %30 düşer diyordu. Dolayısıyla piyasayı düşürmek yüseltmekten çok daha karlıydı. Bunu biz tahmin ederiz ama site yönetimi bilir, bu emirler arasındaki fark açılınca harekete geçip süpürebilirler bu da işin inside trading kısmı oluyor.
|
|
|
|
Underworld244
|
 |
August 25, 2017, 10:00:05 PM |
|
Bitfinex yada okcoin bunlar piyasanın çakalları, Neden derseniz daha önce de bu tarz işler yapmışlardı onlar çok daha büyüktü buna göre ama şimdi hacim arttığı için inside trading de ona göre bir yere kadar oluyor. Daha önce anlatmıştım ama arşive bakacak haliniz yok tekrar özetleyelim. Şimdi bu bitfinex gibi borsalar yüksek işlem hacmine sahipler aynı zamanda margin trading te de öyleler. Dikkat ettiyseniz bu siteler de stop order trigger order iceberg order gibi emir tipleri de var. Dolayısıyla bunlar da ciddi bir hacim var. Siz kendi verdiğiniz emirleri long ları shortları margin emirleri stop orderları görebilirsiniz ama başkalarınınkini göremezsiniz.(dimi lan yoksa gösteren yer varmı ,neyse ben bunları girmediğimden tahmin ediyorum).Fakat site yönetimi görebilir. Fiyat yükselirken birçok kişi düşmez burdan diyerek pozisyon açıyor. kimisi emir veriyor 4300 altına inerse eldekini sat , kimisi margin açıyor 4400 den 4500 e göre kaldıraçlı işte bu adamların hepsi 4300 e fiyat birden gelse ya eldeki marjı kaybedecek yada zararına satmış olacak. bu bilgilerin hepsini site yönetimi görüyor ve diyorki. Trend yükselişte herkes alıyor btc yükselecek ve herkes düşmez diye emir girmiş iken biz fiyatı düşürürsek margindekileri silkeleriz stop orderları da toplarız , orderların satışıyla düşecek piyasayada uygun alım emirleri verip satılanları toplarız sonrasında zaten tepki alımlarıyla piyasa yükselir bizde düşükten topplamış oluruz diyor ve kıvılcımı çakıp piyasayı tetikleyecek satışları yapıyorlar.İlk yapılan satışlar yüzünden bazı orderlar trigger oluyor ve onlarda satış vermeye başlıyor tabiki piyasasyı trigger etmek için ne kadar btc satmak gerek hesaplayıp eldeki buna yetiyor mu bakabiliryorlar. piyasa tetiklerle birlikte çakılınca otomatik marginleri site topluyor zaten.Sonrasında sert düşüşle panik yapıp satanlar da cabası. Piyasanın ne kadar düşebileceğini de emirleri toplayıp gördükleri için alttan alım için uygun yerleri de iyi biliyorlar. Piyasa düşünce dipten toplayıp düşüşü frenliyorlar ve sonrasında serbest piyasa tepki alımlarıyla market yükseliyor zaten. site yönetimi düşüş başlatan ilk satışlarıyla zirveden satmış ve alttaki alım emirleriyle dipten almış ve bildiğin kar elde etmiş oluyor.Yani elinde 3000 btc ile bunu yapmışsa bir saat sonunda 3500 civarı BTC oluyor ve şu an gördüğünüz üzere piyasa toplanıyor büyük ihtimal vurgun önceki değerine dönecek.Site yönetimi işin içinde olduğundan hiç yoktan yaptırdığı tradingler ile komisyondan da marginden de voleyi vurmuş oluyor ekstra olarak. 500 btc de oraya yazabiliriz sanırım. (Rakamlar afakidir ama mantık budur). İşte buna manipülasyon deniyor gençler legal olarak herhangi bir sorun yok adamlara suç isnat edemezsin ama ky nin camına koymuşsundur. Şimdi bilale anlatır gibi olmadı biliyorum ama zaten çok fazla bilal olduğu için bunu rahat yapabiliyor adamlar. Bu arada diyeceksiniz ki yükselecek diye margin order giren de var düşecek diye de var, düşünce herkes kaybetmiyor ki düşecek diye tahminde bulunanlar kazanıyor. Evet fakat dikkat ederseniz piyasanın keskin bir trendde olduğu zamanlarda bu işler gerçekleşiyor. Yani bugün için konuşursak büyük ihtimal birçok kişi yükselecek diye emirlerini girmiştir.Düşecek diyenler azınlıktadır. Yani stabil bir günde %50-%50 ise bugün belki %70 yükselir- %30 düşer diyordu. Dolayısıyla piyasayı düşürmek yüseltmekten çok daha karlıydı. Bunu biz tahmin ederiz ama site yönetimi bilir, bu emirler arasındaki fark açılınca harekete geçip süpürebilirler bu da işin inside trading kısmı oluyor.
Haklısın bitfinexde 2 aydır margin yapıyorum sadece bir keresinde yakalandım bu olayı birde aşırı yükseliş oldu bizdede sell vardı ee dayanamadı limite gelinde oto sattı bizde baya zarar ettik.
|
|
|
|
Gatotare
|
 |
August 25, 2017, 10:09:05 PM |
|
stoploss koyanları bitfinex ekibi harcıyor bu kaçıncı oldu insanlar hala akıllanmadı.
|
|
|
|
Umbrella Holdings
|
 |
August 26, 2017, 12:11:15 AM |
|
Haklısın bitfinexde 2 aydır margin yapıyorum sadece bir keresinde yakalandım bu olayı birde aşırı yükseliş oldu bizdede sell vardı ee dayanamadı limite gelinde oto sattı bizde baya zarar ettik. Bütün veriler adamların elinin altında olunca, sadece alım satım transfer komisyonlarıyla yetindiklerine pek ikna olmuyorum ben de bu piyasada. Var bi çıkıklık bu işte.
|
|
|
|
emreunsal10
|
 |
August 26, 2017, 12:40:38 PM |
|
En büyük hacim Bitfinex sonra Bithumb. Bitfinexe bir şey olursa durum Mt.Gox vakasına döner.
Yanlışınız var. Buradan bakabilirsiniz son duruma; https://exchangewar.info/
|
|
|
|
|