Bitcoin Forum
July 18, 2018, 03:45:28 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ANN] New p2pool UI  (Read 2398 times)
f0ad
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
April 16, 2014, 05:23:31 PM
 #1

I spent a bit of time working a new p2pool UI based off of the work that Alexander Zschach did.
It features a nicer UI (IMO), selectable themes, and highlighting of your miners.

You can find the code here: https://github.com/justino/p2pool-ui-punchy

Feel free to open issues and pull requests on github.

Hope you guys like it, if not, whatever, I made it for me.

--

Here's a screenshot:

https://raw.githubusercontent.com/justino/p2pool-ui-punchy/master/img/screenshot_extended_p2pool.png
1531885528
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531885528

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531885528
Reply with quote  #2

1531885528
Report to moderator
1531885528
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531885528

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531885528
Reply with quote  #2

1531885528
Report to moderator
1531885528
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531885528

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531885528
Reply with quote  #2

1531885528
Report to moderator
The World's Betting Exchange

Bet with play money. Win real Bitcoin. 5BTC Prize Fund for World Cup 2018.

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1531885528
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531885528

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531885528
Reply with quote  #2

1531885528
Report to moderator
1531885528
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531885528

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531885528
Reply with quote  #2

1531885528
Report to moderator
1531885528
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531885528

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531885528
Reply with quote  #2

1531885528
Report to moderator
Kenta
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 250


View Profile
April 25, 2014, 12:17:15 PM
 #2

I tried it, but it didn't connect when hot-swapping, then not even after a restart. Any tricks not mentioned in "installation - as web-static replacement"?

Trade your cryptocoins at: ◣ bleutrade.com ◢◣ C-Cex.com ◢
f0ad
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
April 29, 2014, 01:34:53 PM
 #3

I tried it, but it didn't connect when hot-swapping, then not even after a restart. Any tricks not mentioned in "installation - as web-static replacement"?

What do you mean, it didn't work?
Can you describe the problem, or post a screen shot?

What version of p2pool are you running?
I've tested it it with these 3 p2pool versions:

If you are using something else, let me know, and I'll test with that version too
Kenta
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 250


View Profile
April 29, 2014, 04:09:40 PM
 #4

I tried it, but it didn't connect when hot-swapping, then not even after a restart. Any tricks not mentioned in "installation - as web-static replacement"?

What do you mean, it didn't work?
Can you describe the problem, or post a screen shot?

What version of p2pool are you running?
I've tested it it with these 3 p2pool versions:

If you are using something else, let me know, and I'll test with that version too
I'm using forrestv

It doesn't appear to connect to the back-end.
This time with the "Parallel to the default web-static" installation: http://95.85.51.210:9327/static/p2pool-ui-punchy/

Trade your cryptocoins at: ◣ bleutrade.com ◢◣ C-Cex.com ◢
f0ad
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
April 29, 2014, 05:11:54 PM
 #5

I'm using forrestv

It doesn't appear to connect to the back-end.
This time with the "Parallel to the default web-static" installation: http://95.85.51.210:9327/static/p2pool-ui-punchy/

Ok, so the problem is that you never made the config.js file.
There is an example config.js in the /js diretory that you need to use as a base.

However, I'll update the code so that it's tolerant of this scenario.
I'll also update the docs to specifically call out the need to do this.
f0ad
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
April 29, 2014, 05:36:01 PM
 #6

Ok, I have updated the code and README.
It now sets some sane defaults if the config file is not found.
The docs now indicate that this step should be done for customization.

Thanks for the report!
Kenta
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 250


View Profile
April 29, 2014, 06:22:01 PM
 #7

Ok, I have updated the code and README.
It now sets some sane defaults if the config file is not found.
The docs now indicate that this step should be done for customization.

Thanks for the report!
That worked. I might be using only this from now Thanks for the help!

Trade your cryptocoins at: ◣ bleutrade.com ◢◣ C-Cex.com ◢
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!