goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
March 11, 2015, 09:08:07 PM |
|
Message from marcotheminerHey guys! First week of the bot has been completed and the payments are being made as users pass the 1 week mark.
New rates (due to the high number of posters and no limits) are: Staff: 0.0014 Hero and Above: 0.0013 Senior: 0.0011 Full Member: 0.0008
Still no minimums or maximums! Please avoid making useless posts, I will start being tough on spammers as soon as my ban is gone.
Local posts do not count anymore.
I will be restructuring the campaign soon (perhaps switch to a more efficient monthly payout or once a week payout for everyone at the same time and increase rates again).
What do you guys think?
I’ll be unbanned in 5 days or so.
Regards, Marco
marcodan mesaj var beyler lokal forumlarda yazılan mesajlara artık ödeme yapılmıycakmış. bir kampanyanın daha sonuna geldik.önümüzdekilere bakıcaz artık.
|
|
|
|
twn
Legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
|
|
March 11, 2015, 09:38:50 PM |
|
Sonuna what do you think dedigi icin local mesajlar devam etse diye mesaj attim. Belki ok der. Obur turlu bu kampanyada benim icin biter. Odemeyi 12 saat gecikmelide olsa aldim.bereket versin
|
|
|
|
ferman
Full Member
Activity: 238
Merit: 100
Sanırım BAN 11 Nisan'a uzadı...
|
|
March 12, 2015, 09:25:01 AM |
|
locali saymamak bir exchange sitesi reklamı için mantıksız geliyor bana. çok kullanıcı kaybeder. local dışı post kasanlar zaten senin kıytırık exchangeini naapsın benimkine gelin yenileri alıyorsa. her hafta tıkır tıkır ödüyor eleman sağolsun. ama konu dışını, servisi ve altcoini saymıyor
|
|
|
|
Deathwing
Legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
|
|
March 12, 2015, 09:33:10 AM |
|
Message from marcotheminerHey guys! First week of the bot has been completed and the payments are being made as users pass the 1 week mark.
New rates (due to the high number of posters and no limits) are: Staff: 0.0014 Hero and Above: 0.0013 Senior: 0.0011 Full Member: 0.0008
Still no minimums or maximums! Please avoid making useless posts, I will start being tough on spammers as soon as my ban is gone.
I will be restructuring the campaign soon (perhaps switch to a more efficient monthly payout or once a week payout for everyone at the same time and increase rates again).
What do you guys think?
Regards, Marco
marcodan mesaj var beyler lokal forumlarda yazılan mesajlara artık ödeme yapılmıycakmış. bir kampanyanın daha sonuna geldik.önümüzdekilere bakıcaz artık. Yalan haber gibi gözüküyor bitsig de mesaj attıkça artıyor benim şu anda.
|
|
|
|
ferman
Full Member
|
|
March 12, 2015, 09:35:57 AM |
|
What do you guys think?
Regards, Marco
marcodan mesaj var beyler lokal forumlarda yazılan mesajlara artık ödeme yapılmıycakmış. bir kampanyanın daha sonuna geldik.önümüzdekilere bakıcaz artık. Yalan haber gibi gözüküyor bitsig de mesaj attıkça artıyor benim şu anda. bot onu ayıramaz da arada girip bakıp - post olarak sisteme manuel girebilirler. benim programda öyle. bot sayıyor ama ödeme gününde bi revizyon geliyor
|
|
|
|
goraset
Legendary
|
|
March 12, 2015, 09:40:38 AM |
|
What do you guys think?
Regards, Marco
marcodan mesaj var beyler lokal forumlarda yazılan mesajlara artık ödeme yapılmıycakmış. bir kampanyanın daha sonuna geldik.önümüzdekilere bakıcaz artık. Yalan haber gibi gözüküyor bitsig de mesaj attıkça artıyor benim şu anda. bot onu ayıramaz da arada girip bakıp - post olarak sisteme manuel girebilirler. benim programda öyle. bot sayıyor ama ödeme gününde bi revizyon geliyor aslında bot ayırıyor , geçersiz bölümlerde attığın postlar total post ve geçerli post diye ayrı yarı çıkıyordu. ancak son değişiklikten sonra bot local postları kabul etmeye devam ediyor. botun yazılımı değişmemiş muhtemelen ödeme yaparlarmı bilmiyorum bekleyip göricez
|
|
|
|
aliser
|
|
March 12, 2015, 07:59:07 PM |
|
What do you guys think?
Regards, Marco
marcodan mesaj var beyler lokal forumlarda yazılan mesajlara artık ödeme yapılmıycakmış. bir kampanyanın daha sonuna geldik.önümüzdekilere bakıcaz artık. Lokal forumları devre dışarıda bırakmaları saçma olmuş biraz.
|
|
|
|
lorylore
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1002
|
|
March 12, 2015, 10:05:00 PM |
|
Genel olarak forumda yazdıklarınız Türkçe forumundaysa bitmixer, diğer ingilizce bölümlerindeyse bit-x i tercih edebilirsiniz.
|
|
|
|
Deathwing
Legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
|
|
March 13, 2015, 11:39:13 AM |
|
2 gün geçmesine rağmen hala excluded post'a düşülmedi, sayıyor gibi.
|
|
|
|
goraset
Legendary
|
|
March 13, 2015, 12:39:22 PM |
|
2 gün geçmesine rağmen hala excluded post'a düşülmedi, sayıyor gibi.
Local post doesn't count anymore and this will begin tomorrow when i finish installing the script , also it will be applied to all users who got paid and new users since the rule were posted , also there will be new politics to spammers they might be banned or most of their post doesnt count (just spammy ones) ; else Enjoy all Kind Of Respect , Bitcoin Boy şöyle bir bilgi var ingilizce başlıkta bot güncelleniyormuş artık sayılmıycak diye, eskileri silermi bilmiyorum
|
|
|
|
aliser
|
|
March 14, 2015, 07:10:01 AM |
|
Bitmixer'de de güncelleme yapıldı bu arada, artık 75 karakterden daha kısa, Off Topic bölümü ya da Alternatif Altcoin sayfalarına yazılan mesajlar kabul edilmiyor. Ola ki neden bu hafta az geldi diye soranlar olursa diye yazayım dedim.
|
|
|
|
ferman
Full Member
|
|
March 14, 2015, 11:20:09 AM |
|
Bitmixer'de de güncelleme yapıldı bu arada, artık 75 karakterden daha kısa, Off Topic bölümü ya da Alternatif Altcoin sayfalarına yazılan mesajlar kabul edilmiyor. Ola ki neden bu hafta az geldi diye soranlar olursa diye yazayım dedim.
bro bot pek saymıyor gibi onu yada LOCAL konu ışı değil de asıl konu dışı sayılmıyor. geçen hafta yani 12 mart ödemesinde 0,0266 BTC ödeme aldım. 38e takabül ediyor. ki ben 37 post atmışım ilgili aralıkta. ve yarısı buradaki konu dışı arada 75 karakterden kısa var mıdır emin değilim. kimse ötmesin. ürkütmeyin vakvakları
|
|
|
|
aliser
|
|
March 14, 2015, 12:39:59 PM |
|
bro bot pek saymıyor gibi onu yada LOCAL konu ışı değil de asıl konu dışı sayılmıyor. geçen hafta yani 12 mart ödemesinde 0,0266 BTC ödeme aldım. 38e takabül ediyor. ki ben 37 post atmışım ilgili aralıkta. ve yarısı buradaki konu dışı arada 75 karakterden kısa var mıdır emin değilim. kimse ötmesin. ürkütmeyin vakvakları 75 karakter olayından kesin eminim saymıyor artık ama lokal off topic olayı doğru olabilir onları es geçiyordur.
|
|
|
|
ferman
Full Member
|
|
March 14, 2015, 12:53:17 PM |
|
bro bot pek saymıyor gibi onu yada LOCAL konu ışı değil de asıl konu dışı sayılmıyor. geçen hafta yani 12 mart ödemesinde 0,0266 BTC ödeme aldım. 38e takabül ediyor. ki ben 37 post atmışım ilgili aralıkta. ve yarısı buradaki konu dışı arada 75 karakterden kısa var mıdır emin değilim. kimse ötmesin. ürkütmeyin vakvakları 75 karakter olayından kesin eminim saymıyor artık ama lokal off topic olayı doğru olabilir onları es geçiyordur. quote yapınca acaba geçiyor muyuz 75 karakteri
|
|
|
|
aliser
|
|
March 14, 2015, 12:57:05 PM |
|
bro bot pek saymıyor gibi onu yada LOCAL konu ışı değil de asıl konu dışı sayılmıyor. geçen hafta yani 12 mart ödemesinde 0,0266 BTC ödeme aldım. 38e takabül ediyor. ki ben 37 post atmışım ilgili aralıkta. ve yarısı buradaki konu dışı arada 75 karakterden kısa var mıdır emin değilim. kimse ötmesin. ürkütmeyin vakvakları 75 karakter olayından kesin eminim saymıyor artık ama lokal off topic olayı doğru olabilir onları es geçiyordur. quote yapınca acaba geçiyor muyuz 75 karakteri sanmıyorum onu düşünmüştür admin tek yapması gereken quote tagları arasındaki metinleri yok saymak. Öyle olmasaydı millet habire quote yapardı benim şu anda yaptığım gibi
|
|
|
|
goraset
Legendary
|
|
March 14, 2015, 05:18:47 PM |
|
bit-x botu güncellemiş lokal postlar düşülmüş, bize yeni imza kampanyası bulma zamanı geldi
|
|
|
|
shapeshift
|
|
March 14, 2015, 05:48:18 PM |
|
benim imzadaki kazançları çok iyi tavsiye ederim
|
|
|
|
belgo
|
|
March 14, 2015, 09:14:31 PM |
|
Ben de bu imza kampanyalarından faydalanmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum birisi bana anlatabilir mi acaba ?
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
March 14, 2015, 09:24:22 PM |
|
Ben de bu imza kampanyalarından faydalanmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum birisi bana anlatabilir mi acaba ?
Buradan imza kampanyalarına bak. Rütbene göre uygun olan bir kampanyayı seç. Şartları sana uyuyor ise rütbene uygun olan imza kodlarını kopyala ve profilindeki imza hanesine yapıştır. Sonra seçtiğin kampanyanın sayfasına; i want to join My adress: (BTC adresin) My rank : Jr. Member My post : O an ki post sayın My activity: Aktivite sayın yaz. Kampanyaya dahil olup olmadığını konunun ana sayfasını takip ederek öğren.
|
|
|
|
belgo
|
|
March 14, 2015, 09:29:32 PM |
|
Buradan imza kampanyalarına bak. Rütbene göre uygun olan bir kampanyayı seç. Şartları sana uyuyor ise rütbene uygun olan imza kodlarını kopyala ve profilindeki imza hanesine yapıştır. Sonra seçtiğin kampanyanın sayfasına; i want to join My adress: (BTC adresin) My rank : Jr. Member My post : O an ki post sayın My activity: Aktivite sayın yaz. Kampanyaya dahil olup olmadığını konunun ana sayfasını takip ederek öğren. Sanırım şimdilik benim rütbeme uyan bir kampanya yok. Yardım için çok teşekkür ederim.
|
|
|
|
|