Bitcoin Forum
July 20, 2018, 11:13:44 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: HELP - Dragon Miner blades not showing green leds ??  (Read 458 times)
bilabonic
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 340
Merit: 250


View Profile
May 08, 2014, 07:37:30 PM
 #1

Hi All

Have two miners, and both had broke variable fans and one unit even had the blades comes loose as they had used the wrong size scres to secure the blade to the case (they used the smaller case cover screws !!).

Both the fans were the variable speed ones, so i first replaced them BUT still no green led or any power light on Raspberry Pi unit ?

I checked the pi units by powering via a micro usb 5v/Ethernet cable and they powered up fine and i could connect to them via ip address.

My only option then is that it MUST be the main PCB, i have been sent two of these and STILLhave no green led with EVERYTHING connected as it should -no greeen leds on blades, both fans running, no power to pi unit ??


Anyone got any ideas what is going on here, the blades are connected as standard to the correct ports on the main board ?

What conditions need to be made to get the green led  ?

Cheers
 


BTC - 1Ayax24aAU8c1xwAakK94DVDkm4kbfZ8Ch
1532085224
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532085224

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532085224
Reply with quote  #2

1532085224
Report to moderator
1532085224
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532085224

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532085224
Reply with quote  #2

1532085224
Report to moderator
fair bitcoin games | pvp - pve - solo pve games | faucet |
Free satoshi code btcoon500
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1532085224
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532085224

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532085224
Reply with quote  #2

1532085224
Report to moderator
1532085224
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532085224

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532085224
Reply with quote  #2

1532085224
Report to moderator
1532085224
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532085224

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532085224
Reply with quote  #2

1532085224
Report to moderator
bilabonic
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 340
Merit: 250


View Profile
May 08, 2014, 08:47:36 PM
 #2

I have also just checked that each blade is getting 12v via the pci-e connector from psu and all if ok ??

BTC - 1Ayax24aAU8c1xwAakK94DVDkm4kbfZ8Ch
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!