Bitcoin Forum
December 18, 2017, 11:08:11 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Mining stopt er op eens mee  (Read 2274 times)
joppen
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12


View Profile
May 10, 2014, 07:55:34 PM
 #1

Goedenavond,

Na toch ruim 2 maanden mooi stabiel te hebben gedraait doet mijn minepeon het opeens niet meer. als ik hem opstart begint hij gewoon te werken, tot ongeveer 10 minuten. Dan houdt hij er helemaal mee op. Soms kan ik het nog wel bereiken via de webinterface maar soms doet hij zelfs dat niet meer. Iemand een idee wat te doen? IK heb de minepeon al een keer helemaal op nieuw geinstraleerd.

Jop
1513638491
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513638491

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513638491
Reply with quote  #2

1513638491
Report to moderator
1513638491
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513638491

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513638491
Reply with quote  #2

1513638491
Report to moderator
1513638491
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513638491

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513638491
Reply with quote  #2

1513638491
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
lamaa1
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 245


View Profile
May 10, 2014, 09:05:02 PM
 #2

Ander geheugen kaartje geprobeerd? De nieuwste versie proberen te downloaden?
joppen
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12


View Profile
May 11, 2014, 08:28:36 AM
 #3

HEt eerste niet het tweede wel, Maar zou dat uitmaken omdat hij op het begin het wel gewoon opstart en het gewoon doet?
lamaa1
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 245


View Profile
May 11, 2014, 10:59:34 AM
 #4

Zou kunnen. Weet niet zo heel veel van geheugen kaartjes maar bij een hdd kunnen bepaalde sectoren beschadigt zijn waardoor ie vastloopt bij een bepaalde opdracht. Ik zou het toch proberen als ik jou was. Heb je hem goed geformateerd toen je hem er opnieuw opzette?

Weet wel dat er een klasse 10 kaartje zou moeten worden gebruikt en minimaal 4 gb (al doet mijne met 2 gb het ook goed). En een raspberry pi schrijft en leest natuurlijk veel meer op zo'n kaartje dan bijvoorbeeld een foto toestel, dus daar moet je wel effe rekening mee houden Smiley
Oersjoch
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
May 11, 2014, 09:23:19 PM
 #5

Ik heb ook het probleem dat de antminer s2 ineens niet meer willen opstarten met minen,wat kan ik hier aan doen
Bitcoinminershop
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 31


View Profile WWW
May 12, 2014, 10:09:39 AM
 #6

Ik heb ook het probleem dat de antminer s2 ineens niet meer willen opstarten met minen,wat kan ik hier aan doen


Je kan proberen de antminer s2 te resetten met de reset knop naar het LCD scherm.
Na de reset was bij ons het probleem opgelost.

Wel moet je de antminer na de reset opnieuw configureren.
mikerbiker6
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 392


View Profile
May 12, 2014, 12:39:49 PM
 #7

Zou kunnen. Weet niet zo heel veel van geheugen kaartjes maar bij een hdd kunnen bepaalde sectoren beschadigt zijn waardoor ie vastloopt bij een bepaalde opdracht. Ik zou het toch proberen als ik jou was. Heb je hem goed geformateerd toen je hem er opnieuw opzette?

Weet wel dat er een klasse 10 kaartje zou moeten worden gebruikt en minimaal 4 gb (al doet mijne met 2 gb het ook goed). En een raspberry pi schrijft en leest natuurlijk veel meer op zo'n kaartje dan bijvoorbeeld een foto toestel, dus daar moet je wel effe rekening mee houden Smiley
au contraire

Een dedicated fotocamera moet in een korte tijd een grote hoeveelheid data overschrijven, daarom is een klasse 10 hiervoor aangeraden.
Bij de echte professionele camera's is zelfs een nog sneller kaartje nodig.
Maar de raspberry pi schrijft/leest juist zeer weinig over, daarom is het ook zo zuining.(en omdat het cpu gebruik laag is).

Ik zelf heb klasse 4 en dat werkt ook prima.

Participate and Earn on the Letstalkbitcoin forum letstalkbitcoin.com
joppen
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12


View Profile
May 13, 2014, 06:17:44 PM
 #8

alles nogmaals gerest, en nu niet mijn backup terug gezet. En nu werkt alles weer. Waarschijnlijk is het laatste de oplossing geweest. Dank!
Tjopper
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 146


Co-Founder @ Blocktrail


View Profile WWW
May 20, 2014, 02:05:12 PM
 #9

Vet! bitcoin is pas net 5 jaar. En er zijn al 2 Jop figuren Smiley

Blocktrail Bitcoin Platform: Wallet - API - Explorer
www.blocktrail.com
www.twitter.com/JopHartog
meccoin4me
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504


Bitcoin is getting bigcoin


View Profile
October 17, 2014, 01:31:15 PM
 #10

tanx , was voor mij ook de oplossing

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1155319.0  DELTACREDITS , great coin , great idea behind
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!