Bitcoin Forum
December 16, 2017, 05:09:50 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: I need a web hosting guru to help me on this one...  (Read 282 times)
Dimelord
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 490


View Profile
May 11, 2014, 01:13:51 AM
 #1

So I have been trying for the past week to get this stupid blockcrawler running. I cant figure out why apache2 wont run the php scripts... (LAMP server) Anyone have tips for me?  Undecided Everything that should be working is working because I got the little info.php file to work. For whatever reason, it wont run the explorer right... Im new to this PHP and Apache stuff  Cheesy

http://107.170.62.244/block_crawler.php
http://107.170.62.244
1513444190
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513444190

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513444190
Reply with quote  #2

1513444190
Report to moderator
1513444190
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513444190

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513444190
Reply with quote  #2

1513444190
Report to moderator
1513444190
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513444190

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513444190
Reply with quote  #2

1513444190
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
bumblebeee
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
May 11, 2014, 05:24:40 AM
 #2

Wish I could help, but this seems a bit complex  Tongue

harkonnen
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 218



View Profile
May 11, 2014, 07:11:41 AM
 #3

So I have been trying for the past week to get this stupid blockcrawler running. I cant figure out why apache2 wont run the php scripts... (LAMP server) Anyone have tips for me?  Undecided Everything that should be working is working because I got the little info.php file to work. For whatever reason, it wont run the explorer right... Im new to this PHP and Apache stuff  Cheesy

http://107.170.62.244/block_crawler.php
http://107.170.62.244

Create a text file with following content.
Code:

<?php
phpinfo
();
?>


Save it as phpinfo.php, and open it with your browser. If it displays various settings, PHP is working fine. And problem is with your 'block_crawler.php'
Bitsky
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560


View Profile
May 11, 2014, 09:16:31 AM
 #4

And that's why there are error logs which contain information about such problems. Go take a look at them and see what error it spits out.

If you are running this on a RedHat/CentOS machine and the script wants to connect to other servers, SELinux blocks this by befault.
Just toggle the boolean to give it a try:
setsebool httpd_can_network_connect on
If it works then, make it permanent by adding -P

You could also temporarily turn it off with 0 (1 to switch it on again):
setenforce 0

Some wannabe admins might suggest to disable it entirely, but that's one of the stupiest things you can do.

Bounty: Earn up to 68.7 BTC
Like my post? Feel free to drop a tip to 1BitskyZbfR4irjyXDaGAM2wYKQknwX36Y
Dimelord
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 490


View Profile
May 12, 2014, 01:42:06 PM
 #5

I think the problem is with my node. Thanks for the help tho  Smiley
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!