S.a arkadaşlar yaklaşık 2 ay once forumdan bi arkadastan 4 tane ekran karti temin ettim . Kartlari kredi karti ile taksitli aldim urunler bana geldiginde 1 tanesini çalışmiyordu bende kredi kartından aldığım için geri vermekle uğraşmadim ki zaten geri almayida kabul etmiyodu sana yolladigimda çalışıyordu dedi o ayri bi konu . Bende urunu servise yolladım servis para iadesi karari çıkarmis ben urunu 950 ye aldim fatura tutari 1200 tl her bir kartin serviste fatura adresine yani kim almissa ona parayi iade etmis 1200 tl olarak fakat satin aldigim kisi bana 950 tl olarak havele gecti nedeni sordugumda ise sen benden 950 tlye aldin bende sna 950 tl iade ediyorm dedi . Sizce ben urunu ondan aldiktan sonra onun urunle bi iliskisi kaliyormu yani ben ister 10 tlye alirim ister 100 tl ye urun benim oluyor sonuçta ve ben bi nevi urunu satmis oluyorum sadece para onun hesaba geciyor . Sizce bu durumda kim hakli ? Yorumlarinizi bekliyorum ..
Forum adi : leblebi
Gerçek adi : Barış kaymakci .
Bulunduğunuz il yada ilçenin valilik veya kaymakamlığına gidiyorsunuz.
Tüketici Hakem Heyeti odasını soruyorsunuz.
Orada bir form veriyorlar. Bu şahısla ilgili elinizdeki tüm forum yazışmalarını yazıcıdan çıkararak ekliyorsunuz. Faturalar, servise cihazı verme belgesi, kargo belgeleri vesaire... Hem servisten hem de bu çürük leblebiden şikayetçi oluyorsunuz.
Merak etmeyin avukata falan ihtiyacınız yok. Eskiden 15 TL idi çimdi kaç lira bilmiyorum.
Bu heyetler genelde tüketici lehine (iyiliğine) karar veriyorlar.
Tahminim sizin kalan paranızı almanız konusunda size hak verecekler ve inşaallah paranızı alacaksınız.
Bizim de npay.pro olarak bu tip çalışmalarımız olmuştu, çok hakkaniyetli heyetler bunlar.
Tavsiye ederim.
Kolay gelsin.
Hocam ben arkadasla genelse telfonla görüşürdüm forumdan sadece kartlari aldigim zaman gorustum onlarimi cikartiyim yazicidan ?
Daha iyi ya işte telefon numarası var gerekirse inkar ederse telefon kayıtlarını istersiniz.
Ürünlerin size geldiği kargo belgesi
Telefonda yaptığınız konuşmanın yazılı özeti
Satıcının forumda verdiği ilanın çıktısı
Sizin forumda kendisiyle yaptığınız konuşmaların çıktısı
Cihazları servise verdiğiniz zaman aldığınız belgeler ve kargoyu gönderdiğinizde aldığınız kargo belgesi
Ödemeyi yaptığınız kredi kartı ekstresinin kopyası
Bu belgelerle aslında eliniz çok güçlü.
Allah yardımcınız olsun.