|
June 07, 2014, 09:10:29 AM Last edit: June 07, 2014, 09:22:33 AM by aliro38 |
|
Info:
Piata de la Sala Sporturilor merge, vremea e buna, produsele sunt proaspete (culese ieri dupa amiaza) si pe alese: salata, spanac, gulii, varza, verdetzuri etc. Multe flori pentru jardiniera si/sau curte, plus ultimele rasaduri pentru gradina de legume (cine are). A, era sa uit, si plante aromatice diverse, de la busuioc, cimbru, rozmarin, coriandru, tarhon, patrunjel de frunze etc., majoritatea merg si la ghiveci.
Un pont valoros: incercati sa puneti (macar) un borcan de gulii murate. Acum e sezonul lor si e scurt, max 1-2 saptamani. Guliile curatate si taiate dupa preferinta (cuburi, feliate ''cartofi prajiti", rondele etc) astfel incat sa valorifice mai bine spatiul, se mureaza la fel ca si castravetii la saramura: fara sau cu f putin otet si condimente dupa gust. Se pot mura f bine si la otet daca aveti gustul inclinat spre asa ceva. Promisiunea mea e ca n-o sa le prinda urmatorul bubble pe btc si, mai mult, va veti dori sa mai fi pus inca pe atatea. Dar nu vreau sa va stric surpriza... Pe de alta parte, pentru cine nu stie, guliile proaspete se pot consuma ca atare (au gust f bun) si sunt adevarate 'bombe' pline de saruri minerale, vitamine si au f putine calorii. Sunt, daca vreti, echivalentul natural al cocteilurilor de restabilire a echilibrului electrolitzilor la sportivi dar, in experienta mea, sunt mult mai bune (ca efect imediat resimtit) si sunt 100% naturale. Contin, in plus, si fibre alimentare. Atentie: se pare ca sunt contraindicate pentru persoanele care sufera de afectiuni ale tiroidei.
Nu sunt eu la vanzare in piata, dar asta nu e un mare impediment. Afisajul 'Bitcoin accepted' e vizibil, odata marfa aleasa, pe totalul in lei se aplica discount -10%, bnro, bitstamp: 1Dic9YjVeEUgxyYARQwAPDcD2fEGdsbrq4 (daca sunt pe langa laptop) sau 1DG2DE94VhLwLEGp4h8ZfaX29mPqR2YZVV (android). Ne putem auzi oricand la 0770421530 (digi).
Weekend placut tuturor!
P.S. In restul pietei de la Sala Sporturilor se gasesc si produse de sera (rosii, de ex.), pt cine le doreste.
|