Bitcoin Forum
April 25, 2019, 09:06:07 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Adjusting the contrast of the Antminer S2 LCD screen  (Read 623 times)
btcmner
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 132
Merit: 100


View Profile
May 21, 2014, 07:24:15 PM
 #1

Often, Antminer S2 come with an LCD screen which is very bright and difficult to read because of lack of contrast.

Here is how to adjust the contrast :

First, gently peel off the front "Antminer" label covering the screen :



Then you'll notice three tiny holes around it. The hole in lower right position contains a very small pot, which you can adjust using a precision "+" screwdriver :



And that's it ! You know have the perfect quality picture you've always dreamed of !



All you have to do then is to put back the "antminer" label you gently peeled off at the beginning : it should be still sticky enough.

You can then go back to your regular occupation.
Easy...
 Wink

Mining for fun.
1556183167
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1556183167

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1556183167
Reply with quote  #2

1556183167
Report to moderator
100% New Software
PC, Mac, Android, & HTML5 Clients
Krill Rakeback
Low Rake
Bitcoin Poker 3.0
Bad Beat Jackpot
SwC Poker Relaunch
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1556183167
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1556183167

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1556183167
Reply with quote  #2

1556183167
Report to moderator
1556183167
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1556183167

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1556183167
Reply with quote  #2

1556183167
Report to moderator
TheRealSteve
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686
Merit: 500

FUN > ROI


View Profile
May 21, 2014, 10:18:36 PM
 #2

Makes me wonder if they weren't properly set before leaving the factory, given that they clearly intended for it to be incidentally adjustable Smiley  Good find though

faustus66
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
May 21, 2014, 10:45:49 PM
 #3

All my batch 1 miner screens look like they are off, they progressively got darker and darker as the days ticked over. My batch 2 miners are as bright today as they were on day 1. I think I'm being overly optimistic that this pot will affect the Batch 1s. But here's hoping, Thanks!
Biontic
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 121
Merit: 100

HodL tight, it's gonna get wild


View Profile WWW
May 23, 2014, 12:24:45 PM
 #4

Yep - my batch 1's have the adjusters on the inside too - beside where the ribbon cable connects - thanks for this useful tip

"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself.
 Therefore all progress depends on the unreasonable man." ~George Bernard Shaw
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!