Bitcoin Forum
December 03, 2016, 09:40:02 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Miner working, but not showing on deepbit for some reason  (Read 1502 times)
jctusmc03
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 31


View Profile
February 07, 2012, 06:26:13 AM
 #1

As the title says my GUIMiner is running, and I'm even logged into my deepbit account on there and everything. However when I go to deepbit it doesn't show my miner as running, it shows my worker as red also.

I've tried uninstalling and reinstalling, and the program is allowed in my firewall and it's still not showing up, help?

Edit: My shares are showing as 0 also.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1up
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24


View Profile
February 07, 2012, 06:45:04 AM
 #2

Repeat what I said in  another thread:

Are you using python OpenCL (poclbm) in guiminer? If so, this problem has been happening for everyone in the last few days. See https://bitcointalk.org/index.php?topic=1334.msg732164#msg732164

Basically it shows that you are mining but the shares are not being submitted.
Anyway, the fix is coming up in Windows so just switch to Phoenix in guiminer or get cgminer for the time being. If you need direction for switching to phoenix, which is what I'm doing now, just ask.

BTW, I've also heard that using the older guiminer version works but have not tried this.

1BKkkDQLos8GGiLezpFoYm6nCfRY2kSP1M
jctusmc03
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 31


View Profile
February 07, 2012, 06:51:30 AM
 #3

Repeat what I said in  another thread:

Are you using python OpenCL (poclbm) in guiminer? If so, this problem has been happening for everyone in the last few days. See https://bitcointalk.org/index.php?topic=1334.msg732164#msg732164

Basically it shows that you are mining but the shares are not being submitted.
Anyway, the fix is coming up in Windows so just switch to Phoenix in guiminer or get cgminer for the time being. If you need direction for switching to phoenix, which is what I'm doing now, just ask.

BTW, I've also heard that using the older guiminer version works but have not tried this.

Thanks for the quick response.

I've tried running phoenix but it just opens real quick then closes. So, I guess I'll need to help getting phoenix set up.

Edit: Its still showing no shares too, has this been common for everyone else as well?

Edit #2: I just installed an earlier version of GUIMiner and it's working now it looks like.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!