Bitcoin Forum
September 23, 2017, 08:23:09 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Underclocking 6870 Memory?  (Read 1439 times)
humanage
Member
**
Offline Offline

Activity: 64



View Profile
February 08, 2012, 03:59:13 AM
 #1

Anyone have the problem where they can't underclock 6870 memory? I'm having this in Afterburner, can't got lower than 575MHz, even with the unlock. :/ This just happened after re-installing Windows 7.
1506198189
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506198189

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506198189
Reply with quote  #2

1506198189
Report to moderator
1506198189
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506198189

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506198189
Reply with quote  #2

1506198189
Report to moderator
1506198189
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506198189

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506198189
Reply with quote  #2

1506198189
Report to moderator
          ▄█████▄
        ▄█████████▄
      ▄████▀   ▀████▄
    ▄████▀   ▄ ▄█▀████▄
  ▄████▀   ▄███▀   ▀████▄
▄████▀   ▄███▀   ▄   ▀████▄
█████   ███▀   ▄███   █████
▀████▄   ▀██▄▄███▀   ▄████▀
  ▀████▄   ▀███▀   ▄████▀
    ▀████▄       ▄████▀
      ▀████▄   ▄████▀
        ▀███  ████▀
          ▀█▄███▀
.
|
.
|
          ▄█████▄
        ▄█████████▄
      ▄████▀   ▀████▄
    ▄████▀   ▄ ▄█▀████▄
  ▄████▀   ▄███▀   ▀████▄
▄████▀   ▄███▀   ▄   ▀████▄
█████   ███▀   ▄███   █████
▀████▄   ▀██▄▄███▀   ▄████▀
  ▀████▄   ▀███▀   ▄████▀
    ▀████▄       ▄████▀
      ▀████▄   ▄████▀
        ▀███  ████▀
          ▀█▄███▀
unthy
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1506198189
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506198189

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506198189
Reply with quote  #2

1506198189
Report to moderator
1506198189
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506198189

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506198189
Reply with quote  #2

1506198189
Report to moderator
1506198189
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506198189

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506198189
Reply with quote  #2

1506198189
Report to moderator
Stormaes
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7


View Profile
February 08, 2012, 04:33:48 AM
 #2

Single 6870's mostly have no trouble... sometimes you need to under clock the memory and then shut down msi afterburner and start it again... I think you might also need to add some lines to the MSIAfterburner.conf file.
My personal experience with 6870s (I'm running a couple of them right now) is that if you have more than one, you will need to flash the bios and use linux.
if you have a look at this topic I'm just about to add my report on doing so.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=62894.0

EDIT: looks like someone beat me to the punch. Regardless. the information is in that thread.
JamesSandwitch
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14



View Profile
February 08, 2012, 11:33:38 PM
 #3

 Grin Grin Grin Grin Grin Nice To See The Unrelated Post! You should do in some other section by increasing the number of posts here!
Miner612
Member
**
Offline Offline

Activity: 84

FPGA convert


View Profile
February 09, 2012, 12:27:59 AM
 #4

Anyone have the problem where they can't underclock 6870 memory? I'm having this in Afterburner, can't got lower than 575MHz, even with the unlock. :/ This just happened after re-installing Windows 7.

Do you have the hacked up CFG file for afterburner?

I buy and sell GPUs, most 5850s and 7970s. 
jimzolorenzo@gmail.com  -- Make an offer.
http://myworld.ebay.com/i_buy_5850s  -- current inventory
I have a couple bare bone mining rigs for sale as well.

--------------

I bought silver from [ccliu] 5 star transaction!
I bought silver from [TECSHARE] -- shipping still
RandyFolds
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 448



View Profile
February 09, 2012, 12:32:26 AM
 #5

I edited my config file with the amendments to the EULA, but was never able to get my MSI 6870s to underclock below 575.
Miner612
Member
**
Offline Offline

Activity: 84

FPGA convert


View Profile
February 09, 2012, 01:12:00 AM
 #6

is it plugged in to a monitor, or does it have a dummy plug?

I buy and sell GPUs, most 5850s and 7970s. 
jimzolorenzo@gmail.com  -- Make an offer.
http://myworld.ebay.com/i_buy_5850s  -- current inventory
I have a couple bare bone mining rigs for sale as well.

--------------

I bought silver from [ccliu] 5 star transaction!
I bought silver from [TECSHARE] -- shipping still
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!