Bitcoin Forum
August 14, 2018, 09:40:29 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 [66] 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 ... 322 »
  Print  
Author Topic: Claymore's CryptoNote AMD GPU Miner v11.3  (Read 1761626 times)
balboa
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
July 07, 2014, 03:42:25 PM
 #1301

2 days already not paid http://monero.crypto-pool.fr/  Huh
1534282829
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534282829

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534282829
Reply with quote  #2

1534282829
Report to moderator
1534282829
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534282829

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534282829
Reply with quote  #2

1534282829
Report to moderator
1534282829
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534282829

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534282829
Reply with quote  #2

1534282829
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Burninj
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106
Merit: 1000


View Profile
July 07, 2014, 03:50:47 PM
 #1302

2 days already not paid http://monero.crypto-pool.fr/  Huh

Sure? I get all my Monero from there, no prob.
balboa
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
July 07, 2014, 03:53:25 PM
 #1303

2 days already not paid http://monero.crypto-pool.fr/  Huh

Sure? I get all my Monero from there, no prob.

On the pool show me paid ,but in my wallet still nothing  Sad
balboa
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
July 07, 2014, 04:23:46 PM
 #1304

2 days already not paid http://monero.crypto-pool.fr/  Huh

Sure? I get all my Monero from there, no prob.

On the pool show me paid ,but in my wallet still nothing  Sad


Well done.XMR already in the home.  Smiley
Sglasio
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


View Profile
July 07, 2014, 05:08:22 PM
 #1305

SOmeone please send me both lastest version of claymore, becouse i can't gained access to filesharing ((( SSL error...
sglasio@gmail.com
thx a lot
nikos64
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 284
Merit: 250


View Profile
July 07, 2014, 05:36:51 PM
 #1306

BTW guys, what setting would you recommend for mining on Windows in order the PC is not to be slowed down too much.
Right now, at full force (450 h/s on 280x) even basic web surfing is delayed. I can live with 300-350 h/s.

Thanks in advance.
Try
Quote
Setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 80
tersagun
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 250


View Profile
July 07, 2014, 05:43:31 PM
 #1307

BTW guys, what setting would you recommend for mining on Windows in order the PC is not to be slowed down too much.
Right now, at full force (450 h/s on 280x) even basic web surfing is delayed. I can live with 300-350 h/s.

Thanks in advance.
Try
Quote
Setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 80

I've tried that at first, too but it somehow doesn't work. My GPU usage remains at 100% and the slowness is the same, as well.

These are my other commands, if it means anything

NsGpuCNMiner.exe -wd 1 -dbg -1 -di 01  -r 20 ^
mafostedu
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 172
Merit: 100


View Profile
July 07, 2014, 05:49:16 PM
 #1308

v4.2 low power ONE r9 290 = 150watt good job claymore



Would you please share the software which offers energy consumption in watt & VRM Temp ? I have never seen such software & very much interested to know it's name Smiley
I don't think it's built in with TightVNC.
stacksmasher
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 120
Merit: 100


View Profile
July 07, 2014, 06:22:22 PM
 #1309


It says you "Can" but do I have to or will it use my default address?






I'm curious, do I have to add my username and pass for each pool in my pools.txt file?

Thanks

from "hisory.txt"
v3.2
---------------------------------------------------------------------

- Added minergate pool support.
- Added "main pool" - miner will try to use main pool every 30 minutes.
- "pools.txt" file - now you can specify login and password for every pool.
- current pool address is displayed for every new job.

AVG22
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26
Merit: 0


View Profile
July 07, 2014, 06:29:41 PM
 #1310


It says you "Can" but do I have to or will it use my default address?






I'm curious, do I have to add my username and pass for each pool in my pools.txt file?

Thanks

from "hisory.txt"
v3.2
---------------------------------------------------------------------

- Added minergate pool support.
- Added "main pool" - miner will try to use main pool every 30 minutes.
- "pools.txt" file - now you can specify login and password for every pool.
- current pool address is displayed for every new job.

will be used your current login and password from "pool.bat" if you not write a new username and password in "pools.txt"
 . . . . . . .  example :
mro.pool.minergate.com:5556 your@mail.com YOR_P@SSWORD
without -u and -p

Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1330
Merit: 1213

Miners developer


View Profile
July 07, 2014, 06:30:29 PM
 #1311

Claymore: can you add a manual intensity variable? Or is it too much of a hassle or hard to fine tune?

Yes I will add it in next update (1-2 days).

any news of any speed optimizations with the next update at all?

I think I will put some further optimizations in next update, though they are not for all cards.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1330
Merit: 1213

Miners developer


View Profile
July 07, 2014, 06:32:11 PM
 #1312


It says you "Can" but do I have to or will it use my default address?


Please read "readme" file:

...
After pool address you can also specify login and password, use space as separator...
...
If login or password are not specified, "-u" and "-p" parameters will be used.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
svetliopi44
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 173
Merit: 100


View Profile
July 07, 2014, 08:01:24 PM
 #1313

I wonder who sell at such a low price on this great hardships.
This may be only our developer with 5%
For him it is easy coins and he does not care what they pay for electricity.
If you do not stop soon, this and other coins will be dead.

Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1330
Merit: 1213

Miners developer


View Profile
July 07, 2014, 09:12:40 PM
 #1314

I wonder who sell at such a low price on this great hardships.
This may be only our developer with 5%
For him it is easy coins and he does not care what they pay for electricity.
If you do not stop soon, this and other coins will be dead.

From Poloniex:

24-hour Volume: 109.12446579 BTC / 31623.90270325 XMR

I'm not going to sell coins for such low price, but I'm curious: do you really think that I can change exchange rate for such volumes? Moreover, do it every day? If so, you need to check your math again.
Or may be you think that I have tens of thousands XMR? Or you just want to find someone who can be blamed that exchange rate is low? Of course it's me! If rate is good - it's not me. If rate is low - it's me.
Another example: I never sold my QCN at all, but its rate is bad too. Yeah it's me, I killed QCN too!  Grin

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
Palad1n
Member
**
Offline Offline

Activity: 113
Merit: 10


View Profile
July 07, 2014, 09:29:15 PM
 #1315

 Cheesy
onetwentyfive
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
July 07, 2014, 10:01:50 PM
 #1316

BTW guys, what setting would you recommend for mining on Windows in order the PC is not to be slowed down too much.
Right now, at full force (450 h/s on 280x) even basic web surfing is delayed. I can live with 300-350 h/s.

Thanks in advance.
Try
Quote
Setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 80

I've tried that at first, too but it somehow doesn't work. My GPU usage remains at 100% and the slowness is the same, as well.

These are my other commands, if it means anything

NsGpuCNMiner.exe -wd 1 -dbg -1 -di 01  -r 20 ^

try using -a 2

supposed to be 5-10% less usage, i've never tried it.. push em to the max i always say!
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1330
Merit: 1213

Miners developer


View Profile
July 07, 2014, 10:19:58 PM
 #1317

BTW guys, what setting would you recommend for mining on Windows in order the PC is not to be slowed down too much.
Right now, at full force (450 h/s on 280x) even basic web surfing is delayed. I can live with 300-350 h/s.

Thanks in advance.

Do you use latest version, i.e. v4.2?

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
mapleshadow
Member
**
Offline Offline

Activity: 79
Merit: 10


View Profile
July 08, 2014, 02:29:23 AM
 #1318

Let's cease swear.
There is a talk about the coin.
The developer for the operation - only thanks.
Here talk that the commission hinders a coin.
-------------
If the developer didn't merge a coin, and did on them something the useful - would be on another.
-------------
Download NO FEES!!! miner proxy http://analist.ru/files/miner_proxy.rar and  Wink
-------------
The coin is very interesting from all points of view.
You want - in a proxy there are addresses for the translations.
There will be means - will create a pool.
0% percent will be, percent only when it is necessary to pay for the server, etc.
Your choice.

Thank you ~ ~ ~ Oh Wink
mapleshadow
Member
**
Offline Offline

Activity: 79
Merit: 10


View Profile
July 08, 2014, 02:38:41 AM
 #1319

I do not know why, my 7970 graphics card than 280X speed is much higher, which is illogical and unscientific. 280X is not optimized yet?
PS: 7970 450H, 280X 370H
nrg_wolf
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 882
Merit: 1000



View Profile
July 08, 2014, 03:53:16 AM
 #1320

I do not know why, my 7970 graphics card than 280X speed is much higher, which is illogical and unscientific. 280X is not optimized yet?
PS: 7970 450H, 280X 370H

comes down to memory type.
hynix 280x does 525h/s
elpida 280x does 370-390h/s
Pages: « 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 [66] 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 ... 322 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!