Bitcoin Forum
November 17, 2017, 06:04:24 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... 257 »
  Print  
Author Topic: Claymore's CryptoNote AMD GPU Miner v10.2  (Read 1519769 times)
MrJay
Member
**
Offline Offline

Activity: 115


View Profile
June 15, 2014, 10:09:47 AM
 #421

3x 290


What cards, clocks and cat's are you running there?
Coinlancer is Disrupting the Freelance marketplace!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1510941864
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1510941864

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1510941864
Reply with quote  #2

1510941864
Report to moderator
Ik88
Member
**
Offline Offline

Activity: 74


View Profile
June 15, 2014, 10:46:54 AM
 #422

ik88 always the problem of memory drop (150 / 1250 / 150 /1250) ?

yep (

 *Link Removed*
riosober
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 38


View Profile
June 15, 2014, 11:27:48 AM
 #423

Anyone can point me to a pool with decent hashrate?

http://monero.crypto-pool.fr/

Recently optimized. Fixed the code. Auto-restart. Less orphan, more blocks, more Monero.

EDIT :
For GPU the address is :

stratum+tcp://monero.crypto-pool.fr:6666


Example :

Type this in a command prompt or make a batch file :

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
C:\Path_to_miner\NsGpuCNMiner.exe -o stratum+tcp://monero.crypto-pool.fr:6666 -u your_address_here -p x

Or if it doesn't work, try :

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
C:\Path_to_miner\NsGpuCNMiner.exe -o monero.crypto-pool.fr:1111 -u your_address_here -p x

See my signature for tutorial Wink



I join the pool monero.crypto-pool.fr,but I found that they payout to wallet so slowly.
I mined about 59XMR at lastday,Only got about 20XMR in the past 24 hours,what a fuck experience!

I can accpet timeline for payout as they pool's dashboard say "I make payout only every 3 Hour a go for reduce nomber of transaction many users with low hashrate as difficulty for speend monero ( more transaction IN)", but I can't accpet about upon.
Vanderi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 283



View Profile
June 15, 2014, 11:29:25 AM
 #424

Anyone can point me to a pool with decent hashrate?

http://monero.crypto-pool.fr/

Recently optimized. Fixed the code. Auto-restart. Less orphan, more blocks, more Monero.

EDIT :
For GPU the address is :

stratum+tcp://monero.crypto-pool.fr:6666


Example :

Type this in a command prompt or make a batch file :

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
C:\Path_to_miner\NsGpuCNMiner.exe -o stratum+tcp://monero.crypto-pool.fr:6666 -u your_address_here -p x

Or if it doesn't work, try :

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
C:\Path_to_miner\NsGpuCNMiner.exe -o monero.crypto-pool.fr:1111 -u your_address_here -p x

See my signature for tutorial Wink



I join the pool monero.crypto-pool.fr,but I found that they payout to wallet so slowly.
I mined about 59XMR at lastday,Only got about 20XMR in the past 24 hours,what a fuck experience!

I can accpet timeline for payout as they pool's dashboard say "I make payout only every 3 Hour a go for reduce nomber of transaction many users with low hashrate as difficulty for speend monero ( more transaction IN)", but I can't accpet about upon.


Do not use that pool for now, he has had troubles with ddoses, dusts and now has stopped responding to emails and forums thread

How much is your hashrate? What rigs, GPUs?
Vanderi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 283



View Profile
June 15, 2014, 11:55:31 AM
 #425

3x 290


Dude, please share.
AceCobra1
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294



View Profile
June 15, 2014, 12:35:52 PM
 #426

Do I NEED to have 16 GB to RAM to run this miner properly ? I only have 8GB and 4GB on my rigs running 5 cards etc...

Xccel
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 59


View Profile
June 15, 2014, 12:43:48 PM
 #427

Vanderi your memory drop ?? http://img4.hostingpics.net/pics/292406memorydrop.png
riosober
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 38


View Profile
June 15, 2014, 12:50:44 PM
 #428

Do I NEED to have 16 GB to RAM to run this miner properly ? I only have 8GB and 4GB on my rigs running 5 cards etc...
No,just need set WINDOWS's  virtual memory to 16GB ,all things will be right!
riosober
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 38


View Profile
June 15, 2014, 12:59:20 PM
 #429


Do not use that pool for now, he has had troubles with ddoses, dusts and now has stopped responding to emails and forums thread

How much is your hashrate? What rigs, GPUs?

All right!
My hashrate is about 25kh/s,I have 102 AMD R9 270X GPUs for runing this MINING WORKS.
JohnnyKovak
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 35


View Profile
June 15, 2014, 01:10:53 PM
 #430

Hi Guy's

I love this Miner .... i am using to mine BCN at the moment i was wondering if anybody had mannaged to use it to merge mine with FantomCoin ...This would be Awsome if possible

Let's Push Things Forward hehe

Many Thanks
AceCobra1
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294



View Profile
June 15, 2014, 01:12:31 PM
 #431

Do I NEED to have 16 GB to RAM to run this miner properly ? I only have 8GB and 4GB on my rigs running 5 cards etc...
No,just need set WINDOWS's  virtual memory to 16GB ,all things will be right!

I set it to 20GB and it starts mining then after 5 min, it crashes and says not enough virtual memory ? Any ideas ? - I set it to 20000MB min and 20000MB max ?

Vanderi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 283



View Profile
June 15, 2014, 01:14:38 PM
 #432


Do not use that pool for now, he has had troubles with ddoses, dusts and now has stopped responding to emails and forums thread

How much is your hashrate? What rigs, GPUs?

All right!
My hashrate is about 25kh/s,I have 102 AMD R9 270X GPUs for runing this MINING WORKS.

Wow, very nice. I am running 6 AMD R9 290 plus two 8-core CPU's for something around 3KH/s:)


Yes I have it too. Solution would be to force GPU's to constant full power, via a third-party program - maybe MSI Afterburner? But unless someone comes with a easy fix for the memory drop, I am content as it is.
Vanderi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 283



View Profile
June 15, 2014, 01:15:46 PM
 #433

Do I NEED to have 16 GB to RAM to run this miner properly ? I only have 8GB and 4GB on my rigs running 5 cards etc...
No,just need set WINDOWS's  virtual memory to 16GB ,all things will be right!

I set it to 20GB and it starts mining then after 5 min, it crashes and says not enough virtual memory ? Any ideas ? - I set it to 20000MB min and 20000MB max ?

Usually 4GB ram has not been enough for mining rigs.
AceCobra1
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294



View Profile
June 15, 2014, 01:18:35 PM
 #434

Do I NEED to have 16 GB to RAM to run this miner properly ? I only have 8GB and 4GB on my rigs running 5 cards etc...
No,just need set WINDOWS's  virtual memory to 16GB ,all things will be right!

I set it to 20GB and it starts mining then after 5 min, it crashes and says not enough virtual memory ? Any ideas ? - I set it to 20000MB min and 20000MB max ?

Usually 4GB ram has not been enough for mining rigs.

I am using version 2.... I am gonna try version 1.2 to see if it is more stable

innergy
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 644



View Profile
June 15, 2014, 01:30:30 PM
 #435


Yes, please.. I'm getting only 1560 with 3x 290 Sapphire Tri-X

azhago
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182


View Profile
June 15, 2014, 02:16:22 PM
 #436

Anyone can point me to a pool with decent hashrate?

http://monero.crypto-pool.fr/

Recently optimized. Fixed the code. Auto-restart. Less orphan, more blocks, more Monero.

EDIT :
For GPU the address is :

stratum+tcp://monero.crypto-pool.fr:6666


Example :

Type this in a command prompt or make a batch file :

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
C:\Path_to_miner\NsGpuCNMiner.exe -o stratum+tcp://monero.crypto-pool.fr:6666 -u your_address_here -p x

Or if it doesn't work, try :

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
C:\Path_to_miner\NsGpuCNMiner.exe -o monero.crypto-pool.fr:1111 -u your_address_here -p x

See my signature for tutorial Wink



I join the pool monero.crypto-pool.fr,but I found that they payout to wallet so slowly.
I mined about 59XMR at lastday,Only got about 20XMR in the past 24 hours,what a fuck experience!

I can accpet timeline for payout as they pool's dashboard say "I make payout only every 3 Hour a go for reduce nomber of transaction many users with low hashrate as difficulty for speend monero ( more transaction IN)", but I can't accpet about upon.

Don't forget that with the last pump, Diff rise from 200M to 400M in three days...

AceCobra1
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294



View Profile
June 15, 2014, 02:24:00 PM
 #437

How does power consumption compare to when mining monero vs x11 and x13 coins ?

Casu
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154


View Profile
June 15, 2014, 02:27:34 PM
 #438


Yes, please.. I'm getting only 1560 with 3x 290 Sapphire Tri-X

I'm getting 1803 with 3x 290. 1200 engine and 1475 mem.
ozzy1926
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350


View Profile
June 15, 2014, 02:29:00 PM
 #439


Yes, please.. I'm getting only 1560 with 3x 290 Sapphire Tri-X

MY CLOCKS = 1150 CORE 1500 MEMORY  1817H/S
riosober
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 38


View Profile
June 15, 2014, 03:47:39 PM
 #440

Anyone can point me to a pool with decent hashrate?

http://monero.crypto-pool.fr/

Recently optimized. Fixed the code. Auto-restart. Less orphan, more blocks, more Monero.

EDIT :
For GPU the address is :

stratum+tcp://monero.crypto-pool.fr:6666


Example :

Type this in a command prompt or make a batch file :

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
C:\Path_to_miner\NsGpuCNMiner.exe -o stratum+tcp://monero.crypto-pool.fr:6666 -u your_address_here -p x

Or if it doesn't work, try :

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
C:\Path_to_miner\NsGpuCNMiner.exe -o monero.crypto-pool.fr:1111 -u your_address_here -p x

See my signature for tutorial Wink



I join the pool monero.crypto-pool.fr,but I found that they payout to wallet so slowly.
I mined about 59XMR at lastday,Only got about 20XMR in the past 24 hours,what a fuck experience!

I can accpet timeline for payout as they pool's dashboard say "I make payout only every 3 Hour a go for reduce nomber of transaction many users with low hashrate as difficulty for speend monero ( more transaction IN)", but I can't accpet about upon.

Don't forget that with the last pump, Diff rise from 200M to 400M in three days...
oh not!
How many XMR I had mined was base on the mined number showed on  pool's dashboard  lookup by my wallet address, not by any calculator ! I think  it's not cause by diff rise.

And now,I redirect my hashrate to  other pool's (mine.moneropool.org) ,all things be right now, they payout so quickly,and payout number just is dashboard showed mined number by my wallet address!
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... 257 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!