Bitcoin Forum
November 16, 2018, 12:29:26 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 [316] 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 »
  Print  
Author Topic: Claymore's CryptoNote AMD GPU Miner v11.3  (Read 1881835 times)
Call_Me_Bambi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 259


View Profile
June 26, 2018, 04:36:41 PM
 #6301

please add rx550 lexa  card.

Very unlikely that that will happen, unfortunately, even updates of this current version will either be non-existant (considering it is now free of dev fees) or very very far off in the distant future. I think Claymore is concentrating on fine tuning his Ethereum miner.
1542371366
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542371366

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542371366
Reply with quote  #2

1542371366
Report to moderator
1542371366
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542371366

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542371366
Reply with quote  #2

1542371366
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Beyerd17
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 102


View Profile
June 27, 2018, 06:44:58 AM
 #6302

please add rx550 lexa  card.

Very unlikely that that will happen, unfortunately, even updates of this current version will either be non-existant (considering it is now free of dev fees) or very very far off in the distant future. I think Claymore is concentrating on fine tuning his Ethereum miner.

The dev will not put any work into it any more. That is why he made it free in the first place. No point in asking request.
Madcard
Member
**
Offline Offline

Activity: 125
Merit: 10


View Profile
June 27, 2018, 08:25:05 AM
 #6303

guys, only observed-not work-ttli and-tstop. And on the same map where ETH and ZEC work with these parameters normally. Look what I'm doing wrong? " -tt2 -ttli 67 -tstop 73"
ccminer.net
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 595
Merit: 251


View Profile
July 06, 2018, 10:44:25 PM
 #6304

is it possible to mine cryptonight heavy with this miner?
If not what miner you folks could suggest me?

Thank you Wink
nightfury626
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 75
Merit: 0


View Profile
July 07, 2018, 01:00:13 AM
 #6305

is it possible to mine cryptonight heavy with this miner?
If not what miner you folks could suggest me?

Thank you Wink

its not possible. use xmrstak or xmrig or few others out there
leonix007
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 728
Merit: 282


Grow with community


View Profile
July 07, 2018, 08:47:36 AM
 #6306

after update win 10 to build 1803

GpuMiner dk2an0 failed -4

1 of 6 gpu

every time another gpu have that error
You should roll back to the previous version and disable the windows update...

Or try to lower your -h value

if no -h value to your config, try to use "-dmem 0" option

some of my rigs resolved with this option
ccminer.net
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 595
Merit: 251


View Profile
July 07, 2018, 07:14:41 PM
 #6307

is it possible to mine cryptonight heavy with this miner?
If not what miner you folks could suggest me?

Thank you Wink

its not possible. use xmrstak or xmrig or few others out there

Thank you I'll take a look at them ASAP
UAGet
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 69
Merit: 0


View Profile
July 07, 2018, 07:49:42 PM
 #6308

Thank you I'll take a look at them ASAP
Try SRBMiner. Supported algos:
- Cryptonight
- Cryptonight Lite
- Cryptonight V7
- Cryptonight Lite V7
- Cryptonight Heavy
- Cryptonight Haven
- Cryptonight Fast
- Cryptonight BitTube V2
- Cryptonight StelliteV4
- Cryptonight ArtoCash
- Cryptonight Alloy
- Cryptonight B2N
- Cryptonight MarketCash
- Cryptonight Italo
Haidong Liang
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 62
Merit: 0


View Profile
July 10, 2018, 01:30:26 AM
 #6309

Thank you I'll take a look at them ASAP
Try SRBMiner. Supported algos:
- Cryptonight
- Cryptonight Lite
- Cryptonight V7
- Cryptonight Lite V7
- Cryptonight Heavy
- Cryptonight Haven
- Cryptonight Fast
- Cryptonight BitTube V2
- Cryptonight StelliteV4
- Cryptonight ArtoCash
- Cryptonight Alloy
- Cryptonight B2N
- Cryptonight MarketCash
- Cryptonight Italo

It seems the performance of SRB on older AMD cards are not satisfactory.
Call_Me_Bambi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 259


View Profile
July 11, 2018, 09:36:43 PM
 #6310

Thank you I'll take a look at them ASAP
Try SRBMiner. Supported algos:
- Cryptonight
- Cryptonight Lite
- Cryptonight V7
- Cryptonight Lite V7
- Cryptonight Heavy
- Cryptonight Haven
- Cryptonight Fast
- Cryptonight BitTube V2
- Cryptonight StelliteV4
- Cryptonight ArtoCash
- Cryptonight Alloy
- Cryptonight B2N
- Cryptonight MarketCash
- Cryptonight Italo

SRBminer certainly has an impressve list of Cryptonight algos it can mine, and a low dev fee of only 0.85%, but my rig is a little bit temperamental and does not like switching pools every 2 hours, so for me at least the free Claymore miner is the best option.
BIXBITE
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
July 14, 2018, 11:12:09 AM
 #6311

Begin to dig Bixbite coin - And you will get x5-10 profit Smiley
https://bitcointalk.org/index.php?topic=3443277.0
https://t.me/bixbitecoin
UAGet
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 69
Merit: 0


View Profile
July 15, 2018, 12:23:14 PM
 #6312

It seems the performance of SRB on older AMD cards are not satisfactory.
For my Asus RX 560 2Gb with Claymore's for cn/cn-v7- 495 h/s, with SRB - 515 h/s Wink
UAGet
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 69
Merit: 0


View Profile
July 15, 2018, 12:25:23 PM
 #6313

Begin to dig Bixbite coin - And you will get x5-10 profit Smiley
This miner not supported Bixbite coin  Grin
neogeo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 44
Merit: 0


View Profile
July 20, 2018, 04:15:53 AM
 #6314

@Claymore

Hello.
Miner working well but could You implement HAVEN, LOKI, SUMOKOIN or other CryptoNight coins in Your miner?

TNX
UAGet
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 69
Merit: 0


View Profile
July 20, 2018, 04:43:58 AM
 #6315

Miner working well but could You implement HAVEN, LOKI, SUMOKOIN or other CryptoNight coins in Your miner?
Claymore stopped developing his miner. This product will no longer be supported.
ManeBjorn
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260
Merit: 1003



View Profile
July 23, 2018, 01:27:09 AM
 #6316

I am getting something odd I have not gotten before with a RX 570 rig, its got to be something simple. Any ideas?
The error is as follows.
GPU 1,  GpuMiner dk2an0 failed -4

leonix007
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 728
Merit: 282


Grow with community


View Profile
July 23, 2018, 05:30:23 AM
 #6317

I am getting something odd I have not gotten before with a RX 570 rig, its got to be something simple. Any ideas?
The error is as follows.
GPU 1,  GpuMiner dk2an0 failed -4


try my suggested post above

after update win 10 to build 1803

GpuMiner dk2an0 failed -4

1 of 6 gpu

every time another gpu have that error
You should roll back to the previous version and disable the windows update...

Or try to lower your -h value

if no -h value to your config, try to use "-dmem 0" option

some of my rigs resolved with this option
ManeBjorn
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260
Merit: 1003



View Profile
July 23, 2018, 06:25:00 AM
 #6318

Noted and thanks. I will try that now and let you know.




I am getting something odd I have not gotten before with a RX 570 rig, its got to be something simple. Any ideas?
The error is as follows.
GPU 1,  GpuMiner dk2an0 failed -4


try my suggested post above

after update win 10 to build 1803

GpuMiner dk2an0 failed -4

1 of 6 gpu

every time another gpu have that error
You should roll back to the previous version and disable the windows update...

Or try to lower your -h value

if no -h value to your config, try to use "-dmem 0" option

some of my rigs resolved with this option

StyriaTrading
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
July 26, 2018, 10:53:02 AM
 #6319

Hi,

will there be a Cryptonight Heavy support? Would be needed much......
leonix007
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 728
Merit: 282


Grow with community


View Profile
July 26, 2018, 01:24:11 PM
 #6320

Hi,

will there be a Cryptonight Heavy support? Would be needed much......

Unfortunately, none

Support has been already ended and no update yet if CM will continue this

Try other other mining software out there
Pages: « 1 ... 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 [316] 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!