Bitcoin Forum
November 18, 2018, 05:08:52 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... 327 »
  Print  
Author Topic: Claymore's CryptoNote AMD GPU Miner v11.3  (Read 1887816 times)
Vanderi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 283
Merit: 250



View Profile
June 20, 2014, 03:30:54 PM
 #661


*edit same thing with 3.1, k1a failed -52 error

PM me full log.

Hey really appreciated for the fast response Claymore.

I sent the full log from trying 3.0 - this was what I had in the folder.

Let me know if you want the log for 3.1 - maybe I tested it on my other rig, I have two. Remotely operated, from my vacation location nonetheless.

1542517732
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542517732

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542517732
Reply with quote  #2

1542517732
Report to moderator
1542517732
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542517732

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542517732
Reply with quote  #2

1542517732
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Vanderi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 283
Merit: 250



View Profile
June 20, 2014, 03:37:39 PM
 #662


*edit same thing with 3.1, k1a failed -52 error

PM me full log.

Hey really appreciated for the fast response Claymore.

I sent the full log from trying 3.0 - this was what I had in the folder.

Let me know if you want the log for 3.1 - maybe I tested it on my other rig, I have two. Remotely operated, from my vacation location nonetheless.




Log for 3.1 from the other rig PM'd aswell
pepi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 101


View Profile
June 20, 2014, 03:42:52 PM
 #663

3.1 uses less power but compared on my card dropped from 370 ---> 357 H/s
kqpahv
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 230
Merit: 100


View Profile
June 20, 2014, 03:51:04 PM
 #664

what was wrong with 3.0  Huh
My 280x's were 48-52C, I wouldnt call that hot  Grin
superresistant
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1890
Merit: 1075



View Profile
June 20, 2014, 03:57:33 PM
 #665

what was wrong with 3.0  Huh
My 280x's were 48-52C, I wouldnt call that hot  Grin

Watercooling ?
Palad1n
Member
**
Offline Offline

Activity: 113
Merit: 10


View Profile
June 20, 2014, 04:02:12 PM
 #666

Claymore is the best coder Smiley
Respect!

335 h/s on r9 270x, very very nice...
Now test the speed r9 290.
Vanderi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 283
Merit: 250



View Profile
June 20, 2014, 04:04:25 PM
 #667


*edit same thing with 3.1, k1a failed -52 error

PM me full log.

Hey really appreciated for the fast response Claymore.

I sent the full log from trying 3.0 - this was what I had in the folder.

Let me know if you want the log for 3.1 - maybe I tested it on my other rig, I have two. Remotely operated, from my vacation location nonetheless.




Log for 3.1 from the other rig PM'd aswell

To whom it might concern,

Claymore sent me several PM's and one alternative beta miner of V3.x.
For now he suspects that me activating my miners remotely ("RDC'ing") from my vacation location actually might be the fault for the k1a-error code.

Will update if anything happens
sk00t3r
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 192
Merit: 100


View Profile
June 20, 2014, 04:06:26 PM
 #668

what was wrong with 3.0  Huh
My 280x's were 48-52C, I wouldnt call that hot  Grin

Watercooling ?


OC'ed to 1100/1500 and my max temp on stock air cooling is 55c. PowerColor 280x ~468h/s 3.0 miner.
pepi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 101


View Profile
June 20, 2014, 04:07:19 PM
 #669

what was wrong with 3.0  Huh
My 280x's were 48-52C, I wouldnt call that hot  Grin

Watercooling ?


My 270x is on 60°C ( open case) OC to 1.18GHz fan set manual to 50%
goodluck0319
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406
Merit: 250


Global loyalty & rewards


View Profile
June 20, 2014, 04:09:00 PM
 #670

Claymore is the best coder Smiley
Respect!

335 h/s on r9 270x, very very nice...
Now test the speed r9 290.

what is ur setting for your video card?

I cannot get it to mine with 270x.

             ▐▌
            ▐██▌
           ▄████▄
           ▀▀▀▀▀▀
▀██████████████████████████▀
   ▀████████████████████▀
      ▀██████████████▀
        ██████████▀
       ▐███████▀  ▄▌
       █████▀   ▄███
      ███▀      ▀▀███
     ▐▀             ▀▌
raincheck|A GLOBAL
LOYALTY & REWARDS POINTS
       EXCHANGE AGGREGATOR

POWERED BY
STELLAR




               ▄▄▄█▀▀▀█
            ▄▀▀▓▓▓▓▓▓▓▐▌
           ▄▀▄▀▀▀▄▓▓▓▐▌
          █▓▓▓▓▓▓▓▓▓
     ▄▄▄▄▀▓▓▓▓▀▄▄▄▀▓▓▄▌
  ▄█████▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄▀
 ▀  ▀▀█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄▀
      ▀▄▄▓▓▓▓▓▓▓▄█▄
     ▄█████▄▄▄████
    ███████▀▀▀ ▀██▌
    ▀████▀      █▀
  ▄  ▄
 █  █
█  ▀
|  PRE-SALE NOW IN PROGRESS 
▄▄▄▄▄▄▄▄
██▀▀▀▀▀▀▀███▄▄
█▌       ▐█ ▀▀█▄▄
█▌       ▐█    ▀▀█▄
█▌ ██████ ▀█▄▄▄▄▄▄█
█▌               ▐█
█▌ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▐█
█▌ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▐█
█▌               ▐█
█▌ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▐█
██▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██
 ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

  WHITEPAPER

  |  JOIN WHITELIST  |




             ▐▌
            ▐██▌
           ▄████▄
           ▀▀▀▀▀▀
▀██████████████████████████▀
   ▀████████████████████▀
      ▀██████████████▀
        ██████████▀
       ▐███████▀  ▄▌
       █████▀   ▄███
      ███▀      ▀▀███
     ▐▀             ▀▌
Up to  3 0 % 
B  o  n  u  s
|Telegram
    Twitter
Facebook
   Youtube
   Instagram
   LinkedIn
pepi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 101


View Profile
June 20, 2014, 04:15:38 PM
 #671

Claymore is the best coder Smiley
Respect!

335 h/s on r9 270x, very very nice...
Now test the speed r9 290.

Only 335?
what clock of GPU/mem?
gregor12
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 52
Merit: 0


View Profile
June 20, 2014, 04:16:44 PM
 #672

1844hash on 3x 290x stock engine/mem, nice!
HardwarePal
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 565
Merit: 500


View Profile
June 20, 2014, 04:19:12 PM
 #673

2585h/s on 4xR9-290s 937/1250 (stock 947/1250)
1960h/s on 3xR9-290s 937/1250 (stock 947/1250)

havent tested on my R9-280x's

3.1 is 7C cooler and less power draw
kqpahv
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 230
Merit: 100


View Profile
June 20, 2014, 04:21:08 PM
 #674

what was wrong with 3.0  Huh
My 280x's were 48-52C, I wouldnt call that hot  Grin

Watercooling ?


OC'ed to 1100/1500 and my max temp on stock air cooling is 55c. PowerColor 280x ~468h/s 3.0 miner.


Yeah, no watercooling  Cheesy MSI Gaming cards with fans @ 50%. I do run them on 950Mhz @ 0.9v as they are super energy efficient on those clocks and I only loose about 5-7% performance compared to 1080Mhz.
Still even at 1080Mhz they wouldnt be any higher than 60c.
scottlilo
Member
**
Offline Offline

Activity: 101
Merit: 10


View Profile
June 20, 2014, 04:24:46 PM
 #675

Great new miner

Please add minergate support soon Sad

I'd love that.

Poloniex Moderator
Palad1n
Member
**
Offline Offline

Activity: 113
Merit: 10


View Profile
June 20, 2014, 04:26:04 PM
 #676

2044 h/s on x3 r9 290.
681 h/s each.
Vanderi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 283
Merit: 250



View Profile
June 20, 2014, 05:05:21 PM
 #677

2044 h/s on x3 r9 290.
681 h/s each.

Do you know if you have hynix or elpida memory?
manipogo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
June 20, 2014, 05:56:33 PM
 #678

I thought I would share some stats for those who are running 7950's. With 3x7950 @1.1v 1100/1500:

Version 1.2 ~890 h/s
Version 2.2 ~1013 h/s
Version 3.1 ~1227 h/s

For all versions I am drawing 530w from the wall and the gpu's temps are about 68C. GPU_MAX set to 80 (85 was about the same). For me, XMR mining is 10-15 degrees cooler and draws about a third less power than scrypt or scrypt-n. No longer heating my basement!

ozzy1926
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 250


View Profile
June 20, 2014, 05:59:49 PM
 #679

sometimes, i  get this error
incognitoworker
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 736
Merit: 500


View Profile
June 20, 2014, 06:00:01 PM
 #680

if OC, do i up both core and mem?
290 and 290 x :-)

Quotient- Closed loop economy enviroment experiment
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1195335.0
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... 327 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!