Bitcoin Forum
November 17, 2017, 06:04:01 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 ... 257 »
  Print  
Author Topic: Claymore's CryptoNote AMD GPU Miner v10.2  (Read 1519750 times)
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092

Miners developer


View Profile
June 21, 2014, 12:16:08 PM
 #741

does minergate work now ?

It will be added in 1-2 days, also I will add more features for fail-over support.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
1510941841
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1510941841

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1510941841
Reply with quote  #2

1510941841
Report to moderator
A blockchain platform for effective freelancing
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1510941841
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1510941841

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1510941841
Reply with quote  #2

1510941841
Report to moderator
ivcelmik
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 441


View Profile
June 21, 2014, 12:38:38 PM
 #742

280x are Sapphire Toxic and Asus Top 2Cu.  7970 are Asus Matrix and Sapphire Dual X.  I don't recommend the Dual X.  I don't recommend XFX or VisionTek either.  Green eggs and ham are okay.

I've 6X280x Toxic with 13.12 drivers,virtual memory 16GB ,8Gb Ram Win 8.1 x64 and i have just 2240H\s can u share your bat file pls

Sure, no prob.  What does yours look like?

Code:
timeout /T 5
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
:BEGIN
start "CryptoNote" /low /wait NsGpuCNMiner.exe -o stratum+tcp://mine.yourpool.lol:777 -u walletaddress -p x -wd 1
timeout /t 30
GOTO BEGIN
exit

Thx,mine looks
 setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
 NsGpuCNMiner.exe -o stratum+tcp:// -u walletadress -p x
frenkyshka
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 32


View Profile
June 21, 2014, 01:05:59 PM
 #743

New pool for mining Monero
http://benchcryptopools.myvnc.com/monero/
come ppl we need hashes.
Pool works great, just need more hashes.
trip96
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 55


View Profile
June 21, 2014, 01:35:05 PM
 #744

Claymore - Any ideas on why some of our 280x are not hashing correctly?

edit: I've also noticed that the miner will start strong but after lets say something like 8 hours it slows down to fraction of the starting hashrate. I have also had freezes where it appears that it is mining but in fact is not.

Just some notes on  my experience. Hopefully feedback helps! Thanks a ton for your work Claymore!
a1binos
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 194


View Profile
June 21, 2014, 01:46:29 PM
 #745

Claymore
Could you make 3 things:
1. Can you write, on what pool r we mining now?
2. Can you give option for minimum speed? If for example 3 minutes hash speed<that I specify, close miner.
3. Programmable amount of mining time? for example, each hour close miner, so we can rerun it ones more by script.
Xccel
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 59


View Profile
June 21, 2014, 03:08:02 PM
 #746

plz help me my rig drop  Shocked


Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092

Miners developer


View Profile
June 21, 2014, 03:19:38 PM
 #747

Claymore - Any ideas on why some of our 280x are not hashing correctly?

I have no idea, it must something related to hardware I think.

edit: I've also noticed that the miner will start strong but after lets say something like 8 hours it slows down to fraction of the starting hashrate. I have also had freezes where it appears that it is mining but in fact is not.

If you don't overclock cards it must show same hashrate. If you see big degradation - send me the log.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
gregor12
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 50


View Profile
June 21, 2014, 03:19:53 PM
 #748

plz help me my rig drop  Shocked




Mine 290x does the same but its jumping between 75 and 100% work load, 280x rig is constant at 98-99%
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092

Miners developer


View Profile
June 21, 2014, 03:20:35 PM
 #749

Claymore
Could you make 3 things:
1. Can you write, on what pool r we mining now?
2. Can you give option for minimum speed? If for example 3 minutes hash speed<that I specify, close miner.
3. Programmable amount of mining time? for example, each hour close miner, so we can rerun it ones more by script.

1. Ok.
2,3 - use "-wd 1" for that.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
Xccel
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 59


View Profile
June 21, 2014, 03:24:11 PM
 #750

plz help me my rig drop  Shocked




Mine 290x does the same but its jumping between 75 and 100% work load, 280x rig is constant at 98-99%

Claymore this is normal variation for R9 290 GPU?
d-unknown
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 50


View Profile
June 21, 2014, 03:37:14 PM
 #751

thanx claymore for your miner, great job

but a better support for 5xxx 6xxx card would be very appreciated, because they just suxx with cryptonote algo, while they are good or excellent in other algos

150 h/s with a 5970
270 h/s with a 6990

regards
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092

Miners developer


View Profile
June 21, 2014, 03:43:18 PM
 #752

plz help me my rig drop  Shocked




Mine 290x does the same but its jumping between 75 and 100% work load, 280x rig is constant at 98-99%

Claymore this is normal variation for R9 290 GPU?

Yes.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
hedgy73
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1064



View Profile
June 21, 2014, 04:33:53 PM
 #753

Thanks for this miner Claymore working great Smiley

Do any versions of this miner work with 32 bit windows 7?

Yanakitu Tenatako
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 311


View Profile
June 21, 2014, 04:41:07 PM
 #754

Claymore, here is my report:

On 7750 card speed was 75 hash/s, now with 3.1 is 110 hash/s (default clocks, MSI not OC model 2 gb)
On 7790 card speed was 133 hash/s, now is 190 hash/s (1200/1500 clock)
On 7950 MSI TF3 card was 340 hash/s, now is around 400 hash/s
On R9 280X Powercolor turboduo was 325 hash/s, now 354 hash/s def clock


Better results achieved on cheaper cards and 7xxx series.

BitFinex, best trading platform ever.
Register here: https://www.bitfinex.com/?refcode=53wNhi4gTx
trip96
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 55


View Profile
June 21, 2014, 04:46:42 PM
 #755

Claymore - Any ideas on why some of our 280x are not hashing correctly?

I have no idea, it must something related to hardware I think.

edit: I've also noticed that the miner will start strong but after lets say something like 8 hours it slows down to fraction of the starting hashrate. I have also had freezes where it appears that it is mining but in fact is not.

If you don't overclock cards it must show same hashrate. If you see big degradation - send me the log.

Thank you very much for the reply! I will send a log if I see this happen again.

If there is anything you think I could try to fix my 280x issue I would gladly try it and report back here. It seems a couple people are having issues with their 280x's. I have another computer I will set up with the card to see if maybe it is my motherboard or some other hardware on my current machine that is causing the problem.

Claymore - IF I can help in any way troubleshooting this let me know.

Thanks again everyone!
owlcatz
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302


BTC & XMR FTW


View Profile WWW
June 21, 2014, 04:58:29 PM
 #756

Claymore's MRO/QCN/FCN/BCN GPU Miner.
=========================

Current version: 3.1:

- Improved mining speed by about 20% for all cards.
- Improved stability.
- Fixed some bugs.
- Reduced power consumption (compared to v3.0).

Link:
https://mega.co.nz/#F!e4JVEAIJ!l1iF4z10fMyJzY5-LnyC2A

This is POOL version.

Catalyst 13.12 is required for best performance and compatibility.

Set "GPU_MAX_ALLOC_PERCENT" environment variable as "100".

For multi-GPU systems, set Virtual Memory size in Windows at least 16 GB:
"Computer Properties / Advanced System Settings / Performance / Advanced / Virtual Memory".

This miner is free-to-use, however, current developer fee is 5%, miner mines 19 rounds for you and 1 round for developer.

This version is for recent AMD videocards only: 7xxx and 2xx, perhaps it also works on 6xxx. No nVidia support.

This version is for Windows x64 only. No Windows x32 support. No Linux support.

This version has no GPU temperature and overclocking management.

COMMAND LINE OPTIONS:

-o    pool address. Both HTTP and Stratum protocol are supported. You can specify several "-o" parameters to use several pools, or use "pools.txt" file.

-u    your wallet address.

-p    password, use "x" as password.

-di    GPU indexes, default is all available GPUs. For example, if you have four GPUs "-di 02" will enable only first and third GPUs.

-wd    watchdog option. Use "-wd 1" to enable watchdog, miner will be closed if any thread is not responding for 1 minute, so you can restart it from some script if
some GPU does not respond.

-ee    close miner if no more pools are available in the list. By default, miner tries all pools one by one, after last pool it tries first pool again and so on.
Use "-ee 1" to close miner when it tried all pools, so you can restart it from some script and do some additional actions related to internet connectins if necessary.

-dbg   debug log and messages. "-dbg 0" (default) - create log file but don't show debug messages.
   "-dbg 1" - create log file and show debug messages. "-dbg -1" - no log file and no debug messages.

SAMPLE USAGE

NsGpuCNMiner.exe -o stratum+tcp://monero.crypto-pool.fr:6666 -u 449TGay4WWJPwsXrWZfkMoPtDbJp8xoSzFuyjRt3iaM4bRHdzw4qoDu26FdcGx67BMDS1r2bnp7f5hF 6xdPWWrD3Q3Wf7G6 -p x

Do not forget to specify your wallet address!

FAILOVER

Use "pools.txt" to specify several pools. This file has text format, one address per line. If the first character of a line is ";" this line will be ignored.

PERFORMANCE

About 600 h/s on stock 290X.
About 450 h/s on stock 280X.
About 300 h/s on stock 270X.

TROUBLESHOOTING

1. Install Catalyst v13.12.
2. Disable overclocking.
3. Set GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100.
4. Set Virtual Memory 16 GB.
5. Reboot computer.

ADDITIONAL

Claculate profit: http://monero.crypto-pool.fr/#community in chat type "!calc 1000" to check profit for 1000 h/s; there are also "!worth" and "!price" commands.


Does anyone have a link to this that works?  Thanks! Smiley

██████████
█████████████████
██████████████████████
█████████████████████████
████████████████████████████
████
████████████████████████
█████
███████████████████████████
█████
███████████████████████████
██████
████████████████████████████
██████
████████████████████████████
██████
████████████████████████████
██████
███████████████████████████
██████
██████████████████████████
█████
███████████████████████████
█████████████
██████████████
████████████████████████████
█████████████████████████
██████████████████████
█████████████████
██████████

Monero
ivcelmik
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 441


View Profile
June 21, 2014, 04:58:51 PM
 #757

Claymore, here is my report:

On 7750 card speed was 75 hash/s, now with 3.1 is 110 hash/s (default clocks, MSI not OC model 2 gb)
On 7790 card speed was 133 hash/s, now is 190 hash/s (1200/1500 clock)
On 7950 MSI TF3 card was 340 hash/s, now is around 400 hash/s
On R9 280X Powercolor turboduo was 325 hash/s, now 354 hash/s def clock


Better results achieved on cheaper cards and 7xxx series.

On my 6xR9 280x Toxic 2250h/s(375h/s each) instead of  2700 h/s somenthing's wrong ,if u have any sugestions...

Thx in advance
AceCobra1
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294



View Profile
June 21, 2014, 05:08:27 PM
 #758

does minergate work now ?

It will be added in 1-2 days, also I will add more features for fail-over support.

What is a minergate ?

hoangnd
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
June 21, 2014, 05:08:47 PM
 #759

i can not download v3.1 via this link, do you have mirror link? thanks
hedgy73
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1064



View Profile
June 21, 2014, 05:11:08 PM
 #760

does minergate work now ?

It will be added in 1-2 days, also I will add more features for fail-over support.

What is a minergate ?

Mining pool Smiley

https://minergate.com/

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 ... 257 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!