Bitcoin Forum
December 10, 2018, 02:18:27 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 »
  Print  
Author Topic: Claymore's CryptoNote Windows CPU Miner v4.0  (Read 553090 times)
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 854
Merit: 570


View Profile WWW
January 04, 2017, 09:43:03 PM
 #341

so tell me again, why do you think ssl encrypted connection is better for you ?

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
There are several different types of Bitcoin clients. The most secure are full nodes like Bitcoin Core, which will follow the rules of the network no matter what miners do. Even if every miner decided to create 1000 bitcoins per block, full nodes would stick to the rules and reject those blocks.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1544451507
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544451507

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544451507
Reply with quote  #2

1544451507
Report to moderator
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 616
Merit: 251


View Profile
January 04, 2017, 09:46:02 PM
 #342

so tell me again, why do you think ssl encrypted connection is better for you ?
Because it's with 2% fee. Without it - 2,5% fee. Result is 0,5% of speed for profit.
jt821123
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
January 05, 2017, 12:05:42 PM
 #343

I can not find the 32-bit of version 3.5
Compressed files inside the 32-bit version of the program is v3.4

我找不到32位元的3.5版本
壓縮檔裡面的32位元程式是3.4版的
PontiacGTX
Member
**
Offline Offline

Activity: 71
Merit: 10


View Profile
January 05, 2017, 03:41:05 PM
 #344

why the cpu miner starts in slow mode?

▒ NOW token ▒ by ChangeNOW ▒ Get the WIN! ▒
ChangeNOW - an instant Non-custodial Exchange Service  (( changenow.io ))
Whitepaper  ▓  Telegram  ▓  Twitter  ▓  Facebook  ▓  Medium  ▓  Reddit  ▓  Bounty Thread
m1n1ngP4d4w4n
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100

CryptoLearner


View Profile
January 05, 2017, 04:01:41 PM
 #345

why the cpu miner starts in slow mode?

Need to be started as admin so that it can allocate memory & stuff properly.

BTC - 1B1RBYkzxiTmrbnFe2vj8EaNPSYftW8186 for tips Wink
ghotiphry
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile
January 05, 2017, 06:49:24 PM
 #346

Is an update to the CPU miner in the works to allow for using a username that's not an address, i.e. Mining Pool Hub?
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 854
Merit: 570


View Profile WWW
January 05, 2017, 08:35:06 PM
 #347

so tell me again, why do you think ssl encrypted connection is better for you ?
Because it's with 2% fee. Without it - 2,5% fee. Result is 0,5% of speed for profit.

0.5%. wow Cheesy

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
K1lo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 151
Merit: 100

Moar mining!!! .. oh wait, that's too much


View Profile
January 06, 2017, 02:27:49 PM
 #348

Wow - 3.5 is getting flagged as a virus by everything  Huh

Developer, tinkerer, miner, coin holder, hopelessly amateurish trader
chown.multi
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
January 06, 2017, 02:36:06 PM
 #349

Every miner of Claymore's get's flagged as virus.
Get used to it  Grin
K1lo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 151
Merit: 100

Moar mining!!! .. oh wait, that's too much


View Profile
January 06, 2017, 03:29:59 PM
 #350

True.. but I'm running most of the others without problem. Defender comes down hard on this one for some reason

Developer, tinkerer, miner, coin holder, hopelessly amateurish trader
Pennywis3
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 325
Merit: 100


View Profile
January 06, 2017, 11:35:46 PM
 #351

The CPU miner is working really well, i would like to continue using it, but every 20 min i get disconected from the pool with this error:

Stratum - socket send failed 10053, disconnect
Stratum - connecting to 'cryptonight.eu.nicehash.com' <5.153.50.217> port 3355
Stratum - Connected

Anyone know what the problem is? Is This maybe because of the devfee?

Thanks for the help.

EDIT: The ports on router are opened and the firewall is off.
Mitja1998
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
January 07, 2017, 04:16:45 PM
 #352

I can't download miner because all browsers are thinking that it is virus.  Huh
Yanakitu Tenatako
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 327
Merit: 250


View Profile
January 08, 2017, 05:25:41 PM
 #353

There is a problem with connecting to pools that uses Username.worker as -u option.
Any chance of sorting this out ?

Like minerhubpool ?

BitFinex, best trading platform ever.
Register here: https://www.bitfinex.com/?refcode=53wNhi4gTx
h311m4n
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 435
Merit: 252



View Profile
January 09, 2017, 09:46:26 AM
 #354

Hey guys,

I wanted to test this CPU miner on my ZEC mining rig (Windows 10 pro, 6 gpus) which has an i3.

It said I needed to run it as admin the first time for memory allocation/setup and then reboot. Since I did this, I'm getting BSODs on that rig (memory_management) even when just running ZCASH miner after roughly 30 minutes. That rig was mining fine for several hours straight the day before. Tried to unplug one of the GPUs, changed memory slot and memory DIMM, same problem.

I'm I good for a reinstall? Why exactly does this miner need to run with admin rights the first time? This was quite unclear to me.

Reliance.One - EOS based DEX - Join our discord => https://discord.gg/CtZrujv
Etherion
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 476
Merit: 258


View Profile
January 10, 2017, 06:49:05 PM
 #355

Please add  secure SSL/TLS connection
Etherion
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 476
Merit: 258


View Profile
January 10, 2017, 07:56:20 PM
 #356

so tell me again, why do you think ssl encrypted connection is better for you ?

It is not possible to intercept or identify the connection if using ssl.
m1n1ngP4d4w4n
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100

CryptoLearner


View Profile
January 10, 2017, 08:07:20 PM
 #357

so tell me again, why do you think ssl encrypted connection is better for you ?

It is not possible to intercept or identify the connection if using ssl.

Also claymore offer 0.5% less fee for ssl connection so it's good to have aside from the obvious huge impact in security Smiley

BTC - 1B1RBYkzxiTmrbnFe2vj8EaNPSYftW8186 for tips Wink
eeX
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 975
Merit: 500


Soldo.IN [SLD]


View Profile WWW
January 12, 2017, 10:36:02 AM
 #358

Hello sir,

could you kindly update your CryptoNote Windows CPU Miner?

We want to mine AEON but algo was changed some times ago.

You can even make a "lite" version without x86 (32-bit) and old CPU (non AES-NI) support.

Soldo [SLD] @ Soldo.IN
Dies Irae
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 288
Merit: 116



View Profile
January 15, 2017, 05:32:09 PM
 #359





arusi
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
January 16, 2017, 02:23:01 PM
 #360

Please add Username.Worker instead of wallet address option Thanks!
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!