Bitcoin Forum
June 24, 2017, 10:41:33 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.14.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 »  All
  Print  
Author Topic: [ANN] sgminer with X11/X13/Nist5/Quark/Anime kernels compatible 14.6 amd drivers  (Read 87186 times)
Bojcha
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 719



View Profile
June 24, 2014, 10:35:42 PM
 #221

Checked 5850 and no gain or even bit worse. :|

1498300893
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1498300893

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1498300893
Reply with quote  #2

1498300893
Report to moderator
POLONIEX TRADING SIGNALS
+50% Profit and more via TELEGRAM
ALTCOINTRADER.CO
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1498300893
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1498300893

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1498300893
Reply with quote  #2

1498300893
Report to moderator
1498300893
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1498300893

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1498300893
Reply with quote  #2

1498300893
Report to moderator
1498300893
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1498300893

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1498300893
Reply with quote  #2

1498300893
Report to moderator
kaltar
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 188


View Profile
June 24, 2014, 11:00:52 PM
 #222

Well here is my hash rate so i know it works for people that are doubtful

the top image is a asus 280x rig and the bottom picture , the first card is 290x and the rest are 270x

this is on X11


image hosting over 10mb

Here are my 2 config File

280x

],

"kernel-path" : "/usr/local/bin",
"kernel" : "x11mod",

"vector" : "1",
"intensity" : "18",
"worksize" : "256",
"lookup-gap" : "2",
"gpu-threads" : "4",
"shaders" : "2048",
"thread-concurrency" : "8192",
"gpu-engine" : "1160",
"gpu-memclock" : "1500",
"gpu-powertune" : "20",
"gpu-vddc" : "0.000",
"gpu-dyninterval" : "10",
"auto-fan" : true,
"auto-gpu" : true,
"gpu-fan" : "70-100",
"temp-cutoff" : "95",
"temp-overheat" : "90",
"temp-target" : "85",
"temp-hysteresis" : "3",
"api-listen" : true,
"api-mcast-port" : "4028",
"api-network" : true,
"api-port" : "4028",
"failover-switch-delay" : "30",
"log" : "5",
"no-pool-disable" : true,
"no-submit-stale" : true,
"tcp-keepalive" : "30",
"worktime" : true,
"shares" : "0",
"queue" : "3",
"expiry" : "60",
"scan-time" : "60",
"show-coindiff" : true,
"gpu-platform" : "0",
}

and for the 290x and 270x

],
"kernel" : "x11mod",
"api-allow" : "W:127.0.0.1",
"api-listen" : true,
"api-mcast-port" : "4028",
"api-port" : "4028",
"expiry" : "1",
"hotplug" : "5",
"kernel-path" : "/usr/local/bin",
"log" : "5",
"queue" : "1",
"scan-time" : "30",
"scrypt" : true,
"shares" : "0",
"auto-fan" : true,
"gpu-threads" : "4,2,2,2,2,2",
"gpu-dyninterval" : "7",
"gpu-engine" : "1060,1200,1200,1200,1200,1200",
"gpu-fan" : "0-90,0-85,0-85,0-85,0-85,0-85",
"gpu-platform" : "0",
"gpu-memclock" : "1300,1500,1500,1500,1500,1500",
"gpu-memdiff" : "0,0,0,0,0,0",
"gpu-powertune" : "20,20,20,20,20,20",
"gpu-vddc" : "0.000,1.150,1.150,1.150,1.150,1.150",
"intensity" : "19,19,19,19,19,19",
"temp-target" : "85,75,75,75,75,75",
"temp-overheat" : "95,85,85,85,85,85",
"temp-cutoff" : "100,95,95,95,95,95",
"temp-hysteresis" : "3",
"vectors" : "1,1,1,1,1,1",
"worksize" : "128,128,128,128,128,128",
"lookup-gap" : "2,2,2,2,2,2",
"shaders" : "2560,1280,1280,1280,1280,1280",
"thread-concurrency" : "20400,5121,5121,5121,5121,5121",
"no-pool-disable" : true,
"failover-switch-delay" : "30",
}

GoodLuck

btw this is running on 13.12 and extracted 14.6 files needed and copied to the sgminer folder, deleted the old bin files, and let sgminer make new ones. you can find wich files to extrac on a earlier post on this thread.
chou
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
June 25, 2014, 02:19:42 AM
 #223

Hai guys, is anybody already setup mining vertcoin with this ?
xgtele
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 282



View Profile
June 25, 2014, 02:21:55 AM
 #224

Hai guys, is anybody already setup mining vertcoin with this ?


Vertcoin is a different algo

chou
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
June 25, 2014, 02:39:55 AM
 #225

Hai guys, is anybody already setup mining vertcoin with this ?


Vertcoin is a different algo

Bro, i had setup with another sgminer with nfactor = 11, and running smoothly ,is it possible with us ?
xgtele
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 282



View Profile
June 25, 2014, 02:54:33 AM
 #226

Hai guys, is anybody already setup mining vertcoin with this ?


Vertcoin is a different algo

Bro, i had setup with another sgminer with nfactor = 11, and running smoothly ,is it possible with us ?

sgminer is working with srypt-n, but this thread is about X11/X13 mod kernels

adroitful
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile
June 25, 2014, 06:04:54 AM
 #227

The link in OP is down.. Can someone PLEASE reup this?
tramphuochuy
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 193


View Profile
June 25, 2014, 06:46:42 AM
 #228

You can install only on 1 pc  , after run ok with that pc , copy .bin file ( in sgminer folder ) from this pc to another pc ( Same VGA series ) , everything go smooth


.bin file : file built automatically  by sgminer when it start , example file name : x11modTahitiglg2tc8192w256l4.bin

 


barryzand
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518


Growcoin Developer


View Profile
June 25, 2014, 08:57:55 AM
 #229

Checked 5850 and no gain or even bit worse. :|

indeed.... Is there any way you can make a version wich supports 5xxx cards hash growth?

I did all the things that were said in here....


1st try:

de-installed 14.4....... installed 14.6.... deleted bin files in sgminer folder....generated new ones..  result:  lower hashrate then 14.4

2nd try:

installed 14.6.... deleted bin files in sgminer folder....copied generated ones of 14.4...  result:  lower hashrate then 14.4 (bit higher then using the bin from 14.6)

3rd try:

installed 14.6.... deleted bin files in sgminer folder....copied generated ones of 14.4... copying the openCL files from  the c:/amd/display/etcetc into my sgminer folder  result:  lower hashrate then 14.4 (bit higher then using the bin from 14.6)


4th try:

de-installed 14.6....... installed 14.4.... deleted bin files in sgminer folder....generated new ones.... copying the openCL files from the 14.6 driver, c:/amd/display/etcetc into my sgminer folder  result:  lower hashrate then 14.4 opencl files.

5th try

Clean windows 7 premium 64bit... Installed driver 13.12... Result : Higher hashrates then 14.4 and 14.6 (getting 1975mhs per 5870card)

6th try Copying the opencl files from 14.6 into sgminer folder while running 13.12.... result: Lower hash then 13.12 opencl...


As you can see I tried many different things... and a lot more versions of what I described above...lol

Driver 14.6 (even 14.4) Are not the best drivers for a 5xxx card... Ill stick too 13.12 for now... But I really hope you can make a version wich supports the hash growth for 5xxx/6xxx cards... Thank you!


Barry
windblow11
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 32


View Profile
June 25, 2014, 10:18:04 AM
 #230

anyone has the .bin file for 290(no x) and 270x from 14.6 driver
DedRes
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11


View Profile
June 25, 2014, 10:59:11 AM
 #231

Double two.
Hi
Does anybody know any pool operating on port 80, 8080 or 443?
I finally got the miner working with the  drk.mupool.com:80
But I'm getting ridiculous 150KH/s with 6760.

Any advice please?
iru786
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196


View Profile
June 25, 2014, 11:58:08 AM
 #232

anyone has the .bin file for 290(no x) and 270x from 14.6 driver

Let me know if you still require the bins... Will upload it somewhere for you.
iru786
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196


View Profile
June 25, 2014, 12:08:26 PM
 #233

Here are the bin files for R9 290 with 14.6 Driver.

X13 @ 3.61 Mhs
X11 @ 4.95 Mhs.

http://speedy.sh/vDXZQ/R9290-146-Bin-iru786.rar
windblow11
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 32


View Profile
June 25, 2014, 01:39:53 PM
 #234

Here are the bin files for R9 290 with 14.6 Driver.

X13 @ 3.61 Mhs
X11 @ 4.95 Mhs.

http://speedy.sh/vDXZQ/R9290-146-Bin-iru786.rar

thanx. still waiting for 270x
thefrog
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364


View Profile
June 25, 2014, 02:33:34 PM
 #235

Anyone tested with linux? what catalyst?
latest linux beta, just follow the installation script.
and latest SDK headers.
solo20
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 184


View Profile
June 25, 2014, 02:45:27 PM
 #236

question how do I keep it from crashing I thought I fix the problem but I didn't?
I set my setting lower but it still crashing going to back to 14.4 and now I see lower hash rate this blows
using  windows 7 64

panda86
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 54


View Profile
June 25, 2014, 04:24:19 PM
 #237

Hello guys,

here is my config for 270x

{
"pools" : [
   {
      "url" : "stratum+tcp://useast.blackcoinpool.com:3333",
      "user" : "your_username",
      "pass" : "your_pass"
   }
]
,
"intensity" : "19,19,19",
"vectors" : "1,1,1",
"worksize" : "512,512,512",
"kernel" : "x11mod,x11mod,x11mod",
"lookup-gap" : "2,2,2",
"thread-concurrency" : "15232,15232,15232",
"shaders" : "0,0,0",
"gpu-engine" : "1120-1120,1120-1120,1120-1120",
"gpu-fan" : "40-100,40-100,40-100",
"gpu-memclock" : "1500,1500,1500",
"gpu-memdiff" : "0,0,0",
"gpu-powertune" : "20,20,20",
"gpu-vddc" : "1.206,1.206,1.206",
"temp-cutoff" : "95,95,95",
"temp-overheat" : "85,85,85",
"temp-target" : "70,70,70",
"api-mcast-port" : "4028",
"api-port" : "4028",
"auto-fan" : true,
"expiry" : "120",
"gpu-dyninterval" : "7",
"gpu-platform" : "0",
"gpu-threads" : "1",
"hotplug" : "5",
"log" : "5",
"no-pool-disable" : true,
"queue" : "1",
"scan-time" : "30",
"temp-hysteresis" : "3",
"shares" : "0"
}

Its make 2.600MH per card. I'm using 14.6 beta driver and this sgminer. My problem is that sometime (after 8-10hours) it stops working with message
Waiting for work to be available from pools.
Setting GPUs to idle performance.

After restart it works again. Do you know how to fix this?

My bin file is in attachment. My cards are Sapphire 270 Dual-x 2GB.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/18149881/x11modPitcairnglg2tc15232w256l4.bin

iru786
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196


View Profile
June 25, 2014, 04:34:58 PM
 #238

Hello guys,

here is my config for 270x

{
"pools" : [
   {
      "url" : "stratum+tcp://useast.blackcoinpool.com:3333",
      "user" : "your_username",
      "pass" : "your_pass"
   }
]
,
"intensity" : "19,19,19",
"vectors" : "1,1,1",
"worksize" : "512,512,512",
"kernel" : "x11mod,x11mod,x11mod",
"lookup-gap" : "2,2,2",
"thread-concurrency" : "15232,15232,15232",
"shaders" : "0,0,0",
"gpu-engine" : "1120-1120,1120-1120,1120-1120",
"gpu-fan" : "40-100,40-100,40-100",
"gpu-memclock" : "1500,1500,1500",
"gpu-memdiff" : "0,0,0",
"gpu-powertune" : "20,20,20",
"gpu-vddc" : "1.206,1.206,1.206",
"temp-cutoff" : "95,95,95",
"temp-overheat" : "85,85,85",
"temp-target" : "70,70,70",
"api-mcast-port" : "4028",
"api-port" : "4028",
"auto-fan" : true,
"expiry" : "120",
"gpu-dyninterval" : "7",
"gpu-platform" : "0",
"gpu-threads" : "1",
"hotplug" : "5",
"log" : "5",
"no-pool-disable" : true,
"queue" : "1",
"scan-time" : "30",
"temp-hysteresis" : "3",
"shares" : "0"
}

Its make 2.600MH per card. I'm using 14.6 beta driver and this sgminer. My problem is that sometime (after 8-10hours) it stops working with message
Waiting for work to be available from pools.
Setting GPUs to idle performance.

After restart it works again. Do you know how to fix this?

My bin file is in attachment. My cards are Sapphire 270 Dual-x 2GB.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/18149881/x11modPitcairnglg2tc15232w256l4.bin

Tyre lowering the work size to 64 or 128
maps0075
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12


View Profile
June 25, 2014, 06:00:43 PM
 #239


Download link is dead now.

AMBERCOIN – 1-st crypto backed by AMBER
Bojcha
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 719



View Profile
June 25, 2014, 06:51:58 PM
 #240

Checked 5850 and no gain or even bit worse. :|
indeed.... Is there any way you can make a version wich supports 5xxx cards hash growth?
I really hope you can make a version wich supports the hash growth for 5xxx/6xxx cards... Thank you!

Barry
Thing is that .cl is not optimized at all for 5/6xxx cards. only for R9 series.
I guess he would need one card from each 5 and 6 series to try to boost.

Best i can get with mine 5850 is  ~1.77MH/s with 64bit miner.

And btw..
For R9 cards it's best to compile kernel with 14.6 drivers and use 13.12 drivers in system with 64bit miner.

mine 2x280x and 2x5850 - http://i.imgur.com/JUMmqhC.png

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!