Bitcoin Forum
July 17, 2018, 04:50:03 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: poclbm and phoenix-1.3 no worksize better than -w64 and -w128 (5870,5970)  (Read 4236 times)
marcus_of_augustus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2660
Merit: 1073



View Profile
April 30, 2011, 02:43:32 AM
 #1

Okay, here's a tip for free for anybody using the Cypress chip (5870, 5970) ... it seems the new phoenix miner 1.3 goes a bit faster using worksize=64 now not worksize=128 ... and it is same on new poclbm also i think ...i.e.,  -w 64 is now better than  -w 128 ... must be something to with the BFI_INT flag being enabled ... check it out (I waited until new difficulty is set to release this info but have been using this for a few days already).

... you can thank me later with tips  Wink

EDIT: after more testing as per discussion below NO worksize flag or setting (default) is better than -w64 and -w128

1531803003
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531803003

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531803003
Reply with quote  #2

1531803003
Report to moderator
Automated Bitcoin Fork Extraction Tool WE DO TOUGH WALLETS: BCH | BTG | BCD | SBTC | UBTC | B2X | BCX | BTF Electrum 2FA, Trezor, Ledger, SegWit, Bech32
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1531803003
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531803003

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531803003
Reply with quote  #2

1531803003
Report to moderator
1531803003
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531803003

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531803003
Reply with quote  #2

1531803003
Report to moderator
1531803003
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531803003

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531803003
Reply with quote  #2

1531803003
Report to moderator
TurdHurdur
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 217
Merit: 100


View Profile
April 30, 2011, 02:51:08 AM
 #2

How does it do with no worksize setting?
marcus_of_augustus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2660
Merit: 1073



View Profile
April 30, 2011, 02:56:57 AM
 #3

25Mhash slower here.

Okay, maybe it is just my particular set-up on that rig ...

ubuntu 10.10, SDK 2.1, fglrx 11.2 (AMD drivers built/installed as .deb packages), HD 5970 clock 775/300


bitjet
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 694
Merit: 500



View Profile
April 30, 2011, 03:00:25 AM
 #4

what are you getting for mhps?

CENTRA

            ▄▄▄██████████▄▄▄
        ▄▄████████████████████▄▄
      ▄███████▀▀         ▀▀███████▄
    ▄█████▀                  ▀██████
   █████▀      ▄▄▄█████▄▄      ▀█████▄
  █████     ▄██████████████▄     ▀████▄
 █████     ██████▀▀  ▀▀██████▄    ▀████
▐████     █████          █████     █████
█████    ▐████                     ▐████
█████    █████                     ▐████
█████     █████          ▄████▌    █████
 ████▌    ▀█████▄▄    ▄▄█████▀    ▄████▌
 ▀████▄     ▀██████████████▀     ▄████▀
  ▀█████▄     `▀████████▀▀     ▄█████▀
   `██████▄                  ▄██████
     ▀███████▄▄          ▄▄███████▀
       ▀██████████████████████▀
           ▀▀▀█████████████▀▀

.
.
.
.
marcus_of_augustus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2660
Merit: 1073



View Profile
April 30, 2011, 03:03:50 AM
 #5

what are you getting for mhps?

poclbm flags; -v -w64 -r2 -f1
336.8 Mhash/s

poclbm flags; -v -w128 -r2 -f1
335.1 Mhash/s

phoenix 3 flags; VECTORS AGGRESSION=11 BFI_INT WORKSIZE=64
335.8 MHash/s

marcus_of_augustus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2660
Merit: 1073



View Profile
April 30, 2011, 03:16:02 AM
 #6

How does it do with no worksize setting?

Good question, it is better again ... 338~340 ... so going to edit title of thread.

Can get rid of worksize flag ... less crap on CLI is good.

TurdHurdur
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 217
Merit: 100


View Profile
April 30, 2011, 03:18:55 AM
 #7

How does it do with no worksize setting?

Good question, it is better again ... 338~340 ... so going to edit title of thread.

Can get rid of worksize flag ... less crap on CLI is good.
Same results with my 68[57]0.
zoro
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 225
Merit: 100


View Profile
April 30, 2011, 06:10:03 AM
 #8

w64 is working better for me.
thanks for the tip Smiley

"killer app" of BTC = MasterCoin https://bitcointalk.org/index.php?topic=265488.0Mastercoin(A new protocol layer on top of Bitcoin)
Convery
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 398
Merit: 250



View Profile WWW
April 30, 2011, 10:13:12 AM
 #9

On my 5850 clocked 950/300 I get this in phoenix using aggression=13, BFI_INT, VECTORS *;

Workload = 64;
340 MHash/s

Workload = 1024;
363-364 MHash/s

On a Win XP x86 professional using CCC 11.2 and SDK 2.1.
Using a Sapphire 5850 1Gb Toxic, just FYI :3

▐███▄      ██████▄▄
 ▐████▄       ▀▀▀████▄
  ▐█████▄          ▀███▄
  ▐██▀████▄          ▀███
  ███  ▀████▄          ███
 ▐██     ▀████▄         ███
 ██▌       ▀████▄       ▐██▌
 ▐██         ▀████▄     ███
  ███          ▀████▄  ▐██▌
   ███▄          ▀████▄███
    ▀███▄          ▀█████▌
      ▀████▄▄▄       ▀████
         ▀▀██████      ▀███▌
EON████  █
████  █
████  █
████  █
████  █
████  █
████  █
████  █
████  █
████  █
████  █
████  █
████  █

    FIRST DECENTRALIZED GAME NETWORK  
▬▬▬▬ ││   REDDIT   ││   TELEGRAM   ││   TWITTER   ││   MEDIUM    ││▬▬▬▬
████  █
████  █
████  █
████  █
████  █
████  █
████  █
████  █
████  █
████  █
████  █
████  █
████  █
████  █
████  █
████  █
████  █
████  █
████  █
████  █
████  █
████  █
████  █
████  █
████  █
████  █
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!