Bitcoin Forum
December 17, 2017, 08:39:26 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
Author Topic: My coin in need of help  (Read 1762 times)
DJFML
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 32


View Profile
June 28, 2014, 09:19:49 PM
 #21

Sure, 30K of DOGE is good:

D9i7U4za6FpzmScY2XyBLt6aFoQA62oLRr

Got TV? PM me your access code.

Awesome, I took note of your address, I'm not home atm. I'm at work, but I can get my doge wallet fired up and send it
1513543166
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513543166

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513543166
Reply with quote  #2

1513543166
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513543166
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513543166

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513543166
Reply with quote  #2

1513543166
Report to moderator
1513543166
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513543166

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513543166
Reply with quote  #2

1513543166
Report to moderator
DJFML
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 32


View Profile
August 07, 2014, 04:46:44 PM
 #22

I know this thread is a little dead for the passed month, but I wanted to edit something so i dont have to keep giving out the config files with the ip address of the main coin chain, and i really want to edit this porting inside of the code, i have been looking but can't exactly find anything.


What part of the source is the place where i can add my own ip address, so i can go ahead and have the client automatically sync to the network.
DJFML
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 32


View Profile
August 07, 2014, 07:21:26 PM
 #23

Bumpy bump
Blazr2
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 218



View Profile
August 07, 2014, 07:49:53 PM
 #24

I know this thread is a little dead for the passed month, but I wanted to edit something so i dont have to keep giving out the config files with the ip address of the main coin chain, and i really want to edit this porting inside of the code, i have been looking but can't exactly find anything.


What part of the source is the place where i can add my own ip address, so i can go ahead and have the client automatically sync to the network.

Search for "dnsseed" in net.cpp.
DJFML
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 32


View Profile
August 07, 2014, 08:44:45 PM
 #25

I know this thread is a little dead for the passed month, but I wanted to edit something so i dont have to keep giving out the config files with the ip address of the main coin chain, and i really want to edit this porting inside of the code, i have been looking but can't exactly find anything.


What part of the source is the place where i can add my own ip address, so i can go ahead and have the client automatically sync to the network.

Search for "dnsseed" in net.cpp.


Hi Blazr2 thanks sooo much Cheesy I'll see if that works out. I did this

Code:
static const char *strDNSSeed[][2] = {
    {"flightcoin.ddns.me", "swiftminers.ddns.me"}, <- What I want
    //{"bytesized-vps.com", "dnsseed.bytesized-vps.com"},  <- This can be removed
    // {"xurious.com", "dnsseed.ltc.xurious.com"}, <- This can be removed
};
Blazr2
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 218



View Profile
August 07, 2014, 09:25:18 PM
 #26

Yep, that looks good, just make sure the URL's are valid and the coin should try to hit those nodes first when launched!
blue_w1nter
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 46


View Profile
August 08, 2014, 07:07:43 AM
 #27

Isn't the first one a label and the second one is the actual address?

Code:
static const char *strDNSSeed[][2] = {
    {"label", "192.168.1.1"},
};

DJFML
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 32


View Profile
August 08, 2014, 11:52:55 AM
 #28

Isn't the first one a label and the second one is the actual address?

Code:
static const char *strDNSSeed[][2] = {
    {"label", "192.168.1.1"},
};


I haven't given it a try but I'll definitely let you know! But as it looks like it could be.
DJFML
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 32


View Profile
August 10, 2014, 02:46:44 PM
 #29

Seems like that worked marvelously perfect! Thanks, but I did put a label and the ip, so it's only connected to one ip, thanks very much.
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!