Bitcoin Forum
October 21, 2020, 11:09:33 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.20.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 »
  Print  
Author Topic: [ANN][CCB] CryptoClub ★ ROUND P-32 ★  (Read 141672 times)
CryptoClubber
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 659
Merit: 250


View Profile
September 09, 2014, 07:58:54 PM
 #381

My wallet won't stake, as it is locked and requires a password. I haven't password protected the wallet yet. Anyone have any ideas?

Settings -> Encrypt Wallet...

Forgive me, as I am a bit of a Newbie at this, but if I encrypt my wallet then everything will work fine?

Yes. Just don't forget your password Wink

The encrypt wallet command is greyed out, and it seems the wallet is somehow password protected, even though I haven't done it. Can I assume I have just lost 650,000 CCB?

Sorry, but we've never seen a wallet protected by itself. Try to reinstall after deleting all files (except wallet.dat)

1603321773
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1603321773

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1603321773
Reply with quote  #2

1603321773
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1603321773
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1603321773

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1603321773
Reply with quote  #2

1603321773
Report to moderator
1603321773
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1603321773

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1603321773
Reply with quote  #2

1603321773
Report to moderator
1603321773
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1603321773

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1603321773
Reply with quote  #2

1603321773
Report to moderator
icam1968
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
September 09, 2014, 08:15:19 PM
 #382

My wallet won't stake, as it is locked and requires a password. I haven't password protected the wallet yet. Anyone have any ideas?

Settings -> Encrypt Wallet...

Forgive me, as I am a bit of a Newbie at this, but if I encrypt my wallet then everything will work fine?

Yes. Just don't forget your password Wink

The encrypt wallet command is greyed out, and it seems the wallet is somehow password protected, even though I haven't done it. Can I assume I have just lost 650,000 CCB?

Sorry, but we've never seen a wallet protected by itself. Try to reinstall after deleting all files (except wallet.dat)

Yes is 's all a bit weird. I tried the reinstall, but still the same. The lock is greyed out, at the bottom of the wallet, not yellow/gold, yet still locked. Oh well, I will turn of auto payouts and try a new wallet on another PC. C'est la vie! Thanks for the prompt help.
CryptoClubber
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 659
Merit: 250


View Profile
September 09, 2014, 09:26:40 PM
 #383

Thanks to alcurEX for adding (CCB-LTC -> LTC-USD)

sciakysystem
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 100


View Profile
September 09, 2014, 10:56:19 PM
 #384

Thanks to alcurEX for adding (CCB-LTC -> LTC-USD)

+1 nice
halibit
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1596
Merit: 1006



View Profile
September 10, 2014, 01:40:51 PM
 #385

Thanks to alcurEX for adding (CCB-LTC -> LTC-USD)

+1 nice
We add your coin also in MRC market.
You may get some volume from that side too.

halibit
alcurEX
g13hze
Member
**
Offline Offline

Activity: 75
Merit: 10


View Profile
September 10, 2014, 01:41:46 PM
 #386

Hello all CryptoClub supporters!

Your CryptoClub has been added for trading on our online exchange.
Happy trading!


https://alcurex.org/index.php/crypto/CCB_LTC

ALCUREX OY is an online cryptocurrency exchange registered in Finland.
ALCUREX OY - Business ID: 2612007-8 FINLAND


Another house swap without any movement, this and nothing is the same, for me this is not having accomplished anything, when we see this currency exchanger with some movement, operations look?

sciakysystem
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 100


View Profile
September 10, 2014, 04:49:47 PM
 #387

Hello all CryptoClub supporters!

Your CryptoClub has been added for trading on our online exchange.
Happy trading!


https://alcurex.org/index.php/crypto/CCB_LTC

ALCUREX OY is an online cryptocurrency exchange registered in Finland.
ALCUREX OY - Business ID: 2612007-8 FINLAND


Another house swap without any movement, this and nothing is the same, for me this is not having accomplished anything, when we see this currency exchanger with some movement, operations look?

it's about 4 hours that i cannot login.. i click submit and nothing happen
CryptoClubber
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 659
Merit: 250


View Profile
September 10, 2014, 05:19:27 PM
Last edit: September 10, 2014, 06:04:38 PM by CryptoClubber
 #388

It's ok on our side. Did you try to restart your browser ?

sciakysystem
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 100


View Profile
September 10, 2014, 07:54:13 PM
 #389

It's ok on our side. Did you try to restart your browser ?

now it's ok for me also Smiley
feryjhie
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 868
Merit: 593



View Profile
September 10, 2014, 11:19:50 PM
 #390

anyone can ask me why i getting error ?
i never using testnet -_-


...loteo...
DIGITAL ERA LOTTERY


r

▄▄███████████▄▄
▄███████████████████▄
▄███████████████████████▄
▄██████████████████████████▄
▄██  ███████▌ ▐██████████████▄
▐██▌ ▐█▀  ▀█    ▐█▀   ▀██▀  ▀██▌
▐██  █▌ █▌ ██  ██▌ ██▌ █▌ █▌ ██▌
▐█▌ ▐█ ▐█ ▐█▌ ▐██  ▄▄▄██ ▐█ ▐██▌
▐█  ██▄  ▄██    █▄    ██▄  ▄███▌
▀████████████████████████████▀
▀██████████████████████████▀
▀███████████████████████▀
▀███████████████████▀
▀▀███████████▀▀
r

RPLAY NOWR
BE A MOON VISITOR!
[/center]
logocreator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106
Merit: 1000


www.cryptodesign.cc


View Profile WWW
September 11, 2014, 01:46:02 AM
 #391

anyone can ask me why i getting error ?
i never using testnet -_-


Maybe if you restart the wallet, the error will be gone. It happens at first launch

feryjhie
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 868
Merit: 593



View Profile
September 11, 2014, 03:57:42 AM
 #392

anyone can ask me why i getting error ?
i never using testnet -_-


Maybe if you restart the wallet, the error will be gone. It happens at first launch

still error -_-
when the first I open it, it's all well.

but after almost 1 week this error happen

...loteo...
DIGITAL ERA LOTTERY


r

▄▄███████████▄▄
▄███████████████████▄
▄███████████████████████▄
▄██████████████████████████▄
▄██  ███████▌ ▐██████████████▄
▐██▌ ▐█▀  ▀█    ▐█▀   ▀██▀  ▀██▌
▐██  █▌ █▌ ██  ██▌ ██▌ █▌ █▌ ██▌
▐█▌ ▐█ ▐█ ▐█▌ ▐██  ▄▄▄██ ▐█ ▐██▌
▐█  ██▄  ▄██    █▄    ██▄  ▄███▌
▀████████████████████████████▀
▀██████████████████████████▀
▀███████████████████████▀
▀███████████████████▀
▀▀███████████▀▀
r

RPLAY NOWR
BE A MOON VISITOR!
[/center]
CryptoClubber
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 659
Merit: 250


View Profile
September 11, 2014, 06:45:43 AM
 #393

anyone can ask me why i getting error ?
i never using testnet -_-



Try to reinstall after deleting all files (except wallet.dat)

shanecoins
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 250


View Profile
September 11, 2014, 08:02:52 AM
 #394

anyone can ask me why i getting error ?
i never using testnet -_-



Try to reinstall after deleting all files (except wallet.dat)
+1 this has worked for me on numerous occasions on many different wallets
halibit
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1596
Merit: 1006



View Profile
September 11, 2014, 10:12:17 AM
 #395

Hello all CryptoClub supporters!

Your CryptoClub has been added for trading on our online exchange.
Happy trading!


https://alcurex.org/index.php/crypto/CCB_LTC

ALCUREX OY is an online cryptocurrency exchange registered in Finland.
ALCUREX OY - Business ID: 2612007-8 FINLAND


Another house swap without any movement, this and nothing is the same, for me this is not having accomplished anything, when we see this currency exchanger with some movement, operations look?

it's about 4 hours that i cannot login.. i click submit and nothing happen
Only if you type your emailID (email address) wrong in login screen it acting like that.
Please check it.

Good to see your coin is most active market in our humble exchange.
logocreator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106
Merit: 1000


www.cryptodesign.cc


View Profile WWW
September 11, 2014, 10:35:39 AM
 #396

@halibit - There is no BTC market ? just LTC ?

halibit
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1596
Merit: 1006



View Profile
September 11, 2014, 11:11:36 AM
 #397

@halibit - There is no BTC market ? just LTC ?
Do you think it will get attention in BTC market?
I think your coin best.
Most volume coming from MRC market.
atchoum6760
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1904
Merit: 1063



View Profile
September 11, 2014, 11:22:51 AM
 #398

Valor of MRC is 0.00000001 btc why trade this ?  Undecided

I prefere to wait that the price rises  Grin

sciakysystem
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 100


View Profile
September 11, 2014, 04:11:52 PM
 #399

@halibit - There is no BTC market ? just LTC ?
Do you think it will get attention in BTC market?
I think your coin best.
Most volume coming from MRC market.


i see account counter going up, yesterday was 898, today is 925.. i hope this is caused by adding CCB Smiley anyway, i think it is interesting see an LTC market for CCB.. for example on ccex isn't convenient sell altcoins for ltc, but in the case of ccb, for now, sell it for ltc is more convenient than sell it for BTC, on alcurEx.. see how will go in future.. i hope that dev, miners and alcurEx owners will work together to see a nice growth of price and project in general.. i believe in this coin..

ps. i would kill everyone that is selling @ 2 satoshi on BTC-market.org.. price was going up in last 2 days, but today someone selled at too lower price
feryjhie
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 868
Merit: 593



View Profile
September 11, 2014, 09:16:10 PM
 #400

anyone can ask me why i getting error ?
i never using testnet -_-



Try to reinstall after deleting all files (except wallet.dat)

thanks now it working Cheesy

...loteo...
DIGITAL ERA LOTTERY


r

▄▄███████████▄▄
▄███████████████████▄
▄███████████████████████▄
▄██████████████████████████▄
▄██  ███████▌ ▐██████████████▄
▐██▌ ▐█▀  ▀█    ▐█▀   ▀██▀  ▀██▌
▐██  █▌ █▌ ██  ██▌ ██▌ █▌ █▌ ██▌
▐█▌ ▐█ ▐█ ▐█▌ ▐██  ▄▄▄██ ▐█ ▐██▌
▐█  ██▄  ▄██    █▄    ██▄  ▄███▌
▀████████████████████████████▀
▀██████████████████████████▀
▀███████████████████████▀
▀███████████████████▀
▀▀███████████▀▀
r

RPLAY NOWR
BE A MOON VISITOR!
[/center]
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!