Bitcoin Forum
June 21, 2018, 09:23:17 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: miner settings for 5850?  (Read 1796 times)
aaa801
Member
**
Offline Offline

Activity: 95
Merit: 10



View Profile
March 01, 2012, 09:59:35 PM
 #1



Just got my 5850, tryed it with cgminer and it only came up with 150mhashs  instead of what should be ~350
any help

ok managed to get it upto 305 mhashs using "cgminer -v 2 -w 256 -g 4 -k phatk -I 8 --gpu-memclock 300 --temp-target 65 --auto-fan"
and using this bin file http://dl.dropbox.com/u/16956724/phatk120223Cypressv2w256l4.bin


LTC: LUUikznZrvDb65ZCNQUNCiTaCB4CWGYRSZ
BTC: 1325TrScK8jkiPuMEMxNf1VXHHfnR1QtgN
1529572997
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529572997

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529572997
Reply with quote  #2

1529572997
Report to moderator
1529572997
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529572997

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529572997
Reply with quote  #2

1529572997
Report to moderator
The World's Betting Exchange

Bet with play money. Win real Bitcoin. 5BTC Prize Fund for World Cup 2018.

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
ssateneth
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1330
Merit: 1004



View Profile
March 02, 2012, 02:30:22 AM
 #2

Hash speed seems to scale linearly per shader per MHz with proper memory speeds/settings/sdk/etc. With 735 core and 1440 VLIW5 shaders, you should get about 307 MHash, so you're pretty much close to the mark. I can suggest to run 205 MHz memory and 128 worksize (About 0.15% mhash loss, but the lower temperatures makes up for increased core speed headroom. I got about 4 watts less per 5830 going from 330 memory to 205 memory, about 1c less in temperature and allowing a small bump in core) and cranking up the core speed.

If you're wondering about where I got the memory speed from, I was bored one day and did an exhausting test of many memory mhz vz worksize. you can see it here https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AjXdY6gpvmJ4dEo4OXhwdTlyeS1Vc1hDWV94akJHZFE&hl=en_US#gid=0 or in this picture of a graph.


aaa801
Member
**
Offline Offline

Activity: 95
Merit: 10



View Profile
March 02, 2012, 02:40:10 AM
 #3

hi, i managed to get it over 350mhashs with seting core to 900 and memory to 300
and using diablo with these settings
-v 2 -w 128


LTC: LUUikznZrvDb65ZCNQUNCiTaCB4CWGYRSZ
BTC: 1325TrScK8jkiPuMEMxNf1VXHHfnR1QtgN
ssateneth
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1330
Merit: 1004



View Profile
March 02, 2012, 02:41:39 PM
 #4

300 is too fast for worksize 128 (much slower). Close trixx and reopen it and you should be able to select lower memory speeds. You should get like a 10 mhash increase at the least going from 300 to 205 with 128 worksize.

neo_rage
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196
Merit: 100



View Profile
March 02, 2012, 08:17:23 PM
 #5

only poclbm tried, -v -w 256 recommend.

aaa801
Member
**
Offline Offline

Activity: 95
Merit: 10



View Profile
March 02, 2012, 11:01:53 PM
 #6

300 is too fast for worksize 128 (much slower). Close trixx and reopen it and you should be able to select lower memory speeds. You should get like a 10 mhash increase at the least going from 300 to 205 with 128 worksize.
i couldnt get the card to clock below 280, it just becomes unstable and bsod's after a few hours

LTC: LUUikznZrvDb65ZCNQUNCiTaCB4CWGYRSZ
BTC: 1325TrScK8jkiPuMEMxNf1VXHHfnR1QtgN
Cobra
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 288
Merit: 250



View Profile
March 03, 2012, 03:11:56 AM
 #7

I have an Asus DirectCU 1GB 5850 running phoenix in BAMT on phatk2 kernel and getting a stable 390 MH/s at 940 overclock and 300 memory. AGGRESSION=12 BFI_INT VECTORS FASTLOOP=FALSE WORKSIZE=256 open frame rig 60c temp.
aaa801
Member
**
Offline Offline

Activity: 95
Merit: 10



View Profile
March 03, 2012, 03:28:07 AM
 #8

I have an Asus DirectCU 1GB 5850 running phoenix in BAMT on phatk2 kernel and getting a stable 390 MH/s at 940 overclock and 300 memory. AGGRESSION=12 BFI_INT VECTORS FASTLOOP=FALSE WORKSIZE=256 open frame rig 60c temp.

could i get that kernel file please

Code:
[03/03/2012 03:37:13] Welcome to Phoenix v2.0.0-rc2
[03:37:13] Failed to load plugin "opencl"
[03:37:13] Failed to load plugin "phatk2"
[03:37:13] Connected to server
[03:37:13] Server gave new work; passing to WorkQueue
[03:37:13] New block (WorkQueue)
[03:37:18] Disconnected from server

LTC: LUUikznZrvDb65ZCNQUNCiTaCB4CWGYRSZ
BTC: 1325TrScK8jkiPuMEMxNf1VXHHfnR1QtgN
Cobra
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 288
Merit: 250



View Profile
March 03, 2012, 05:47:28 AM
 #9

I have an Asus DirectCU 1GB 5850 running phoenix in BAMT on phatk2 kernel and getting a stable 390 MH/s at 940 overclock and 300 memory. AGGRESSION=12 BFI_INT VECTORS FASTLOOP=FALSE WORKSIZE=256 open frame rig 60c temp.

could i get that kernel file please

Code:
[03/03/2012 03:37:13] Welcome to Phoenix v2.0.0-rc2
[03:37:13] Failed to load plugin "opencl"
[03:37:13] Failed to load plugin "phatk2"
[03:37:13] Connected to server
[03:37:13] Server gave new work; passing to WorkQueue
[03:37:13] New block (WorkQueue)
[03:37:18] Disconnected from server

The kernels are included in the Phoenix 2.0 install, you will see them in the kernels folder. You have them but I am not sure why they are not loading for you.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!