Bitcoin Forum
April 24, 2018, 01:25:55 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: AMD phenom x6 1090t litecoin mining  (Read 1923 times)
clak899
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29
Merit: 0


View Profile
March 07, 2012, 03:15:25 AM
 #1

I'm mining with the litecoin client and the minerd executable, and I'm getting 15-17 khash/s, there is some way I can get this value higher? clock speed is 3.4 ghz
1524576355
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524576355

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524576355
Reply with quote  #2

1524576355
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1524576355
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524576355

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524576355
Reply with quote  #2

1524576355
Report to moderator
1524576355
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524576355

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524576355
Reply with quote  #2

1524576355
Report to moderator
kliffen
Member
**
Offline Offline

Activity: 118
Merit: 10


View Profile
March 07, 2012, 03:24:50 AM
 #2

Mining with all 6 threads? Should be getting more than that if you are :/
clak899
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29
Merit: 0


View Profile
March 07, 2012, 04:18:30 AM
 #3

yes, i'm mining with all 6 threads, and I think it's a poor value for this kind of CPU.
A bitcoin mining java client warned me that a low consumption cpu setting was up, but i can't find this option active nowhere , I disabled all Energy saving programs on windows, Some help? TY anticipately
ykasot
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
March 07, 2012, 04:46:15 AM
 #4

iirc, some BIOS have CPU frequency scaling or similar settings, although I doubt their default settings would limit CPU frequency. Please correct me if I'm wrong. You could look into BIOS to check or change the settings. Please don't change BIOS settings if you don't know exactly what you're doing since you could damage your hardware beyond possibility of repair.
clak899
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29
Merit: 0


View Profile
March 07, 2012, 05:11:43 AM
 #5

I know well what to touch and not to touch in the bios, i OCed the cpu from 2.9 ghz to 3.4 ghz to improve the mining, I'll check if there is some energy saving setting on the BIOS and I'll let you know!
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!