Bitcoin Forum
August 20, 2018, 08:01:17 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 [125] 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 ... 367 »
  Print  
Author Topic: [Awesome Miner] - Powerful Windows GUI to manage and monitor up to 10000 miners  (Read 561957 times)
whoisthismanoO
Full Member
***
Online Online

Activity: 170
Merit: 100


View Profile
October 25, 2017, 03:49:29 PM
 #2481

If I would modify the Notification action configuration, to allow you to specify a custom "Target URL" and "HTTP Method" for Webhooks as part of the notification - I assume it would solve your scenario? So similar to how you can override the e-mail address in a notification you would be able to override some Webhook settings in a notification.
I think yes. It would be great! Thank you!
1534752077
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534752077

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534752077
Reply with quote  #2

1534752077
Report to moderator
1534752077
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534752077

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534752077
Reply with quote  #2

1534752077
Report to moderator
1534752077
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534752077

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534752077
Reply with quote  #2

1534752077
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1534752077
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534752077

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534752077
Reply with quote  #2

1534752077
Report to moderator
1534752077
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534752077

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534752077
Reply with quote  #2

1534752077
Report to moderator
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1014


View Profile WWW
October 25, 2017, 04:49:04 PM
 #2482

Awesome Miner Development Version 4.0.8 (preview of 4.1)

- Pool configuration via built-in web interface
- Pool permissions configurable per user group
- Notification operations available for non administrators via the built-in web interface, only operating on the notifications for the specific user
- New trigger to detect low device count for a miner, to find out when a GPU is missing
- New trigger to detect low fan speed, to find failing GPU fans
- Show more devices temperatures in the Status column
- Show Bitcoin values with more decimals when needed
- Added pool setting to ignore worker name specified on miner
- Set worker name and wallet address per Managed Profit Miner when using custom pools with the profit switcher
- Filter Online Services based on selection of Profit Profile
- Correction for Coinwarz API with SHA-256
- Corrections to the profit switcher

Please remember to upgrade the Remote Agents as well.

The get access to development versions, open the Options dialog in Awesome Miner. In the General section, enable Check for development versions. Then go to the Menu and click Check for updates

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 10,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1014


View Profile WWW
October 25, 2017, 05:26:47 PM
 #2483

Hi, seems the profit switcher is lightly off , most of the time it is not routing my d3 and l3+ to the most profitable coin.  I have the profit switcher set to 1 minute and statistics to two minutes.  I added all my coins to the custom json field anyways.

For example, the switcher will omit to switch to dash when mining me. It also barely switches to mooncoin  despite the high profitability.

I tried removing "failover only" and quota 0. 100% confirmed the pools do not switch. I let it run all day and it just sat there mining MUE. It switched the L3 from EMC2 to GMC once in the entire day.

Found the problem Patrike. The switcher does not switch above 3 pools. It stops switching when I add the 4th pool. I have an X11 group with 10+ pools. Can you look into that?
Hi,

In the latest development version (see above), you can see the latest profit calculations for External Miners as well. Previously this feature was only available for Managed Profit Miners. Are the calculations correct when looking at this dialog:
http://www.awesomeminer.com/help/profitswitching.aspx#viewcalc

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 10,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1014


View Profile WWW
October 25, 2017, 05:31:36 PM
 #2484

Hello Patrike,


I have noticed some issues that I would like to report to you:

1.- Upon boot, when Awesome Miner is loaded, it fires up the miner without waiting for the statistics information to be updated. This always results in the miner launching an algo or coin which was the most profitable when the computer was turned off but not anymore. It would be better for the program to wait until the information is updated before launching the miner.

2.- Custom algorithms can't be disabled. If you disable them, they are automatically enabled next time you open the profit profile.

3.- I am unable to get Awesome Miner to include algorithm "hmq1725" from Zpool. I added it exactly the same way I added all the other ones but for some unknown reason, it refuses to accept this one (it is there, but it is never shown in the "Online Services" tab).

4.- Its it possible for you to add other autoexchange pools (besides MPH and Zpool) as "Online Services"?
Thanks for your feedback. Some answers below:
2) I made a correction for this in the latest development release

3) So the algorithm is listed on the Algorithms section of the Options dialog, and the checkbox in front of it is checked as well?

4) I'm getting some requests for adding more pools, so that will happen in future releases.

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 10,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1014


View Profile WWW
October 25, 2017, 05:40:31 PM
 #2485

Hi patrike,
i have another question, i'm trying to run benchmark but i have some problem, i had create a new profit switch profile

but when i click the benchmark button in the tools toolbar i can see only ccminer

ty
ciao
For some mining software, Awesome Miner must have pools defined for the profit switcher in order to run benchmarks.

A few things to check in the Options dialog
1) In the Algorithm section in the Options dialog, are all these algorithms checked (enabled)
2) On the Profit switching section in the the Options dialog, which services are enabled of Nicehash, zpool and Mining Pool Hub?
3) Have you disabled any pools/algorithms from the profit switcher in Options dialog, Online Services section?

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 10,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
s3c70r
Member
**
Offline Offline

Activity: 72
Merit: 10


View Profile
October 25, 2017, 06:31:59 PM
 #2486

I'm mining Ethash and Equihash depending on miningpoolhub profitability.

Is there a way to run some commands when the profit mining switcher switches mining engine ?

This way I could overclock/underclock the GPUs in a different manner depending on what is being mined.
Iwtym
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 36
Merit: 0


View Profile
October 25, 2017, 10:29:08 PM
 #2487

Awesome Miner Development Version 4.0.8 (preview of 4.1)
- Added pool setting to ignore worker name specified on miner

THANK YOU!!!

In the latest development version (see above), you can see the latest profit calculations for External Miners as well. Previously this feature was only available for Managed Profit Miners. Are the calculations correct when looking at this dialog:
http://www.awesomeminer.com/help/profitswitching.aspx#viewcalc

Also, regarding the switching of ASIC. It just started working. The above fix resolved some "dead" pools I had. Perhaps dead pools prevented the calculation? The calculations are correct now and effectively switching.
Iwtym
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 36
Merit: 0


View Profile
October 25, 2017, 11:02:30 PM
 #2488

Regarding balances.

I noticed you have built in support for chainz.cryptoID.info and it works quite well. I was wondering if you had support for others like iquidus. If so, can you give us an example of the URL I need to put in for balance to work?

Alternatively, can we have the option of pointing the program directly to the address' balance URL?

EDIT: Pools get removed from Antminer when the Antminer reboots. Is there a way to circumvent this?
Chapster
Member
**
Offline Offline

Activity: 75
Merit: 10


View Profile
October 25, 2017, 11:36:25 PM
 #2489

Thanks for your feedback. Some answers below:
2) I made a correction for this in the latest development release
Thank you!

3) So the algorithm is listed on the Algorithms section of the Options dialog, and the checkbox in front of it is checked as well?
Yes. Added to Algorithms, a checkbox in front of it, enabled inside the "Managed Software" dialog and with the proper command line argument, also enabled inside the Profit Profile.
Like I said I have added several others algorithms and it has picked them up without any issue. This one is the only one it refuses to do it.


4) I'm getting some requests for adding more pools, so that will happen in future releases.
It would probably be better to add support for the whole API of Yiimp alike pools so you don't have to individually add each pool.
STSMiner
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 169
Merit: 100



View Profile
October 26, 2017, 12:08:11 AM
 #2490

Patrike,

Is it possible to offer a Standard Plus license option that sits between the Standard and Pro versions ?

6 miners
Built-in Web
Performance history

Do away with Antminer and SSH management for this licence.

Set the price for this licence to $45.00 / $50.00

Can you offer this as an option ?


soundsticks
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
October 26, 2017, 07:43:17 AM
 #2491

How do I remote access using Awesome Miner remote service to view/control my machine if I'm away from my farm.
tamerdagli
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 37
Merit: 0


View Profile
October 26, 2017, 11:57:20 AM
 #2492

How do I remote access using Awesome Miner remote service to view/control my machine if I'm away from my farm.

Just use remote desktop to your machine...
Dalba
Jr. Member
*
Online Online

Activity: 66
Merit: 0


View Profile
October 26, 2017, 08:18:02 PM
 #2493

Hello,
I have a quick question regarding profit and power cost. In options i set Euro as my currency. In Profile Switching menu, do i have to set power cost in Euro or in dollar ? That's quite confusing as tips indicate USD/kWh...
Minerdude8
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 33
Merit: 0


View Profile
October 26, 2017, 10:36:57 PM
 #2494

I just had a dead board on one of my antminer D3, but it was quite hard noticing the problem at awesome miner, is it possible have it automatically marked in red when one machine is working substantial under its average hash rate?
tf2addict
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 406
Merit: 100


View Profile
October 26, 2017, 10:57:07 PM
 #2495

If I still mined, I would use this. Too bad I can't make any money anymore, the difficulty is too high these days Tongue

From 2014, lol.
Mikesol
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 52
Merit: 0


View Profile
October 27, 2017, 07:45:48 AM
 #2496

How do I remote access using Awesome Miner remote service to view/control my machine if I'm away from my farm.

Just use remote desktop to your machine...

Install Google Chrome browser and its Remote Desktop app, very easy to use and you can even monitor and control your rig from your phone.
The_Immortal
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 55
Merit: 0


View Profile
October 27, 2017, 11:46:44 AM
 #2497

patrike, please add notifications of Telegram to your awesome program?

And... No linux support on agent side?... Serious?..

Thank you!
soothaa
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 728
Merit: 515



View Profile
October 27, 2017, 12:08:16 PM
 #2498

And... No linux support on agent side?... Serious?..
It's written in C# .NET which doesn't run on Linux.. yet. .NET Core 2.0 was just released and looks extremely promising.

Want increased coin support within AwesomeMiner? Try my free plugin to add support for nearly any coin! https://bitcointalk.org/index.php?topic=2979494
Want Masternode income stats within AwesomeMiner? Try my free plugin to add support for them! https://bitcointalk.org/index.php?topic=3047367
The_Immortal
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 55
Merit: 0


View Profile
October 27, 2017, 12:15:01 PM
 #2499

And... No linux support on agent side?... Serious?..
It's written in C# .NET which doesn't run on Linux.. yet. .NET Core 2.0 was just released and looks extremely promising.
Got it. Thank you.

There is no sense from such program then. Many serious miners prefer Linux instead of Windows. I don't mind to have control center on Windows but all my rigs are on Linux Sad
soothaa
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 728
Merit: 515



View Profile
October 27, 2017, 12:26:33 PM
 #2500

And... No linux support on agent side?... Serious?..
It's written in C# .NET which doesn't run on Linux.. yet. .NET Core 2.0 was just released and looks extremely promising.
Got it. Thank you.

There is no sense from such program then. Many serious miners prefer Linux instead of Windows. I don't mind to have control center on Windows but all my rigs are on Linux Sad
Yeah but you can easily monitor your linux rigs through this which is what I am doing. My main desktop runs windows.

Want increased coin support within AwesomeMiner? Try my free plugin to add support for nearly any coin! https://bitcointalk.org/index.php?topic=2979494
Want Masternode income stats within AwesomeMiner? Try my free plugin to add support for them! https://bitcointalk.org/index.php?topic=3047367
Pages: « 1 ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 [125] 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 ... 367 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!