Bitcoin Forum
August 18, 2018, 02:46:27 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 [128] 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 ... 366 »
  Print  
Author Topic: [Awesome Miner] - Powerful Windows GUI to manage and monitor up to 10000 miners  (Read 561728 times)
bude
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
November 02, 2017, 01:34:30 PM
 #2541

Hi guys,

i'm currently trying to overclock 9 GPUs in a single system using awesome miner and afterburner remote.

For some reason, the overclock only applies to 8 gpus.

Does anyone have a clue why this happens?

When I overclock my gpus using nvidiainspector, the overclock applies without problems.

Thank you in advance.
1534603587
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534603587

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534603587
Reply with quote  #2

1534603587
Report to moderator
1534603587
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534603587

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534603587
Reply with quote  #2

1534603587
Report to moderator
BOUNTY PORTALS
BLOG
WHERE BOUNTY MANAGEMENT
MEETS AUTOMATION
SIGNATURE CAMPAIGNS
TWITTER
FACEBOOK
MEDIA CAMPAIGNS
AND MORE!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1534603587
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534603587

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534603587
Reply with quote  #2

1534603587
Report to moderator
1534603587
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534603587

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534603587
Reply with quote  #2

1534603587
Report to moderator
allocatespetrified
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
November 02, 2017, 01:38:11 PM
 #2542

Does the btc miner work well with this?  Or should I try mining an altcoin with it?
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1014


View Profile WWW
November 02, 2017, 05:46:09 PM
 #2543

Hi, 4.09 seem to have a wrong ccminer configuration:

Engine Type: CcMiner, Auto Download: True, EnginePath: , Subtype: Disabled, CustomExecutable:
Added rule for: C:\Users\user\AppData\Local\AwesomeMiner\ccminer-2.2.2_1\ccminer-x64-2.2.2-cuda9\ccminer-x64.exe
C:\Users\user\AppData\Local\AwesomeMiner\ccminer-2.2.2_1\ccminer-x64-2.2.2-cuda9\ccminer-x64.exe    (WindowMode: ConsoleFormat, EngineType: CcMiner)
Configuration:

Failed to start miner process: Nom de répertoire non valide
Failed to start miner in Diagnostics mode
Diagnostics completed
Can you check so that you don't have any security software that prevents Ccminer from being downloaded and extracted correctly? If you go to:
C:\Users\user\AppData\Local\AwesomeMiner\
Do you see this ccminer folder?

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 10,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1014


View Profile WWW
November 02, 2017, 08:26:36 PM
 #2544

Hey Patrike,

Maybe this is a bug:

When i load a GPU clocking profile, make a change to the values, and then click profile > save, the values get wiped out and going to profile > load to see the list, everything is blank under the profile.

If i do profile > "save as" with the same name, it will just create a new one and i would have to go to each miner settings and switch to the new profile.

The only reliable way i've found to modify the values is direclty editing the configdata.xml
Thanks for reporting this issue, it will be corrected in the next release.

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 10,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1014


View Profile WWW
November 02, 2017, 08:28:36 PM
 #2545

patrike, can you please add dstm miner for Equihash? It's the very promising miner coz it has more performance againts other Equihash miners.

The second thing. Can you please add Telegram support for notifications?

And the third thing. How to get information from Awesome Miner Remote Agent? Nothing said about it on the help page.

Thank you!
From what I can see, that mining software doesn't provide any API, so there is nothing Awesome Miner can display about the mining for it. You can still add it as a Generic Miner where you can start and stop the mining process from Awesome Miner.
http://www.awesomeminer.com/help/genericminer.aspx

Telegram is on the list of features to implement for Cloud Services.

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 10,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1014


View Profile WWW
November 02, 2017, 08:29:35 PM
 #2546

Hi guys,

i'm currently trying to overclock 9 GPUs in a single system using awesome miner and afterburner remote.

For some reason, the overclock only applies to 8 gpus.

Does anyone have a clue why this happens?

When I overclock my gpus using nvidiainspector, the overclock applies without problems.

Thank you in advance.
Does Afterburner itself work well with all the GPU's? Can you overclock all 9?

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 10,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1014


View Profile WWW
November 02, 2017, 08:30:29 PM
 #2547

Does the btc miner work well with this?  Or should I try mining an altcoin with it?
Awesome Miner supports both ASIC (like Antminer) mining and GPU mining. What does your setup look like?

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 10,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
bude
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
November 02, 2017, 09:50:42 PM
 #2548

Does Afterburner itself work well with all the GPU's? Can you overclock all 9?

No I can't overclock the 9th GPU. Every other GPU works fine but I found something weird about afterburner. For some reason, it shows 11 GPUs. 10 would still make sense, since I've enabled my integrated GPU but 11? It shows one more 1080 TI even tho there is not 11th 1080 TI.

Kinda weird...

Maybe I should reinstall windows on that miner.
Mr_Snipes
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 100



View Profile WWW
November 03, 2017, 09:14:24 AM
 #2549

Hey,

i saw that there was an outage on the granatgas-pool and there was no alarm being triggered.
In the dashboard i could see that the hashrate dropped to 0 when there was this outage.
One D3- miner was configured to use Granatgas only so it did not switch.
Another thing i saw is that one miner had a dead hashboard so it lost 33% of its hashrate.
Does decreased hashrate trigger an alert ?
soothaa
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 728
Merit: 515



View Profile
November 03, 2017, 12:18:37 PM
 #2550

So I've got a profit problem here that I'm not sure if we can solve.

I'm currently mining Metaverse (ETP). It is an Ethash based coin but the DAG right now is really small, so my farm is getting >1GHs
If I switch back to mining Ethereum, the DAG is much bigger and my farm gets about 850MHs

So on the coin base it shows that ETH is more profitable to mine.. when in reality ETP is more profitable to mine :/

Want increased coin support within AwesomeMiner? Try my free plugin to add support for nearly any coin! https://bitcointalk.org/index.php?topic=2979494
Want Masternode income stats within AwesomeMiner? Try my free plugin to add support for them! https://bitcointalk.org/index.php?topic=3047367
spider703
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 100



View Profile
November 03, 2017, 01:57:05 PM
 #2551

hello patrick, I added an algo veltor, x17, phi on zpool.ca. on online statistics I see that x17 will bring me 0.001 BTC cue per day, but the program stubbornly digs the veltor (in online it's the third one from above) which brings less. why is that?
Turok2000
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 33
Merit: 0


View Profile
November 03, 2017, 04:53:59 PM
 #2552

Good afternoon.
You have done a lot of improvements! But
I very much asked you to make it possible for each farm SEPARATE to determine which group of pools to use or online services !!! And for each farm to be able to install a separate bitcoin wallet !!! In the same way, each farm has its own limit when overclocked, correspondingly, based on this, for each farm, the profitability of the algorithms will be chosen as their own !!!
Very much you I ask to make the given options accessible.
mrreddope
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
November 04, 2017, 10:21:12 AM
 #2553

Hi Patrike thx for your reply, I have no antivirus software; I have fixed by copying ccminer-x64.exe in the below given path.
thx


Hi, 4.09 seem to have a wrong ccminer configuration:

Engine Type: CcMiner, Auto Download: True, EnginePath: , Subtype: Disabled, CustomExecutable:
Added rule for: C:\Users\user\AppData\Local\AwesomeMiner\ccminer-2.2.2_1\ccminer-x64-2.2.2-cuda9\ccminer-x64.exe
C:\Users\user\AppData\Local\AwesomeMiner\ccminer-2.2.2_1\ccminer-x64-2.2.2-cuda9\ccminer-x64.exe    (WindowMode: ConsoleFormat, EngineType: CcMiner)
Configuration:

Failed to start miner process: Nom de répertoire non valide
Failed to start miner in Diagnostics mode
Diagnostics completed
Can you check so that you don't have any security software that prevents Ccminer from being downloaded and extracted correctly? If you go to:
C:\Users\user\AppData\Local\AwesomeMiner\
Do you see this ccminer folder?
mrreddope
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
November 04, 2017, 10:31:54 AM
 #2554

Hi All, there is anyway to see the revenue per day in the graph on the dashboard ? it's the most important information for me.
thx alot.
Dalba
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 66
Merit: 0


View Profile
November 04, 2017, 01:24:39 PM
 #2555

Hello Patrike,
I encounter sometimes problems with software stuck or crashed and i don't find a way to handle this with rules...
Regarding Awesome Miner, my ring has status "Mining" but below there is "Interface offline".
A simple restart miner can solve the problem, but it seems there's no way for now to handle those cases with rules. Could you add this "Interface offline" option to rules with the possibility to configure a timer. For example, if miner's status is "Mining" but "interface offline" for 60 sec, then we can chose an action.

patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1014


View Profile WWW
November 04, 2017, 04:30:48 PM
 #2556

Hey,

i saw that there was an outage on the granatgas-pool and there was no alarm being triggered.
In the dashboard i could see that the hashrate dropped to 0 when there was this outage.
One D3- miner was configured to use Granatgas only so it did not switch.
Another thing i saw is that one miner had a dead hashboard so it lost 33% of its hashrate.
Does decreased hashrate trigger an alert ?
Not out-of-the-box, but it's possible to configure. I think there are two examples of rules that can be of interest here:
"Example: Show notification on low hashrate" (you can modify this one to Reboot in addition to showing a notification)
"Example: Reboot an Antminer on chip failures"
http://www.awesomeminer.com/help/rules.aspx

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 10,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
Mr_Snipes
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 100



View Profile WWW
November 04, 2017, 04:46:56 PM
 #2557

Thanks. I have also noticed that the recommended xnsub-param causes the profit estimate to stop working.
So if i use for instance this url  stratum+tcp://scrypt.eu.nicehash.com:3333#xnsub  the #xnsub is causing the profit-esti to stop working.
ThatDudeFerbs
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
November 04, 2017, 05:39:20 PM
 #2558

Hello,

I'm currently using Awesome Miner and I think I'm have an issue with the mining pools I've setup being recognized within the application. I have 3 separate mining pool groups configured. The first one contains 3 pools, the second contains 1 pool and the third contains 1 pool.

When Awesome Miner is running it only shows that I have 3 Total pools and 3 Enabled. I would think since I've configured 5 separate pools that it should show 5 Total with 5 Enabled.

ATM Awesome Miner will only switch between ETH and ETC (dual mining SIA) which are part of the same Pool Group. Even if I add the other two pools to the pool group that is working it still only shows 3 total pools.

I have unchecked the Failover Only check box on the 2nd and 3rd Pool Groups as well as setup the priorities for each individual pool, but I don't know what else to try or what I might be doing wrong.

Any help would be greatly appreciated, thank you.
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1014


View Profile WWW
November 04, 2017, 09:31:44 PM
 #2559

So I've got a profit problem here that I'm not sure if we can solve.

I'm currently mining Metaverse (ETP). It is an Ethash based coin but the DAG right now is really small, so my farm is getting >1GHs
If I switch back to mining Ethereum, the DAG is much bigger and my farm gets about 850MHs

So on the coin base it shows that ETH is more profitable to mine.. when in reality ETP is more profitable to mine :/
These scenarios can be difficult, as Awesome Miner cannot automatically figure this out for your.

What you could try: Go to the Coins tab, select ETP and open the Properties. Set a higher Profitability Factor to favor this coin. Does that work for your scenario?

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 10,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1014


View Profile WWW
November 04, 2017, 09:32:41 PM
 #2560

hello patrick, I added an algo veltor, x17, phi on zpool.ca. on online statistics I see that x17 will bring me 0.001 BTC cue per day, but the program stubbornly digs the veltor (in online it's the third one from above) which brings less. why is that?
Right click on the miner, select View Details and look at the Profit Switcher tab - is this information correct?

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 10,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
Pages: « 1 ... 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 [128] 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 ... 366 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!