Bitcoin Forum
May 25, 2019, 02:34:53 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 [409] 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 ... 488 »
  Print  
Author Topic: [Awesome Miner] - Powerful Windows GUI to manage and monitor up to 200000 miners  (Read 624422 times)
mmartoccia
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 0


View Profile
November 29, 2018, 03:23:38 PM
 #8161

Is there a way to use Rules to be notified when a Pool Group reaches a profit value?
It should be possible if you create a Profit Profile that only uses this Pool Group.

You can then create a rule simliar to "Example: Start mining when profitability is above a defined value":
https://support.awesomeminer.com/support/solutions/articles/35000085907-rules-detect-mining-issues-and-automate-tasks

In this example, the action is to start the mining. You can change this to use the Notification action instead.

Appreciate the response!  If I have more than one Profit Profile, how does the rule evaluate which of the two is at or above value? 
1558794893
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558794893

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558794893
Reply with quote  #2

1558794893
Report to moderator
PLAY OVER 3000 GAMES
LIGHTNING FAST WITHDRAWALS
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1558794893
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558794893

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558794893
Reply with quote  #2

1558794893
Report to moderator
jaye1701
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
November 29, 2018, 05:46:03 PM
 #8162

Hello everyone!!

I updated about 20 minutes ago, and since there was a miner update (Gminer) I benchmarked like I always do.

This time however the benchmark failed. The miner would not start. I tried EWBF and it worked fine.
I then tried to mine BTG from miningpoolhub with both to make sure the pool was ok. Again, Gminer did the quick flash and fail.
I can't see what I am doing wrong. Anyone have any clue?  Here is the diagnostic.

Initialize diagnostics (20)
Starting Diagnostics. Awesome Miner version: 6.0.1
OS: Microsoft Windows 10 Pro 64-bit
nVidia driver version: 416.34
Microsoft VC++ 2013 runtime installed: Yes
Microsoft VC++ 2015 runtime installed: Yes
Starting Mining Software
Setting up Miner Engine. Instance: 1
Engine Type: GMiner, Auto Download: True, EnginePath: , Subtype: Disabled, CustomExecutable:
Properties: (WindowMode: ConsoleFormat, EngineType: GMiner, IsProfitMiner: False)
====================================================================================================
C:\Users\Jaye\AppData\Local\AwesomeMiner\gminer_1_09_windows64_1\miner.exe  -a 144_5 -s us-east.equihash-hub.miningpoolhub.com -n 20595 -u blahblah.blah -p x --api 4028
====================================================================================================
> personalization string not specified
Failed to start miner process: Process has exited, so the requested information is not available.
Failed to start miner in Diagnostics mode
Diagnostics completed
Cryptcodin
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 134
Merit: 3


View Profile
November 29, 2018, 06:10:42 PM
 #8163

There is a fake site with the same name with .info at the end.

Those downloads contains WIN32:CoinThief-A [Trj] - dllhostwin.exe, IPD:Generic.8f004ac699ea.3.2 - AwesomeMiner.exe in a .zip file.
Thanks for sharing this information. There have been fake sites in the past as well.

They should however all rank very low on Google so the only way to end up there is to follow a malicious link posted by someone.



At https://duckduckgo.com/ it is at the top almost Sad

I blocked it with Pi-Hole.
trucobit
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 2


View Profile
November 30, 2018, 01:41:10 AM
 #8164

GMiner v1.10 available for download

v1.10
+ fixed performance regression on Equihash 144,5/Equihash 192,7 under Windows

Download links:
Linux x64 https://mega.nz/#F!HeIHzYDI!Rf3-qpxMjAkeQ7SDeeN2rw
Windows x64 https://mega.nz/#F!2GQl0AaR!_YzlNiVNNOUbEqYwz40E8A

New gminer 1.10 with improvements, you can provide me with a correct url to add it as custom, until you update again. Thanks in advance
bensam1231
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428
Merit: 1011


View Profile
November 30, 2018, 08:38:28 AM
 #8165

Hey Patrik, please add a Tab for Properties>Command Line>Parameters in the main miner window where you have Summary, Pools, GPU, Etc when you click on each miner. That is probably the absolutely most tweaked and hardest to get to element in the UI right now. That's extremely useful for adjusting, testing new configs, troubleshooting.

I buy private Nvidia miners. Send information and/or inquiries to my PM box.
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1554
Merit: 1019


View Profile WWW
November 30, 2018, 01:58:33 PM
 #8166

Is there a way to use Rules to be notified when a Pool Group reaches a profit value?
It should be possible if you create a Profit Profile that only uses this Pool Group.

You can then create a rule simliar to "Example: Start mining when profitability is above a defined value":
https://support.awesomeminer.com/support/solutions/articles/35000085907-rules-detect-mining-issues-and-automate-tasks

In this example, the action is to start the mining. You can change this to use the Notification action instead.

Appreciate the response!  If I have more than one Profit Profile, how does the rule evaluate which of the two is at or above value? 
OK - now I see the difficulty here. The trigger for "Revenue and profit" is considering all miners that you have enabled for the rule (either all miners or specific miners you apply the rule for).

If you configure the rule to look at the Profit Profile, it will look at the Profit Profile for each of the miners enabled for the rule. So you do need to have one miner using this Profit Profile for the concept to work. Based on your description, this may not be the case and you simply want to get notifications without having any miners using the Profit Profile already. Is that correct?

This trigger would then need to be improved to allow you to set a specific Profit Profile, not related to any of the profiles for the miners.

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 200,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1554
Merit: 1019


View Profile WWW
November 30, 2018, 02:00:31 PM
 #8167

Hello everyone!!

I updated about 20 minutes ago, and since there was a miner update (Gminer) I benchmarked like I always do.

This time however the benchmark failed. The miner would not start. I tried EWBF and it worked fine.
I then tried to mine BTG from miningpoolhub with both to make sure the pool was ok. Again, Gminer did the quick flash and fail.
I can't see what I am doing wrong. Anyone have any clue?  Here is the diagnostic.

Initialize diagnostics (20)
Starting Diagnostics. Awesome Miner version: 6.0.1
OS: Microsoft Windows 10 Pro 64-bit
nVidia driver version: 416.34
Microsoft VC++ 2013 runtime installed: Yes
Microsoft VC++ 2015 runtime installed: Yes
Starting Mining Software
Setting up Miner Engine. Instance: 1
Engine Type: GMiner, Auto Download: True, EnginePath: , Subtype: Disabled, CustomExecutable:
Properties: (WindowMode: ConsoleFormat, EngineType: GMiner, IsProfitMiner: False)
====================================================================================================
C:\Users\Jaye\AppData\Local\AwesomeMiner\gminer_1_09_windows64_1\miner.exe  -a 144_5 -s us-east.equihash-hub.miningpoolhub.com -n 20595 -u blahblah.blah -p x --api 4028
====================================================================================================
> personalization string not specified
Failed to start miner process: Process has exited, so the requested information is not available.
Failed to start miner in Diagnostics mode
Diagnostics completed

The issue is related to the missing personalization string. Did you manually add this pool in Awesome Miner, or was is a re-use of one of the predefined pools?

If you added this pool yourself, please open the properties of the pool and fill in the Personalization field: BgoldPoW

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 200,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1554
Merit: 1019


View Profile WWW
November 30, 2018, 02:01:17 PM
 #8168

GMiner v1.10 available for download

v1.10
+ fixed performance regression on Equihash 144,5/Equihash 192,7 under Windows

Download links:
Linux x64 https://mega.nz/#F!HeIHzYDI!Rf3-qpxMjAkeQ7SDeeN2rw
Windows x64 https://mega.nz/#F!2GQl0AaR!_YzlNiVNNOUbEqYwz40E8A

New gminer 1.10 with improvements, you can provide me with a correct url to add it as custom, until you update again. Thanks in advance
The next release of Awesome Miner will use this link for v1.10:
https://s3.amazonaws.com/awesomeminer-download/gminer_1_10_windows64.zip

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 200,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1554
Merit: 1019


View Profile WWW
November 30, 2018, 02:13:10 PM
 #8169

Hey Patrik, please add a Tab for Properties>Command Line>Parameters in the main miner window where you have Summary, Pools, GPU, Etc when you click on each miner. That is probably the absolutely most tweaked and hardest to get to element in the UI right now. That's extremely useful for adjusting, testing new configs, troubleshooting.
Hello again and thanks for your feedback! I agree with your point here so I will see if there is a good way of making it easier to access this setting via the tabs while still not making it look too odd to have a specific setting outside the Properties.

There is also another feature that you might find helpful when testing different settings. In the Benchmark dialog for a miner, you can click on the drop down arrow next to the Start button to run a benchmark with specific command line parameters. This is intended to be a way where you try different command lines and see the result. What you enter here is however not saved to the Properties of the miner, but it for some testing scenarios it might still be of help.

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 200,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
bensam1231
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428
Merit: 1011


View Profile
November 30, 2018, 03:37:44 PM
 #8170

Hey Patrik, please add a Tab for Properties>Command Line>Parameters in the main miner window where you have Summary, Pools, GPU, Etc when you click on each miner. That is probably the absolutely most tweaked and hardest to get to element in the UI right now. That's extremely useful for adjusting, testing new configs, troubleshooting.
Hello again and thanks for your feedback! I agree with your point here so I will see if there is a good way of making it easier to access this setting via the tabs while still not making it look too odd to have a specific setting outside the Properties.

There is also another feature that you might find helpful when testing different settings. In the Benchmark dialog for a miner, you can click on the drop down arrow next to the Start button to run a benchmark with specific command line parameters. This is intended to be a way where you try different command lines and see the result. What you enter here is however not saved to the Properties of the miner, but it for some testing scenarios it might still be of help.

Alright, yeah it is kinda out of place, but very useful for testing things. I'll check out the other option. I've never used the benchmark dialogue.

Can a c# script in rules be used to monitor a text file and look for a specific value such as a date and time?

I buy private Nvidia miners. Send information and/or inquiries to my PM box.
leoncryp
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
November 30, 2018, 05:34:49 PM
 #8171

Hey man can you add ubqminer 0.17.0-alpha.1

https://github.com/ubiq/ubqminer/releases

ubiq forked an neither CM,ethminer, bminer or phoenixminer works now.

ethminer 0.17.0-alpha.1  doesn't work .

I got the ubqminer working with the upload tool under ethminer

my settings if it helps

Code:
--work-timeout 880 --cl-local-work 64 -G

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

I put that in the command line then i let awesome do the rest .


 I'm sure your a ware of it, just making it easy for others that mine ubiqcoins



Are you using Awesome miner with ubqminer as standalone?
or have you got it doing auto profit switching?
I cant seem to get it working with auto profit switching,
Ive added the coin, miner profile, pool setup
but auto profit switch working
trucobit
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 2


View Profile
November 30, 2018, 06:10:37 PM
 #8172

GMiner v1.10 available for download

v1.10
+ fixed performance regression on Equihash 144,5/Equihash 192,7 under Windows

Download links:
Linux x64 https://mega.nz/#F!HeIHzYDI!Rf3-qpxMjAkeQ7SDeeN2rw
Windows x64 https://mega.nz/#F!2GQl0AaR!_YzlNiVNNOUbEqYwz40E8A

New gminer 1.10 with improvements, you can provide me with a correct url to add it as custom, until you update again. Thanks in advance
The next release of Awesome Miner will use this link for v1.10:
https://s3.amazonaws.com/awesomeminer-download/gminer_1_10_windows64.zip

Thanks patrike. Inform everyone that version 1.10 returns to give the hash that was in 1.08 that was lost in 1.09. So it is recommended that you know how to add it as custom.
mmartoccia
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 0


View Profile
November 30, 2018, 06:13:34 PM
 #8173

Is there a way to use Rules to be notified when a Pool Group reaches a profit value?
It should be possible if you create a Profit Profile that only uses this Pool Group.

You can then create a rule simliar to "Example: Start mining when profitability is above a defined value":
https://support.awesomeminer.com/support/solutions/articles/35000085907-rules-detect-mining-issues-and-automate-tasks

In this example, the action is to start the mining. You can change this to use the Notification action instead.

Appreciate the response!  If I have more than one Profit Profile, how does the rule evaluate which of the two is at or above value?  
OK - now I see the difficulty here. The trigger for "Revenue and profit" is considering all miners that you have enabled for the rule (either all miners or specific miners you apply the rule for).

If you configure the rule to look at the Profit Profile, it will look at the Profit Profile for each of the miners enabled for the rule. So you do need to have one miner using this Profit Profile for the concept to work. Based on your description, this may not be the case and you simply want to get notifications without having any miners using the Profit Profile already. Is that correct?

This trigger would then need to be improved to allow you to set a specific Profit Profile, not related to any of the profiles for the miners.

Yes, you got it and that would be ideal!  If a Profit Profile, Profile Group or even an Algorithm class in Coins (based on profit) could be leveraged for a trigger without an association to a miner this would give me what I'm looking for.  Thank you for digging in.
baf28
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 117
Merit: 0


View Profile
December 01, 2018, 11:03:22 AM
 #8174

Please tell me which API BCD has to check the balance?
Thank.
Lunga Chung
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 187
Merit: 0


View Profile
December 01, 2018, 01:57:14 PM
 #8175

Please add a complete export of settings (not just workers, pools, groups and rules) like balances, custom calculations, e-mail alert rules and settings etc etc. This would make migration easy.

Also it would great to be able to choice for coins properties from which exchange to calculate profit (the filter list isn't that good I keep getting random exchanges for certain coins)

Thx
Laugaricio
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
December 02, 2018, 12:39:59 AM
 #8176

Please add a complete export of settings (not just workers, pools, groups and rules) like balances, custom calculations, e-mail alert rules and settings etc etc. This would make migration easy.

Also it would great to be able to choice for coins properties from which exchange to calculate profit (the filter list isn't that good I keep getting random exchanges for certain coins)

Thx
You can copy your "ConfigData.xml" (C:\Users\[user]\AppData\Roaming\AwesomeMiner), there are continuously saved all of the data.
freddyk
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 45
Merit: 0


View Profile
December 02, 2018, 07:21:14 AM
 #8177

Patrike, please add the algorithm X21S
Cab tastic
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
December 02, 2018, 08:40:48 AM
 #8178

Hi,

I have been using your program for some time and in my opinion it's the best out there. I have been using GPU to mine predominantly but I have two FPGA's on the way soon. Do you know if these can be incorporated into your program in the future?
Filix
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
December 02, 2018, 10:40:15 AM
 #8179

Hmmm I just used the update function from inside awesome miner and the 6.0.1 gets quarantined by bitdefender. Been using the software for months now together with bitdefender, never had any issues so far.

https://i.imgur.com/XW9L6nQ.png

Is there any way to downgrade to 6.0.0?
skh00
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
December 02, 2018, 10:45:13 AM
 #8180

How i can get access by  API to miner Tag options? 
Pages: « 1 ... 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 [409] 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 ... 488 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!