Bitcoin Forum
December 11, 2016, 08:21:45 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
Author Topic: lmao 3853 hashes per second LITECOIN  (Read 6296 times)
John (John K.)
Global Troll-buster and
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092


Will read PM's. Have more time lately


View Profile
March 20, 2012, 06:05:55 AM
 #21

If anyone wants to give me a command to run on my server to test generating LTC, let me know.

Wow, what's the Xeon model?

My BTC Tip Jar: 1Pgvfy19uwtYe5o9dg3zZsAjgCPt3XZqz9 , GPG ID: B3AAEEB0 ,OTC ID: johnthedong
Escrow service is available on a case by case basis! (PM Me to verify I'm the escrow!)

1481444505
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481444505

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481444505
Reply with quote  #2

1481444505
Report to moderator
1481444505
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481444505

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481444505
Reply with quote  #2

1481444505
Report to moderator
1481444505
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481444505

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481444505
Reply with quote  #2

1481444505
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
NothinG
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560



View Profile
March 20, 2012, 06:21:56 AM
 #22

If anyone wants to give me a command to run on my server to test generating LTC, let me know.

Wow, what's the Xeon model?
W3520 @ 2.67Ghz
VDS (Virtualized Dedicated Server)

marked
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168



View Profile
March 20, 2012, 10:48:46 AM
 #23

If anyone wants to give me a command to run on my server to test generating LTC, let me know.

don't know what the ufasoft option is but something like:

--algo scrypt

is required. else use pooler's Litecoin miner, and point it at one of the litecoin pools listed in the alternative cryptocurrencies topic.

./minerd -t 2 -s 5 -o http://litecoinpool.org:9332/ -O <user>.1:<pass>

edit: actually you'll need to alter the -t 2 to double your thread capacity

http://litecoinpool.org:9332
http://mine.pool-x.eu:8337
http://miningpool.com:9350
http://funcoin.org:
http://ejpool.info:8080

marked
NothinG
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560



View Profile
March 20, 2012, 02:00:31 PM
 #24

If anyone wants to give me a command to run on my server to test generating LTC, let me know.

don't know what the ufasoft option is but something like:

--algo scrypt

is required. else use pooler's Litecoin miner, and point it at one of the litecoin pools listed in the alternative cryptocurrencies topic.

./minerd -t 2 -s 5 -o http://litecoinpool.org:9332/ -O <user>.1:<pass>

edit: actually you'll need to alter the -t 2 to double your thread capacity

http://litecoinpool.org:9332
http://mine.pool-x.eu:8337
http://miningpool.com:9350
http://funcoin.org:
http://ejpool.info:8080

marked
Okay, thanks. I'll see if I can grab some shares for the next 2-3 hours.



[Edit]: Yay for being retarded. I was using "--a scrypt" instead of "-a scrypt". Changes the whole game. xD...So yeah, 30khash/s.

marked
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168



View Profile
March 21, 2012, 12:10:04 AM
 #25

[Edit]: Yay for being retarded. I was using "--a scrypt" instead of "-a scrypt". Changes the whole game. xD...So yeah, 30khash/s.

Huh. I appear to have a missing or unposted message.

I thought I'd posted about 30 minutes after your post to make sure that you were using the correct algo switch, as I couldn't see you on ejpool.

 I had downloaded and gotten the ufasoft miner to work but was running at about 50% of the hashrate compared to that of pooler's miner, so you might get up to 60kh/s, maybe more. I know that there have been recent enhancements for new chips in the 2.15 release, that gave significant performance increases over the preceeding releases.

marked
NothinG
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560



View Profile
March 21, 2012, 02:02:39 AM
 #26

[Edit]: Yay for being retarded. I was using "--a scrypt" instead of "-a scrypt". Changes the whole game. xD...So yeah, 30khash/s.

Huh. I appear to have a missing or unposted message.

I thought I'd posted about 30 minutes after your post to make sure that you were using the correct algo switch, as I couldn't see you on ejpool.

 I had downloaded and gotten the ufasoft miner to work but was running at about 50% of the hashrate compared to that of pooler's miner, so you might get up to 60kh/s, maybe more. I know that there have been recent enhancements for new chips in the 2.15 release, that gave significant performance increases over the preceeding releases.

marked
I honestly am just CPU mining for testing. I'm not looking to get coins.

Pages: « 1 [2]  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!