Bitcoin Forum
June 19, 2018, 05:00:45 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Problem with mining  (Read 1210 times)
edd_nl
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
May 04, 2011, 08:34:44 PM
 #1

Probably a stupid question but....

I am trying to mine on a windows 64 bit system with Intel Processor and NVidea graphics card. The mining GUI shows 'AMD accelerated parallel processing'.
I'm using python OpenCL bitcoin miner (poclbm_py2exe_20110428) What is wrong? I do not have an ATI card or remains of an ATI card in my software list... Thanks in advance!

http://img819.imageshack.us/img819/8236/afbeelding1da.png

http://img836.imageshack.us/img836/7180/afbeelding2qx.png

1529427645
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529427645

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529427645
Reply with quote  #2

1529427645
Report to moderator
I HATE TABLES I HATE TABLES I HA(╯°□°)╯︵ ┻━┻ TABLES I HATE TABLES I HATE TABLES
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1529427645
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529427645

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529427645
Reply with quote  #2

1529427645
Report to moderator
Convery
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 347
Merit: 250


The revolutionary trading ecosystem


View Profile WWW
May 04, 2011, 10:42:51 PM
 #2

Why do you use AMD drivers for your Nvidia card?

|
|
QRX|
|
QURREX - QRXTest MVP |Source
www.qurrex.com

████
 ████
  ████
   ████
    ████
     ████
      ████
       ████
        ████
       ████
      ████
     ████
    ████
   ████
  ████
 ████
████

████
 ████
  ████
   ████
    ████
     ████
      ████
       ████
        ████
       ████
      ████
     ████
    ████
   ████
  ████
 ████
████
edd_nl
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
May 05, 2011, 07:26:25 AM
 #3

I do not know. My graphic card says it has nvidia drivers....
allinvain
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2534
Merit: 1050



View Profile
May 05, 2011, 07:58:11 AM
 #4

Nope I don't buy that. I bet you anything you or whoever installed AMD SDK 2.1!


Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!