Bitcoin Forum
April 20, 2019, 09:22:33 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Verification failed, check hardware!  (Read 1141 times)
Lian01
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
August 23, 2014, 03:38:59 PM
 #1

Okey, im a noob when it comes to Bitcoin.
I just downloaded the block chain and registered to the Slush's pool, and basically did exactly what needs to be done (Apparently i havvent)

"2014-08-23 17:19:21: Listener for "Default": api2.bitcoin.cz:8332 23/08/2014 17:19:21, Verification failed, check hardware! (0:1:Cayman, a84d184d)!
This is the error i keep getting, at the same time it says  "shares: 0 accepted"

I have also moved my block chain data to my G: drive, but in GUIminer im not sure i have "Set bitcoin data directory" correctly?...
My block chain is under "G:\Bitcoin" Witch i also set bitcoin data directory to. Is this correct ?

Specs: x2 Radeon HD 6900 Crossfire.  i7 -2600K @ 3.40Ghz
New drivers for Radeon is also downloaded.
1555795353
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555795353

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555795353
Reply with quote  #2

1555795353
Report to moderator
1555795353
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555795353

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555795353
Reply with quote  #2

1555795353
Report to moderator
100% New Software
PC, Mac, Android, & HTML5 Clients
Krill Rakeback
Low Rake
Bitcoin Poker 3.0
Bad Beat Jackpot
SwC Poker Relaunch
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1555795353
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555795353

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555795353
Reply with quote  #2

1555795353
Report to moderator
1555795353
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555795353

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555795353
Reply with quote  #2

1555795353
Report to moderator
1555795353
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555795353

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555795353
Reply with quote  #2

1555795353
Report to moderator
Wusolini
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1190
Merit: 1000


no need to carry heavy money bags anymore


View Profile
August 23, 2014, 04:27:26 PM
 #2

Okey, im a noob when it comes to Bitcoin.
I just downloaded the block chain and registered to the Slush's pool, and basically did exactly what needs to be done (Apparently i havvent)

"2014-08-23 17:19:21: Listener for "Default": api2.bitcoin.cz:8332 23/08/2014 17:19:21, Verification failed, check hardware! (0:1:Cayman, a84d184d)!
This is the error i keep getting, at the same time it says  "shares: 0 accepted"

I have also moved my block chain data to my G: drive, but in GUIminer im not sure i have "Set bitcoin data directory" correctly?...
My block chain is under "G:\Bitcoin" Witch i also set bitcoin data directory to. Is this correct ?

Specs: x2 Radeon HD 6900 Crossfire.  i7 -2600K @ 3.40Ghz
New drivers for Radeon is also downloaded.


DO NOT MINE BITCOINS WITH GPU. You will get nothing.
Try alt-coins (multipools, like coinshift, coinsolver...)

Lian01
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
August 23, 2014, 06:32:36 PM
 #3

If i use coinshift/coinsilver, what Miner program should i then use? Couse right now my GUIminer isnt working properly...
Wusolini
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1190
Merit: 1000


no need to carry heavy money bags anymore


View Profile
August 23, 2014, 06:35:29 PM
 #4

If i use coinshift/coinsilver, what Miner program should i then use? Couse right now my GUIminer isnt working properly...

Focus on N-scypt coins, so Vertminer is good choice. Coinsolver has nice guide how to set up on their pages.

Lian01
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
August 24, 2014, 11:19:08 AM
 #5

Sounds good. What mining program should i use? Tried pointing my GUIminer program to Coinsolver's adress, witch i only get the same error "Verification failed"

I also download vertminer, but it doesent have any .exe program ?
Wusolini
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1190
Merit: 1000


no need to carry heavy money bags anymore


View Profile
August 25, 2014, 06:34:46 PM
 #6

Sounds good. What mining program should i use? Tried pointing my GUIminer program to Coinsolver's adress, witch i only get the same error "Verification failed"

I also download vertminer, but it doesent have any .exe program ?

It has exe file, but probably was removed by your antivirus.

I afraid your GUI miner is using newer version of cg, or bfg miners. Notice that GPU mining is supported up to  (i think) 3.7.2 ver. but not further.
Try to use some older version of cgminer.

 

Lian01
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
August 28, 2014, 02:48:34 PM
 #7

Thanks alot for this reply!

I just downloaded Cgminer 3.7.2 and launched the cgminer.exe program.
But do you have any recommendations to create an .bat file witch automatically opens the program, (with URL, username and pw) and to keep the temperatur a bit down?
Had to shut down cgminer.exe after i figure out the temp whas way to high, 97 celcius.

I also found this link, but i dont get it to work...
cgminer.exe --scrypy -o stratum+tcp://url of your pool:port  -u worker.name -p workerpassword -I 13

The url im using is "http://api.bitcoin.cz:8332"    "stratum.bitcoin.cz:3333"
I assume i need to use the stratum URL?


Wusolini
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1190
Merit: 1000


no need to carry heavy money bags anymore


View Profile
August 28, 2014, 03:30:03 PM
 #8

Thanks alot for this reply!

I just downloaded Cgminer 3.7.2 and launched the cgminer.exe program.
But do you have any recommendations to create an .bat file witch automatically opens the program, (with URL, username and pw) and to keep the temperatur a bit down?
Had to shut down cgminer.exe after i figure out the temp whas way to high, 97 celcius.

I also found this link, but i dont get it to work...
cgminer.exe --scrypy -o stratum+tcp://url of your pool:port  -u worker.name -p workerpassword -I 13

The url im using is "http://api.bitcoin.cz:8332"    "stratum.bitcoin.cz:3333"
I assume i need to use the stratum URL?



Bat file can make it easier, but also you can create config file.

there is TYPO in by you found bat file, there should be --scrypt (not scrypy)

example of my old bat file (for scrypt):
Quote
cgminer --scrypt -u addy -p pass -o stratum+tcp://middlecoin.com:3333 -I 20 -w 128 --thread-concurrency 8000 -g 1

tip. you can adjust settings while cgminer is running. press "G" to get access to GPU sub menu, where you can change intensity, GPU and memory clock etc.

when you will be satisfied, go to "setup menu" (press "S") and make a config file (press "W"), if you name it cgminer.conf it will run automatically with your cgminer.

conf. file example (for scrypt):
Quote
{
"pools" : [

   
   {
      "url" : "stratum+tcp://coinsolver.com:3333",
      "user" : "xxx",
      "pass" : "d=128"
   },

   {
      "url" : "eu-west.coinshift.com:3333",
      "user" : "xxxxx",
      "pass" : "xxx"
   },
   {
      "url" : "stratum+tcp://eu.multipool.us:7777",
      "user" : "xxxx",
      "pass" : "xxx"
   },
      
   {
      "url" : "stratum+tcp://middlecoin.com:3333",
      "user" : "xxx",
      "pass" : "xxxx"
   },
   
   {
      "url" : "stratum+tcp://eu.wafflepool.com:3333",
      "user" : "xxxx",
      "pass" : "d=256"
   }





]
,

"intensity" : "15",
"vectors" : "1",
"worksize" : "256",
"kernel" : "scrypt",
"lookup-gap" : "0",
"thread-concurrency" : "8192",
"shaders" : "1024",
"gpu-engine" : "830",
"gpu-fan" : "0-85",
"auto-fan" : true,
"gpu-memclock" : "1350",
"gpu-memdiff" : "0",
"gpu-powertune" : "0",
"gpu-vddc" : "0.000",
"temp-cutoff" : "90",
"temp-overheat" : "85",
"temp-target" : "75",
"api-port" : "4028",
"auto-fan" : true,
"expiry" : "120",
"gpu-dyninterval" : "7",
"gpu-platform" : "0",
"gpu-threads" : "1",
"log" : "5",
"no-pool-disable" : true,
"queue" : "1",
"scan-time" : "5",                                                                                                                           
"scrypt" : true,                                                                                                                             
"temp-hysteresis" : "3",                                                                                                                     
"shares" : "0",                                                                                                                             
"kernel-path" : "/opt/cgminer/bin"
}


 
But again, Do not mine bitcoins ( bitcoin.cz seems like bitcoin pool) best option is N-scrypt or scrypt coins and trade them to BTC.


Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!