Bitcoin Forum
November 19, 2018, 02:46:47 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 [7]  All
  Print  
Author Topic: Spiceminer's Ant Viewer - Online monitoring stats! alerts - Antminer monitoring!  (Read 21086 times)
bernard75
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260
Merit: 1000



View Profile
September 30, 2014, 07:00:31 PM
 #121

fixed bug

DOWNLOAD: SAntViewer.zip v1.1.12

Running smooth. THX!
1542638807
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542638807

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542638807
Reply with quote  #2

1542638807
Report to moderator
1542638807
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542638807

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542638807
Reply with quote  #2

1542638807
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1542638807
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542638807

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542638807
Reply with quote  #2

1542638807
Report to moderator
1542638807
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542638807

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542638807
Reply with quote  #2

1542638807
Report to moderator
yslyung
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1491
Merit: 1000


Mine Mine Mine


View Profile
October 17, 2014, 10:08:45 PM
 #122

many thx for creating a great software. looking fwd to more developments. good job OP !
spiceminer15
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 250



View Profile
October 17, 2014, 10:58:43 PM
 #123

many thx for creating a great software. looking fwd to more developments. good job OP !

thx  Cool

i use it all day everyday
opieum2
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 532
Merit: 500


View Profile
October 21, 2014, 04:00:13 AM
 #124

Great work!! I do like this tool. But I did notice a significant bug not noted in any version. If I enter any IP Range besides the ones listed by default to be scanned, it always just scans either 192.168.1.* or 2.* Any chance that can be addressed so any network can be scanned? Any defined? Or even an IP range?

"amtminers scam joshua zipkin scammer"
-Joshua Zipkin leaked skype chats http://bit.ly/1s7U2Yb
-For bitcoin to succeed the community must police itself.
spiceminer15
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 250



View Profile
October 21, 2014, 06:16:08 AM
 #125

i can add it to be able to scan any range, right now I meant it to have only those two. i'll make that change soon
nwoolls
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 840
Merit: 1001


View Profile WWW
October 21, 2014, 05:15:13 PM
 #126

i can add it to be able to scan any range, right now I meant it to have only those two. i'll make that change soon

You can use the following code to detect the IP addresses for local adapters and use those for the scans (to keep it configure-less):

https://github.com/nwoolls/MultiMiner/blob/master/MultiMiner.Utility/Net/LocalNetwork.cs#L20

MultiMiner: Any Miner, Any Where, on Any Device |  Xgminer: Mine with popular miners on Mac OS X
btc: 1BmXY4ZZQh1iHSVre658gM1gPAEtDnq8rv  |  ltc: LP1SsHZTDexndkvRKsqAkXNsienPHwaMb5  |  hardware: nwoolls at gmail dot com
spiceminer15
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 250



View Profile
October 21, 2014, 05:16:15 PM
 #127

i can add it to be able to scan any range, right now I meant it to have only those two. i'll make that change soon

You can use the following code to detect the IP addresses for local adapters and use those for the scans (to keep it configure-less):

https://github.com/nwoolls/MultiMiner/blob/master/MultiMiner.Utility/Net/LocalNetwork.cs#L20

just took a look at it, nice  Cool
spiceminer15
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 250



View Profile
November 04, 2014, 10:17:08 PM
 #128

fixed a bug that caused no data to be displayed from an antminer that isn't reporting any fan speeds. (my new s2 doesn't show fan speed lol)


spiceminer15
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 250



View Profile
November 13, 2014, 04:45:09 PM
 #129

fixed bug having to do with showing fan(s) speed

DOWNLOAD: SAntViewer.zip v1.1.14
opieum2
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 532
Merit: 500


View Profile
November 17, 2014, 05:24:14 AM
 #130

i can add it to be able to scan any range, right now I meant it to have only those two. i'll make that change soon

Thanks, again keep up the great work.

"amtminers scam joshua zipkin scammer"
-Joshua Zipkin leaked skype chats http://bit.ly/1s7U2Yb
-For bitcoin to succeed the community must police itself.
vabchgent
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 644
Merit: 251


OPEN GAMING PLATFORM


View Profile
December 08, 2014, 12:11:55 AM
 #131

I have a S1 on 192.168.1.x subnet and Computer(192.168.2.x)Location of ant viewer and S3 on 192.2.1.x subnet. I can ping the 192.168.1.x but the miner shows up dead on the dashboard. ApI is on . Also if I view details all the information is there. Any ideas - Because I am about out. Thanks for any help in advance.   

smracer
Donator
Hero Member
*
Offline Offline

Activity: 990
Merit: 1002



View Profile
December 18, 2014, 06:43:05 PM
 #132

I have over 250 S3+ and I want to change the first pool on each one.  Will this work or can I do this with a script. 

Logging in to each one at a time is taking forever.

Thanks

1smracer15yDLhJG27fd7GV3tegcNjtg2
spiceminer15
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 250



View Profile
December 19, 2014, 01:31:20 AM
 #133

I have over 250 S3+ and I want to change the first pool on each one.  Will this work or can I do this with a script. 

Logging in to each one at a time is taking forever.

Thanks

yea it should work. give it a try
yslyung
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1491
Merit: 1000


Mine Mine Mine


View Profile
December 22, 2014, 02:27:14 AM
 #134

works very well
Mikestang
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1204
Merit: 1000



View Profile
April 20, 2015, 05:51:56 PM
 #135

Is this software still current/supported?
michelem
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 999
Merit: 1000



View Profile WWW
April 21, 2015, 09:02:02 AM
 #136

Is this software still current/supported?

You could give a try to Minera if you need to monitor your Antminer, version 0.5.0 now supports them:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=596620.0
http://getminera.com

Get Minera. Your next bitcoin mining dashboard. Donations are welcome
Mikestang
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1204
Merit: 1000



View Profile
April 21, 2015, 11:44:34 PM
 #137

Minera is only for Linux if I'm not mistaken, and I'm not a Linux user (yet).
Mikestang
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1204
Merit: 1000



View Profile
May 07, 2015, 07:15:16 AM
 #138

fixed bug having to do with showing fan(s) speed

DOWNLOAD: SAntViewer.zip v1.1.14

Is this software still current/supported?

Installed the last published version, talks to my S3+ just fine but reports my S1 as 'Dead'; probably because I've updated its cgminer to 4.9.1a.



You could give a try to Minera if you need to monitor your Antminer, version 0.5.0 now supports them:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=596620.0
http://getminera.com

I've since found and use cryptoGlance, https://bitcointalk.org/index.php?topic=569924.0, works great. Smiley
spiceminer15
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 250



View Profile
September 23, 2015, 04:29:34 PM
 #139

Is this software still current/supported?

i sold off all my miners and got out of mining at the beginning of 2015.

thanks for checking it out though. good luck
Pages: « 1 2 3 4 5 6 [7]  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!