Bitcoin Forum
July 22, 2018, 01:33:33 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Blockchain Wallet  (Read 1200 times)
plogank
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 127
Merit: 100



View Profile
September 21, 2012, 02:50:08 AM
 #1

Has anyone been having trouble with Blockchain wallet? I find that when I use it on the web, sometimes I can send Bitcoins, some times I can't and some times I get an error message that says the bitcoins have already been spent.

When trying to send it Bitcoins using my iPad wallet I always get that error message stating that the Bitcoins have already been spent.

I can't see where it could be a problem on my hand.

If you like this post a donation would be nice....  1PhCzA9o1jcwHr7PR4mxea8nJYUJWpKAGb

Besides, It'll drive me crazy trying to figure where it came from.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1532266413
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532266413

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532266413
Reply with quote  #2

1532266413
Report to moderator
piuk
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 910
Merit: 1000



View Profile WWW
September 21, 2012, 11:24:09 AM
 #2

Sorry for this issue. Please try this transaction again now.

plogank
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 127
Merit: 100



View Profile
September 21, 2012, 01:07:35 PM
 #3

No change, both on the iPad app and the web site.

I've sent two emails on the issue. 

If you like this post a donation would be nice....  1PhCzA9o1jcwHr7PR4mxea8nJYUJWpKAGb

Besides, It'll drive me crazy trying to figure where it came from.
piuk
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 910
Merit: 1000



View Profile WWW
September 21, 2012, 01:44:53 PM
 #4

I think this is due to a bug in the IOS 6 safari browser.

http://stackoverflow.com/questions/12506897/ios6-safari-caching-ajax-results
 
please clear safari's cache and try again.

plogank
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 127
Merit: 100



View Profile
September 21, 2012, 06:35:33 PM
 #5

I think this is due to a bug in the IOS 6 safari browser.

http://stackoverflow.com/questions/12506897/ios6-safari-caching-ajax-results
 
please clear safari's cache and try again.

That took care of the problem with Safari. Thanks.

The iPad app still gets the error message, something about the Bitcoins having already been spent.  I'm assuming you will update the app to IOS 6 soon? I'm guessing that's the problem there also.

If you like this post a donation would be nice....  1PhCzA9o1jcwHr7PR4mxea8nJYUJWpKAGb

Besides, It'll drive me crazy trying to figure where it came from.
plogank
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 127
Merit: 100



View Profile
September 26, 2012, 02:28:46 AM
 #6

I think this is due to a bug in the IOS 6 safari browser.

http://stackoverflow.com/questions/12506897/ios6-safari-caching-ajax-results
 
please clear safari's cache and try again.

That took care of the problem with Safari. Thanks.

The iPad app still gets the error message, something about the Bitcoins having already been spent.  I'm assuming you will update the app to IOS 6 soon? I'm guessing that's the problem there also.

Still looking for a fix with the iPad Blockchain app.  It seems the trouble started when I upgraded to iOS 6.  Hope you plan a fix soon.  I really like that app.

If you like this post a donation would be nice....  1PhCzA9o1jcwHr7PR4mxea8nJYUJWpKAGb

Besides, It'll drive me crazy trying to figure where it came from.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!