Bitcoin Forum
November 17, 2017, 07:45:04 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [WTB] Older non-profitable or barely profitable miners  (Read 1323 times)
MCHouston
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686


Where am I?


View Profile
September 24, 2014, 12:19:54 AM
 #1

Hello,

I am in the final stages of securing my new home, and equipment to dedicate a lot of room to mining.  If you have any old miners that are just too expensive to run for you send me a PM, and I will offer you some money for them and I will cover shipping.

I will be buying from now till November for about 4-6 weeks.  For the bitcoin miners I am looking for 100Gh/s+ and for the altcoin miners 10Mh/s+.  Depending on amount, status, and reputation I may require that we use escrow for the deal.

Looking to add about 50KW worth of miners possible more to my collection.

Please include the below information in the PM.
Model?
Quantity?
Hash Rate per miner?
Required Wattage per miner?
PSU Included?
Controller Included?
Any problems?

TIA.

BTC 13WWomzkAoUsXtxANN9f1zRzKusgFWpngJ
LTC LKXYdqRzRC8WciNDtiRwCeb8tZtioZA2Ks
DOGE DMsTJidwkkv2nL7KwwkBbVPfjt3MhS4TZ9
1510947905
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1510947905

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1510947905
Reply with quote  #2

1510947905
Report to moderator
Coinlancer is Disrupting the Freelance marketplace!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
allinvain
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2338



View Profile
September 24, 2014, 01:21:59 AM
 #2

I have 5 Bitmine Coincraft A1 based miners and a Dragonminer. All of them hash at 1 TH stable. These are still profitable and mine more than they cost to run, however I'd like to change them to more power efficient miners as unlike you I don't have as much electrical capacity. Whereabouts are you located?

MCHouston
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686


Where am I?


View Profile
September 24, 2014, 01:26:13 AM
 #3

I have 5 Bitmine Coincraft A1 based miners and a Dragonminer. All of them hash at 1 TH stable. These are still profitable and mine more than they cost to run, however I'd like to change them to more power efficient miners as unlike you I don't have as much electrical capacity. Whereabouts are you located?

I am located in Houston, TX

BTC 13WWomzkAoUsXtxANN9f1zRzKusgFWpngJ
LTC LKXYdqRzRC8WciNDtiRwCeb8tZtioZA2Ks
DOGE DMsTJidwkkv2nL7KwwkBbVPfjt3MhS4TZ9
Knoxx
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16


View Profile
September 24, 2014, 03:46:07 AM
 #4

I am selling my antminer s3's if interested. Still very much profitable. I have a link here. Should be right above or close to you post. I can offer a deal for you if you take everything. Sounds like you have/want to have a big farm.
MCHouston
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686


Where am I?


View Profile
September 24, 2014, 05:38:07 AM
 #5

I am selling my antminer s3's if interested. Still very much profitable. I have a link here. Should be right above or close to you post. I can offer a deal for you if you take everything. Sounds like you have/want to have a big farm.

PM me a price for all your S3 and the power supplies.  I will pay for shipping via my FEDEX account.

BTC 13WWomzkAoUsXtxANN9f1zRzKusgFWpngJ
LTC LKXYdqRzRC8WciNDtiRwCeb8tZtioZA2Ks
DOGE DMsTJidwkkv2nL7KwwkBbVPfjt3MhS4TZ9
allinvain
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2338



View Profile
September 24, 2014, 12:02:03 PM
 #6

I have 5 Bitmine Coincraft A1 based miners and a Dragonminer. All of them hash at 1 TH stable. These are still profitable and mine more than they cost to run, however I'd like to change them to more power efficient miners as unlike you I don't have as much electrical capacity. Whereabouts are you located?

I am located in Houston, TX

Hmm, I'm in Canada (Ontario) so not sure if it's worth for you to pay shipping on my miners.

MCHouston
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686


Where am I?


View Profile
September 24, 2014, 03:44:59 PM
 #7

I have 5 Bitmine Coincraft A1 based miners and a Dragonminer. All of them hash at 1 TH stable. These are still profitable and mine more than they cost to run, however I'd like to change them to more power efficient miners as unlike you I don't have as much electrical capacity. Whereabouts are you located?

I am located in Houston, TX

Hmm, I'm in Canada (Ontario) so not sure if it's worth for you to pay shipping on my miners.

PM Sent.

BTC 13WWomzkAoUsXtxANN9f1zRzKusgFWpngJ
LTC LKXYdqRzRC8WciNDtiRwCeb8tZtioZA2Ks
DOGE DMsTJidwkkv2nL7KwwkBbVPfjt3MhS4TZ9
Xboxthreefixme
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 850


The one true king.


View Profile
September 25, 2014, 12:24:44 AM
 #8

we have a black widow 13mh & a BFL MINI RIG 500gh for sale pm a price

The one true king. 16wXmFwun1oQfvbgnQn19vQC6QEwKAFMr2
MCHouston
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686


Where am I?


View Profile
September 25, 2014, 01:53:48 AM
 #9

we have a black widow 13mh & a BFL MINI RIG 500gh for sale pm a price

PM Sent.

BTC 13WWomzkAoUsXtxANN9f1zRzKusgFWpngJ
LTC LKXYdqRzRC8WciNDtiRwCeb8tZtioZA2Ks
DOGE DMsTJidwkkv2nL7KwwkBbVPfjt3MhS4TZ9
tlon19
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 121


View Profile
September 25, 2014, 07:10:00 AM
 #10

have a red hash 105ghs
MCHouston
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686


Where am I?


View Profile
September 25, 2014, 07:41:59 AM
 #11

have a red hash 105ghs

PM Sent

BTC 13WWomzkAoUsXtxANN9f1zRzKusgFWpngJ
LTC LKXYdqRzRC8WciNDtiRwCeb8tZtioZA2Ks
DOGE DMsTJidwkkv2nL7KwwkBbVPfjt3MhS4TZ9
lazlopanaflex
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 191



View Profile
September 25, 2014, 05:41:45 PM
 #12

I have a hosted Ant S1, runs @ ~200

G2A.com: Best site on the web for cheap PC games. Bitcoin accepted! https://www.g2a.com/r/user-5772bce920be5
coinmaster222
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756


View Profile
September 25, 2014, 05:43:22 PM
 #13

I have GPU's!  Cheesy With lots of dust on them. I'm not sure if you'd be interested for such a thing.

quakefiend420
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 784


View Profile
September 25, 2014, 06:00:54 PM
 #14

Sent you a PM...no interest?
MCHouston
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686


Where am I?


View Profile
September 25, 2014, 06:32:23 PM
 #15

Sent you a PM...no interest?

Responded.

BTC 13WWomzkAoUsXtxANN9f1zRzKusgFWpngJ
LTC LKXYdqRzRC8WciNDtiRwCeb8tZtioZA2Ks
DOGE DMsTJidwkkv2nL7KwwkBbVPfjt3MhS4TZ9
MCHouston
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686


Where am I?


View Profile
September 25, 2014, 06:34:17 PM
 #16

I have GPU's!  Cheesy With lots of dust on them. I'm not sure if you'd be interested for such a thing.

Maybe but you would probably make more money selling them on Ebay to gamers.

BTC 13WWomzkAoUsXtxANN9f1zRzKusgFWpngJ
LTC LKXYdqRzRC8WciNDtiRwCeb8tZtioZA2Ks
DOGE DMsTJidwkkv2nL7KwwkBbVPfjt3MhS4TZ9
guitarplinker
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540



View Profile WWW
September 25, 2014, 09:32:09 PM
 #17

I sent you a PM as well. I forgot to mention in my PM that the price is negotiable, so keep that in mind as well.  Smiley
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!