Bitcoin Forum
October 18, 2019, 02:38:28 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 [133] 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 »
  Print  
Author Topic: ANTMINER S4 Discussion and Support Thread  (Read 300686 times)
Marvell1
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428
Merit: 1000


View Profile
April 13, 2015, 04:19:53 PM
 #2641

Man you guys are my heros!!  With 1 S4 running, the only one showing me love is ComEd when the electric bill shows up!!

During my winter I was running 11k watts.   My electricity company loved me so much that they had to split bill into two.  They were not setup to take such high bills for individuals so they split my bill in 2 that their system would take and I paid two bills all winter.

Yeah my bills are nuts too bascially 800usd a month.  There has to be a way to get a better rate.

⚫ ⚫ ⚫Make even more profit on crypto trading with secure automatic trading https://trade-mate.io⚫ ⚫ ⚫
1571366308
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571366308

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571366308
Reply with quote  #2

1571366308
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
notlist3d
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1000



View Profile
April 13, 2015, 04:24:35 PM
 #2642

Man you guys are my heros!!  With 1 S4 running, the only one showing me love is ComEd when the electric bill shows up!!

During my winter I was running 11k watts.   My electricity company loved me so much that they had to split bill into two.  They were not setup to take such high bills for individuals so they split my bill in 2 that their system would take and I paid two bills all winter.

Yeah my bills are nuts too bascially 800usd a month.  There has to be a way to get a better rate.

I'm in a large farm house so it adds some electricity plus mining.  I had some ugly ones in winter.  They were only set up for 1k on individual customers.  I am not a industrial/commercial account.   So 2 bills... was not fun but they were nice and did it easily.  That is one nice thing about being on a actual farm is a high electricity bill is not all that unusual.

On a side note I tried the nicehash firmware.  So far it seems to work as far as mining with nicehash.  I plan on going back to regular firmware after nicehash goes down on profit.
madmartyk
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1918
Merit: 1012


Yes I am a pirate, 300 years too late!


View Profile
April 13, 2015, 05:26:27 PM
 #2643

I'm surprised you haven't had a visit from the local PD or FBI, electric like that trips them off to grow lights!!

notlist3d
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1000



View Profile
April 13, 2015, 06:16:20 PM
 #2644

I'm surprised you haven't had a visit from the local PD or FBI, electric like that trips them off to grow lights!!

It's a small town. They know know the farmers family's from long long ago.   So I don't have any issues.   And on a farm it can take a heck of a lot of electricity.  Some of the big machines you can plug in to warm up and start easy in winter, so chances are they figured it was this being done.

But yea these S4's have made it through winter still working great.   Getting ready for summer now.  I have to say they were a high quality product.
Kexkey
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 237
Merit: 100

Smile while thinking.


View Profile
April 13, 2015, 06:39:37 PM
 #2645

wouw this is amazing  Shocked
i have got 10 Th (5 S4's) and i cant put more miners in my company, because our buildings electricity board cant handle more Sad
good work Wink

Thank you Cyper_BLC.

Mine can't handle anymore either until I get my power upgraded.  I found my limit when I added six (6) S5's to what you see in the picture.  The main breaker tripped after I turned on the 5th S5 with the AC going, 2 eyes on the stove top going, the oven going and the dryer going.  So, I'm not running the stove top and oven at the same time as the dryer or at the same time as the dish washer at the moment.  I turned off some S3's to have all S5's going.

I'm looking forward to upgrading the power.  I'm doubling the amps.  That means my income tax return will be gone once I get back - lol.  It's kind of expensive to upgrade power.  I'm not sure if I'm bumping up to 400 amps or 500 amps.  I suppose it depends on what my present "feeder" (service) cable can handle.  If it can handle 600 amps, I'll go ahead and upgrade to 600 amps.  It may be good for only 400 or 500 though.  It should be done by the end of May or first part of June.  There's a chance I might wait on spending that money upgrading power here to spend it on power at my next location.  I haven't decided yet.  Still doing the math.


Big plans, that's cool.  That's actually what I am planning right now, starting with a dedicated 200A next week and another 200A in a few months.  Then I'll see.  Electrician is coming next week but first I have to install some infrastructure (utility pole for the new electric line, underground wires, etc.) It is an exciting project, and with summer coming, wife, kids and friends starting to complain about the heat, I have no choice but moving my miners out of the 4 houses I'm using right now for all of them.   Wink


200Amps of miners will be crazy hot , i have only 60Amps and the heat is insane , my 2nd floor gets to 89 degress when its only 50-70outside

The two 200A panels won't be here in my home, the noise and heat would be intolerable.  I found a place that I rent on a farm, some kind of huge garage with no isolation and great ventilation, where I will install my little mining farm.  A farm within a farm, isn't it poetic?   Grin


This digital signature is not a digital signature.
madmartyk
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1918
Merit: 1012


Yes I am a pirate, 300 years too late!


View Profile
April 13, 2015, 06:41:30 PM
 #2646

Since you are a farmer on a farm you should be able to take part in the IRS tax cuts for farmers!!!  Cheesy

lovenlifelarge
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 678
Merit: 501



View Profile
April 13, 2015, 06:51:20 PM
Last edit: April 13, 2015, 07:09:29 PM by lovenlifelarge
 #2647

smit1237

I have noticed from talk in this thread that u have fixed the voltage on the S4, Whats the going donation to get access to this firmware??
Also with the voltage fix does that bring the fans more in line with your low fan firmware or offer this as an option???

▄▄▄████████▄▄▄
▄▄███▀▀▀      ▀▀▀███▄▄
▄██▀▀                ▀▀██▄
▄██▀                      ▀██▄
██▀                          ▀██
██▀                            ▀██
██▀    ███████        ███████    ▀██
▄██   ██████████████  ██████████   ██▄
██     ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄  ▄███████▄▄     ██
██     ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀  ███████▀▀▀     ██
██         ███████  ███████         ██
██         ▀██████████████▀         ██
▀██         ▀████████████▀         ██▀
██▄         ████████████         ▄██
██▄         ██████████         ▄██
██▄                          ▄██
▀██▄                      ▄██▀
▀██▄▄                ▄▄██▀
▀▀███▄▄▄      ▄▄▄███▀▀
▀▀▀████████▀▀▀
    ███████████████████████
█  ██             ██  █
█████             █████
█  ██             ██  █
█████             █████
█  ██             ██  █
███████████████████████
█  ██             ██  █
█████             █████
█  ██             ██  █
█████             █████
█  ██             ██  █
███████████████████████
█  ██             ██  █
█████             █████
█  ██             ██  █
█████             █████
█  ██             ██  █
███████████████████████
    ████████████████████▄
██                ████▄
██                ██████▄
██                ████████▄
██                ██████████▄
██                ████████████
██                ██        ██
██                ████████████
██                ██        ██
██████████████████████████████
██                          ██
██████████████████████████████
██                          ██
██████████████████████████████
██                          ██
██████████████████████████████
██                          ██
██████████████████████████████
██                          ██
██████████████████████████████
lovenlifelarge
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 678
Merit: 501



View Profile
April 13, 2015, 07:13:15 PM
 #2648

Bitmain, when can we expect a new firmware update to re-enable voltage control? The last update killed voltage control. I'd use the previous Oct 16th if I needed it right away, but the latest firmware is much more stable. With summer coming I'll be wanting to underclock and undervolt, along with many others I'm sure.
 
Please make sure that all 4 hash boards respond to voltage settings, previous firmware only controlled 3 of them while the forth was stuck at 0750.

Bitmain wants to be fail and not profitable our S4's. DONT USE LATEST FIRMWARE !

i am planing to share this solution step by step guide in here when this donation adress reach 4 BTC.

Can u explain what u mean about a fix & what it does??

▄▄▄████████▄▄▄
▄▄███▀▀▀      ▀▀▀███▄▄
▄██▀▀                ▀▀██▄
▄██▀                      ▀██▄
██▀                          ▀██
██▀                            ▀██
██▀    ███████        ███████    ▀██
▄██   ██████████████  ██████████   ██▄
██     ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄  ▄███████▄▄     ██
██     ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀  ███████▀▀▀     ██
██         ███████  ███████         ██
██         ▀██████████████▀         ██
▀██         ▀████████████▀         ██▀
██▄         ████████████         ▄██
██▄         ██████████         ▄██
██▄                          ▄██
▀██▄                      ▄██▀
▀██▄▄                ▄▄██▀
▀▀███▄▄▄      ▄▄▄███▀▀
▀▀▀████████▀▀▀
    ███████████████████████
█  ██             ██  █
█████             █████
█  ██             ██  █
█████             █████
█  ██             ██  █
███████████████████████
█  ██             ██  █
█████             █████
█  ██             ██  █
█████             █████
█  ██             ██  █
███████████████████████
█  ██             ██  █
█████             █████
█  ██             ██  █
█████             █████
█  ██             ██  █
███████████████████████
    ████████████████████▄
██                ████▄
██                ██████▄
██                ████████▄
██                ██████████▄
██                ████████████
██                ██        ██
██                ████████████
██                ██        ██
██████████████████████████████
██                          ██
██████████████████████████████
██                          ██
██████████████████████████████
██                          ██
██████████████████████████████
██                          ██
██████████████████████████████
██                          ██
██████████████████████████████
lovenlifelarge
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 678
Merit: 501



View Profile
April 13, 2015, 08:15:34 PM
 #2649

Give --bitmain-homemode a try, makes them significantly quieter and they run about 5c hotter. Very good tradeoff IMO.

How do u enable this??

▄▄▄████████▄▄▄
▄▄███▀▀▀      ▀▀▀███▄▄
▄██▀▀                ▀▀██▄
▄██▀                      ▀██▄
██▀                          ▀██
██▀                            ▀██
██▀    ███████        ███████    ▀██
▄██   ██████████████  ██████████   ██▄
██     ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄  ▄███████▄▄     ██
██     ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀  ███████▀▀▀     ██
██         ███████  ███████         ██
██         ▀██████████████▀         ██
▀██         ▀████████████▀         ██▀
██▄         ████████████         ▄██
██▄         ██████████         ▄██
██▄                          ▄██
▀██▄                      ▄██▀
▀██▄▄                ▄▄██▀
▀▀███▄▄▄      ▄▄▄███▀▀
▀▀▀████████▀▀▀
    ███████████████████████
█  ██             ██  █
█████             █████
█  ██             ██  █
█████             █████
█  ██             ██  █
███████████████████████
█  ██             ██  █
█████             █████
█  ██             ██  █
█████             █████
█  ██             ██  █
███████████████████████
█  ██             ██  █
█████             █████
█  ██             ██  █
█████             █████
█  ██             ██  █
███████████████████████
    ████████████████████▄
██                ████▄
██                ██████▄
██                ████████▄
██                ██████████▄
██                ████████████
██                ██        ██
██                ████████████
██                ██        ██
██████████████████████████████
██                          ██
██████████████████████████████
██                          ██
██████████████████████████████
██                          ██
██████████████████████████████
██                          ██
██████████████████████████████
██                          ██
██████████████████████████████
bittalc1
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 162
Merit: 100


View Profile
April 13, 2015, 09:33:15 PM
 #2650

Give --bitmain-homemode a try, makes them significantly quieter and they run about 5c hotter. Very good tradeoff IMO.

How do u enable this??

PARAMS="--bitmain-dev /dev/bitmain-asic --bitmain-options 115200:32:8:$timeout:$chip_value:$freq_value:0725 --bitmain-checkn2diff --bitmain-hwerror --version-file /usr/bin/compile_time --queue $queue_value --bitmain-homemode"
   
bittalc1
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 162
Merit: 100


View Profile
April 13, 2015, 09:36:04 PM
 #2651

Bitmain, when can we expect a new firmware update to re-enable voltage control? The last update killed voltage control. I'd use the previous Oct 16th if I needed it right away, but the latest firmware is much more stable. With summer coming I'll be wanting to underclock and undervolt, along with many others I'm sure.
 
Please make sure that all 4 hash boards respond to voltage settings, previous firmware only controlled 3 of them while the forth was stuck at 0750.

Bitmain wants to be fail and not profitable our S4's. DONT USE LATEST FIRMWARE !

i am planing to share this solution step by step guide in here when this donation adress reach 4 BTC.

Can u explain what u mean about a fix & what it does??
dont be lazy read few pages back. Smiley it allows to down the voltage to make the miners more power efficient. The newest jan firmware from bitmain does not allow this, they locked the voltage 0725 so you cant do shit
dmwardjr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1330
Merit: 1087


Crypto Trading Technical Analyst


View Profile
April 14, 2015, 12:25:46 AM
 #2652

Man you guys are my heros!!  With 1 S4 running, the only one showing me love is ComEd when the electric bill shows up!!

Sha Zammm!!!

I'm sure the power company does give you some love.  lol

Follow me on Trading View for excellent signals in Bitcoin/US dollar - Bitstamp - https://www.tradingview.com/u/ProwdClown/.  Will be on a paid subscription website soon with trading signals and technical education using Wyckoff Method in conjunction with Godmode and Stochastic RSI indicators for many more crypto currency pairs besides BTCUSD.
dmwardjr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1330
Merit: 1087


Crypto Trading Technical Analyst


View Profile
April 14, 2015, 12:28:41 AM
 #2653

wouw this is amazing  Shocked
i have got 10 Th (5 S4's) and i cant put more miners in my company, because our buildings electricity board cant handle more Sad
good work Wink

Thank you Cyper_BLC.

Mine can't handle anymore either until I get my power upgraded.  I found my limit when I added six (6) S5's to what you see in the picture.  The main breaker tripped after I turned on the 5th S5 with the AC going, 2 eyes on the stove top going, the oven going and the dryer going.  So, I'm not running the stove top and oven at the same time as the dryer or at the same time as the dish washer at the moment.  I turned off some S3's to have all S5's going.

I'm looking forward to upgrading the power.  I'm doubling the amps.  That means my income tax return will be gone once I get back - lol.  It's kind of expensive to upgrade power.  I'm not sure if I'm bumping up to 400 amps or 500 amps.  I suppose it depends on what my present "feeder" (service) cable can handle.  If it can handle 600 amps, I'll go ahead and upgrade to 600 amps.  It may be good for only 400 or 500 though.  It should be done by the end of May or first part of June.  There's a chance I might wait on spending that money upgrading power here to spend it on power at my next location.  I haven't decided yet.  Still doing the math.


Big plans, that's cool.  That's actually what I am planning right now, starting with a dedicated 200A next week and another 200A in a few months.  Then I'll see.  Electrician is coming next week but first I have to install some infrastructure (utility pole for the new electric line, underground wires, etc.) It is an exciting project, and with summer coming, wife, kids and friends starting to complain about the heat, I have no choice but moving my miners out of the 4 houses I'm using right now for all of them.   Wink


200Amps of miners will be crazy hot , i have only 60Amps and the heat is insane , my 2nd floor gets to 89 degress when its only 50-70outside

Damn, that is pretty hot for 60 amps of rigs.  Have you been brain storming about a means of getting the heat out.  It will get hot during the summer.  That AC is going to run non stop.

Follow me on Trading View for excellent signals in Bitcoin/US dollar - Bitstamp - https://www.tradingview.com/u/ProwdClown/.  Will be on a paid subscription website soon with trading signals and technical education using Wyckoff Method in conjunction with Godmode and Stochastic RSI indicators for many more crypto currency pairs besides BTCUSD.
dmwardjr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1330
Merit: 1087


Crypto Trading Technical Analyst


View Profile
April 14, 2015, 12:30:02 AM
 #2654

Man you guys are my heros!!  With 1 S4 running, the only one showing me love is ComEd when the electric bill shows up!!

During my winter I was running 11k watts.   My electricity company loved me so much that they had to split bill into two.  They were not setup to take such high bills for individuals so they split my bill in 2 that their system would take and I paid two bills all winter.

Yeah my bills are nuts too bascially 800usd a month.  There has to be a way to get a better rate.

Move to Washington State or Colorado.  There are counties in both states with rates less than 5.5 cents per kWH.  Only move if you plan on getting large though.

Follow me on Trading View for excellent signals in Bitcoin/US dollar - Bitstamp - https://www.tradingview.com/u/ProwdClown/.  Will be on a paid subscription website soon with trading signals and technical education using Wyckoff Method in conjunction with Godmode and Stochastic RSI indicators for many more crypto currency pairs besides BTCUSD.
philipma1957
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2618
Merit: 1934



View Profile
April 14, 2015, 12:44:00 AM
 #2655

Man you guys are my heros!!  With 1 S4 running, the only one showing me love is ComEd when the electric bill shows up!!

During my winter I was running 11k watts.   My electricity company loved me so much that they had to split bill into two.  They were not setup to take such high bills for individuals so they split my bill in 2 that their system would take and I paid two bills all winter.

Yeah my bills are nuts too bascially 800usd a month.  There has to be a way to get a better rate.

Move to Washington State or Colorado.  There are counties in both states with rates less than 5.5 cents per kWH.  Only move if you plan on getting large though.

If I younger and single I would have moved to Washington State to mine, but at 58 and married for 30+ years that is just not going to happen.

I would love to have 100 sp20's running in a Washington State   backyard with a  Barn paying 4 or 5 cents a kwatt.

Those sets of 15 sp20's were as low as 5k  so for about 40k I could of  had a 120th farm running Since Jan 1st. power would be under 2200 a month

I see BTC as the super highway and alt coins as taxis and trucks needed to move transactions.
dmwardjr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1330
Merit: 1087


Crypto Trading Technical Analyst


View Profile
April 14, 2015, 12:45:46 AM
 #2656

I'm surprised you haven't had a visit from the local PD or FBI, electric like that trips them off to grow lights!!

I don't think that happens as much these days because local PD and FBI especially are in cahoots with the NSA and have access to purchases made and websites visited.  They would know if grow lights, etc, were purchased on the web or else where through credit card bills and electronic bank records.  The 4th amendment is gone.  We no longer have privacy.

Follow me on Trading View for excellent signals in Bitcoin/US dollar - Bitstamp - https://www.tradingview.com/u/ProwdClown/.  Will be on a paid subscription website soon with trading signals and technical education using Wyckoff Method in conjunction with Godmode and Stochastic RSI indicators for many more crypto currency pairs besides BTCUSD.
dmwardjr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1330
Merit: 1087


Crypto Trading Technical Analyst


View Profile
April 14, 2015, 12:47:49 AM
 #2657

wouw this is amazing  Shocked
i have got 10 Th (5 S4's) and i cant put more miners in my company, because our buildings electricity board cant handle more Sad
good work Wink

Thank you Cyper_BLC.

Mine can't handle anymore either until I get my power upgraded.  I found my limit when I added six (6) S5's to what you see in the picture.  The main breaker tripped after I turned on the 5th S5 with the AC going, 2 eyes on the stove top going, the oven going and the dryer going.  So, I'm not running the stove top and oven at the same time as the dryer or at the same time as the dish washer at the moment.  I turned off some S3's to have all S5's going.

I'm looking forward to upgrading the power.  I'm doubling the amps.  That means my income tax return will be gone once I get back - lol.  It's kind of expensive to upgrade power.  I'm not sure if I'm bumping up to 400 amps or 500 amps.  I suppose it depends on what my present "feeder" (service) cable can handle.  If it can handle 600 amps, I'll go ahead and upgrade to 600 amps.  It may be good for only 400 or 500 though.  It should be done by the end of May or first part of June.  There's a chance I might wait on spending that money upgrading power here to spend it on power at my next location.  I haven't decided yet.  Still doing the math.


Big plans, that's cool.  That's actually what I am planning right now, starting with a dedicated 200A next week and another 200A in a few months.  Then I'll see.  Electrician is coming next week but first I have to install some infrastructure (utility pole for the new electric line, underground wires, etc.) It is an exciting project, and with summer coming, wife, kids and friends starting to complain about the heat, I have no choice but moving my miners out of the 4 houses I'm using right now for all of them.   Wink


200Amps of miners will be crazy hot , i have only 60Amps and the heat is insane , my 2nd floor gets to 89 degress when its only 50-70outside

The two 200A panels won't be here in my home, the noise and heat would be intolerable.  I found a place that I rent on a farm, some kind of huge garage with no isolation and great ventilation, where I will install my little mining farm.  A farm within a farm, isn't it poetic?   Grin



Sounds great!!!

What are your electricity costs per kWH?

Follow me on Trading View for excellent signals in Bitcoin/US dollar - Bitstamp - https://www.tradingview.com/u/ProwdClown/.  Will be on a paid subscription website soon with trading signals and technical education using Wyckoff Method in conjunction with Godmode and Stochastic RSI indicators for many more crypto currency pairs besides BTCUSD.
philipma1957
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2618
Merit: 1934



View Profile
April 14, 2015, 12:51:55 AM
 #2658

I'm surprised you haven't had a visit from the local PD or FBI, electric like that trips them off to grow lights!!

I don't think that happens as much these days because local PD and FBI especially are in cahoots with the NSA and have access to purchases made and websites visited.  They would know if grow lights, etc, were purchased on the web or else where through credit card bills and electronic bank records.  The 4th amendment is gone.  We no longer have privacy.

they just do a few fly bys with infrared  and you show as white on there gear.

They then will see you  do it 24/7/365 and they know you are not growing plants .

Now put your gear on a 13 hour on -  11 hour off timer and you will attract some extra attention.

I see BTC as the super highway and alt coins as taxis and trucks needed to move transactions.
dmwardjr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1330
Merit: 1087


Crypto Trading Technical Analyst


View Profile
April 14, 2015, 12:58:33 AM
 #2659

Bitmain, when can we expect a new firmware update to re-enable voltage control? The last update killed voltage control. I'd use the previous Oct 16th if I needed it right away, but the latest firmware is much more stable. With summer coming I'll be wanting to underclock and undervolt, along with many others I'm sure.
 
Please make sure that all 4 hash boards respond to voltage settings, previous firmware only controlled 3 of them while the forth was stuck at 0750.

Bitmain wants to be fail and not profitable our S4's. DONT USE LATEST FIRMWARE !

i am planing to share this solution step by step guide in here when this donation adress reach 4 BTC.

Can u explain what u mean about a fix & what it does??
dont be lazy read few pages back. Smiley it allows to down the voltage to make the miners more power efficient. The newest jan firmware from bitmain does not allow this, they locked the voltage 0725 so you cant do shit

That's why I don't do firmware upgrades for the S4 from bitmain.  I was concerned about that.  It's a shame but my fears came true.  I did all the firmware updates for my S3's to adjust voltage and frequency; even on the old S3 that are not S3+.  I was always leery about firmware updates for the S4 when the S5 came out.  I still have the original firmware they came with (File System Version:  Thu Oct 16 15:58:23 CST 2014).

Follow me on Trading View for excellent signals in Bitcoin/US dollar - Bitstamp - https://www.tradingview.com/u/ProwdClown/.  Will be on a paid subscription website soon with trading signals and technical education using Wyckoff Method in conjunction with Godmode and Stochastic RSI indicators for many more crypto currency pairs besides BTCUSD.
dmwardjr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1330
Merit: 1087


Crypto Trading Technical Analyst


View Profile
April 14, 2015, 01:08:45 AM
 #2660

Man you guys are my heros!!  With 1 S4 running, the only one showing me love is ComEd when the electric bill shows up!!

During my winter I was running 11k watts.   My electricity company loved me so much that they had to split bill into two.  They were not setup to take such high bills for individuals so they split my bill in 2 that their system would take and I paid two bills all winter.

Yeah my bills are nuts too bascially 800usd a month.  There has to be a way to get a better rate.

Move to Washington State or Colorado.  There are counties in both states with rates less than 5.5 cents per kWH.  Only move if you plan on getting large though.

If I younger and single I would have moved to Washington State to mine, but at 58 and married for 30+ years that is just not going to happen.

I would love to have 100 sp20's running in a Washington State   backyard with a  Barn paying 4 or 5 cents a kwatt.

Those sets of 15 sp20's were as low as 5k  so for about 40k I could of  had a 120th farm running Since Jan 1st. power would be under 2200 a month

I'm 48 [Will be 49 this summer], married and have a 4 year old.  We are thinking big and we are willing to move away from family and old friends to take a gamble at preparing better for retirement.  It's everyone's prerogative though.  You know your situation and what sacrifices you are willing or not willing to take.  I support you no matter what.  The more people mining, the better for bitcoin.

Yes, I jumped on one of the last 15 pack of SP20's they had.  They said they were sold out a couple of hours after I made my purchase.

Follow me on Trading View for excellent signals in Bitcoin/US dollar - Bitstamp - https://www.tradingview.com/u/ProwdClown/.  Will be on a paid subscription website soon with trading signals and technical education using Wyckoff Method in conjunction with Godmode and Stochastic RSI indicators for many more crypto currency pairs besides BTCUSD.
Pages: « 1 ... 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 [133] 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!