Bitcoin Forum
December 04, 2016, 10:22:48 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 [3] 4 »  All
  Print  
Author Topic: suggestions on www.fiveminutecoin.com  (Read 4050 times)
fffeee
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile WWW
June 01, 2012, 04:44:01 PM
 #41

If you send me your ip you can try again..

1480846968
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480846968

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480846968
Reply with quote  #2

1480846968
Report to moderator
There are several different types of Bitcoin clients. The most secure are full nodes like Bitcoin-Qt, but full nodes are more resource-heavy, and they must do a lengthy initial syncing process. As a result, lightweight clients with somewhat less security are commonly used.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480846968
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480846968

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480846968
Reply with quote  #2

1480846968
Report to moderator
1480846968
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480846968

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480846968
Reply with quote  #2

1480846968
Report to moderator
Portnoy
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1820

My money; Our Bitcoin.


View Profile
June 01, 2012, 04:49:38 PM
 #42

If you send me your ip you can try again..

That's okay. I can wait.

Buy Bitcoin from CoinbaseXapo
Faucets & Earn Bitcoin Sites: FreeBitco.in; BitsForClicks; Moonbit
Portnoy
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1820

My money; Our Bitcoin.


View Profile
June 02, 2012, 04:26:40 PM
 #43

Tried it again and I had the same problem as I reported earlier in this post:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=82648.msg928916#msg928916

This time I was sure I entered the captcha correctly as it was very clear. It is always six characters, any letters being lowercase, right?
I tried it a few times and it still said I entered it incorrectly so I refreshed it and tried it again and it gave this message:
"sorry.. your btcaddress exeeded the limit.. try again in 12 hours!"

Buy Bitcoin from CoinbaseXapo
Faucets & Earn Bitcoin Sites: FreeBitco.in; BitsForClicks; Moonbit
paraipan
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 924


Firstbits: 1pirata


View Profile WWW
June 02, 2012, 04:37:26 PM
 #44

Tried it again and I had the same problem as I reported earlier in this post:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=82648.msg928916#msg928916

This time I was sure I entered the captcha correctly as it was very clear. It is always six characters, any letters being lowercase, right?
I tried it a few times and it still said I entered it incorrectly so I refreshed it and tried it again and it gave this message:
"sorry.. your btcaddress exeeded the limit.. try again in 12 hours!"

^this happened to me too, only once actually and thought i could had made a mistake or something

BTCitcoin: An Idea Worth Saving - Q&A with bitcoins on rugatu.com - Check my rep
fffeee
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile WWW
June 02, 2012, 05:28:40 PM
 #45

I`m on it to correct this..  if it works better I`ll post to this thread Wink

fffeee
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile WWW
June 03, 2012, 05:09:14 PM
 #46

It works fine now!!

Someone interested in advertising?

fffeee
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile WWW
June 04, 2012, 12:57:22 PM
 #47

Does it work fine for all of you now?

Portnoy
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1820

My money; Our Bitcoin.


View Profile
June 04, 2012, 03:52:55 PM
 #48

Does it work fine for all of you now?

I just tried it and it didn't work the way it is supposed to.  I checked out the ads until the display went to 0.01 and I then waited for the timer to run down but it didn't change to 0.02 and stayed at 0.01. The submitting of my address and using the captcha worked. I will see later how much got sent to me. 

Buy Bitcoin from CoinbaseXapo
Faucets & Earn Bitcoin Sites: FreeBitco.in; BitsForClicks; Moonbit
fffeee
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile WWW
June 04, 2012, 05:56:46 PM
 #49

Does it work fine for all of you now?

I just tried it and it didn't work the way it is supposed to.  I checked out the ads until the display went to 0.01 and I then waited for the timer to run down but it didn't change to 0.02 and stayed at 0.01. The submitting of my address and using the captcha worked. I will see later how much got sent to me. 

It is like it is supposed to be.. If you have 0.01 there is only a chance to double this amount.. the longer you stayed on advertisers the higher the chance to double 0.01 Wink

Portnoy
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1820

My money; Our Bitcoin.


View Profile
June 04, 2012, 07:54:02 PM
 #50

Does it work fine for all of you now?

I just tried it and it didn't work the way it is supposed to.  I checked out the ads until the display went to 0.01 and I then waited for the timer to run down but it didn't change to 0.02 and stayed at 0.01. The submitting of my address and using the captcha worked. I will see later how much got sent to me. 

It is like it is supposed to be.. If you have 0.01 there is only a chance to double this amount.. the longer you stayed on advertisers the higher the chance to double 0.01 Wink

Ah, okay. You should perhaps be more clear in your "how it works" section. 

Changing this:
"Buy staying the whole 5 Minutes you double the actual amount."

to perhaps this:
By staying the whole 5 minutes you double the amount from 0.0025 to 0.005.
If you got it to go to 0.01 by visiting ads you have a chance to double it to 0.02 after those 5 minutes.


Buy Bitcoin from CoinbaseXapo
Faucets & Earn Bitcoin Sites: FreeBitco.in; BitsForClicks; Moonbit
fffeee
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile WWW
June 04, 2012, 08:46:35 PM
 #51

Does it work fine for all of you now?

I just tried it and it didn't work the way it is supposed to.  I checked out the ads until the display went to 0.01 and I then waited for the timer to run down but it didn't change to 0.02 and stayed at 0.01. The submitting of my address and using the captcha worked. I will see later how much got sent to me. 

It is like it is supposed to be.. If you have 0.01 there is only a chance to double this amount.. the longer you stayed on advertisers the higher the chance to double 0.01 Wink

Ah, okay. You should perhaps be more clear in your "how it works" section. 

Changing this:
"Buy staying the whole 5 Minutes you double the actual amount."

to perhaps this:
By staying the whole 5 minutes you double the amount from 0.0025 to 0.005.
If you got it to go to 0.01 by visiting ads you have a chance to double it to 0.02 after those 5 minutes.




Thanks.. good idea Wink
I changed it..

dree12
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1232



View Profile
June 04, 2012, 11:44:35 PM
 #52



I've never had a problem with solvemedia before, so I assume this is a server error message mix-up.
fffeee
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile WWW
June 04, 2012, 11:49:40 PM
 #53

This must be a solvemedia issue.. checked my code and this can only happen if there went somthing wrong while the solvemedia request..

What happens if you refresh the captcha?

dree12
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1232



View Profile
June 05, 2012, 12:06:49 AM
 #54

This must be a solvemedia issue.. checked my code and this can only happen if there went somthing wrong while the solvemedia request..

What happens if you refresh the captcha?
Same error message.
fffeee
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile WWW
June 05, 2012, 12:14:52 AM
 #55

Does this happen everytime you try it?

dree12
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1232



View Profile
June 05, 2012, 01:23:55 AM
 #56

Does this happen everytime you try it?
It's never done that for me before, so no. However, solvemedia did work for me today as well.
nimda
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 784


0xFB0D8D1534241423


View Profile
June 05, 2012, 01:51:31 AM
 #57

I know the problem. On your old CAPTCHA system, once the timer reached 0, the CAPTCHA would refresh.
Now, the CAPTCHA works fine if you don't wait the full 5 minutes, but for some reason probably linked to the old behavior, you need to refresh the SolveMedia one manually once the timer hits 0.

I recommend asking me for a signature from my GPG key before doing a trade. I will NEVER deny such a request.
fffeee
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile WWW
June 05, 2012, 09:32:46 AM
 #58

I know the problem. On your old CAPTCHA system, once the timer reached 0, the CAPTCHA would refresh.
Now, the CAPTCHA works fine if you don't wait the full 5 minutes, but for some reason probably linked to the old behavior, you need to refresh the SolveMedia one manually once the timer hits 0.

Thats right.. But there is no nice way to manually refresh this catcha right? With the old one it was easy..

fffeee
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile WWW
June 05, 2012, 10:44:02 AM
 #59

I know the problem. On your old CAPTCHA system, once the timer reached 0, the CAPTCHA would refresh.
Now, the CAPTCHA works fine if you don't wait the full 5 minutes, but for some reason probably linked to the old behavior, you need to refresh the SolveMedia one manually once the timer hits 0.

Thats right.. But there is no nice way to manually refresh this catcha right? With the old one it was easy..

I found it.. Wink It is on its way online Wink

dree12
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1232



View Profile
June 06, 2012, 01:33:02 AM
 #60

Nope, the problem's still here.
Pages: « 1 2 [3] 4 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!