Bitcoin Forum
September 25, 2017, 07:56:49 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: How to mine with GPU?  (Read 2744 times)
James-
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
May 14, 2011, 10:58:37 AM
 #1

So, I just started the client and clicked on generate coins. Errr...seems to simple. What am I missing? My computer now is a phenom II x6 1075t with a 6850
1506369409
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506369409

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506369409
Reply with quote  #2

1506369409
Report to moderator
1506369409
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506369409

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506369409
Reply with quote  #2

1506369409
Report to moderator
1506369409
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506369409

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506369409
Reply with quote  #2

1506369409
Report to moderator
Once a transaction has 6 confirmations, it is extremely unlikely that an attacker without at least 50% of the network's computation power would be able to reverse it.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1506369409
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506369409

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506369409
Reply with quote  #2

1506369409
Report to moderator
1506369409
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506369409

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506369409
Reply with quote  #2

1506369409
Report to moderator
1506369409
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506369409

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506369409
Reply with quote  #2

1506369409
Report to moderator
PiGames
Member
**
Offline Offline

Activity: 111



View Profile
May 14, 2011, 01:57:04 PM
 #2

So, I just started the client and clicked on generate coins. Errr...seems to simple. What am I missing? My computer now is a phenom II x6 1075t with a 6850

You'll need another piece of software to mine with your GPU.
I personally use Kiv's GUI miner - http://bitcointalk.org/index.php?topic=3878.0
Youll have to configure that depending on what pool your using (or going solo).
The bitcoin client doesnt (necessarily) have to be present on your mining rig, so that button you pressed to generate coins in basically solo mining with your CPU (youll probably never see any payout from that).
mewantsbitcoins
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126


View Profile
May 14, 2011, 03:57:58 PM
 #3

On average it will take you about 4396 years to generate first 50BTC with your CPU. You may wanna look into GPU miners
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!